Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakin benim en buyuk hayalimdi anne olmak biz evimizi cok onceden hazirladik ve allah nasip etse ikiz bebek istiyorduk. Ve ben kararimi verdim. Sonunda olum olsa cocuguma kiymayacagim.
Hamileyim nisanlim askerde ayni sehirdeyiz askerliginin bitmesine bes ay var cocugunu istemiyor bu sartlarda cok zor diyor yaninda olamayagim aldiralim diyor. Ben dagildim resmen. Zamaninda gitmedigi askerligin bedelini cocuguma odetiyor. Ailesinden ve ailemden cekiniyor. Aslinda cozulebilir anlamiyor. Bende ne yapacagimi bilmiyorum. Sadece korkuyorum.
Bakin benim en buyuk hayalimdi anne olmak biz evimizi cok onceden hazirladik ve allah nasip etse ikiz bebek istiyorduk. Ve ben kararimi verdim. Sonunda olum olsa cocuguma kiymayacagim.
daha evlenmeden bebek odası mı hazırladınız?
nasıl yani?
ortada bebek olmadan bir insan neden bebek odası hazırlar?
Olası kazalara karşı herhalde...
Tepkiler sert gelince eş ya da nişanlı artık her ne haltsa birden iyilik meleği kesilip..Çocuğuna bakamayan ama birkaç mesaj sonra aslan parçası bir herif oluverdi :))
Buldum mu been ?
Adam kürtaj uzmanından kreş babasına dönüştü.
Evde bebek odası bile varmış böylesini ben bile hayal edemezdim :)
İstedigim cevap suydu. Ki sertce verdiginiz yorumlar degil. Zaten istediginiz bu cocuga neden kiyiyorsunuz sirf esinizin ailesi istemiyor diye. Askerlik bu biter sonuna kadar gitmelisin ve bir gun o cocuk sana anne demeli.
Askerligi birden oldugu icin nikahi ertelemek zorunda kaldik yaklasik on yildir birlikteyiz. Bes ay sonra askerligi bitecek. Bende onun icin ankaraya tasindim. Sıkıldım artik. Ben cocugumu istiyorum o olursa baska sartlarda olur diyor.
Hamileyim nisanlim askerde ayni sehirdeyiz askerliginin bitmesine bes ay var cocugunu istemiyor bu sartlarda cok zor diyor yaninda olamayagim aldiralim diyor. Ben dagildim resmen. Zamaninda gitmedigi askerligin bedelini cocuguma odetiyor. Ailesinden ve ailemden cekiniyor. Aslinda cozulebilir anlamiyor. Bende ne yapacagimi bilmiyorum. Sadece korkuyorum.
Askerligi birden oldugu icin nikahi ertelemek zorunda kaldik yaklasik on yildir birlikteyiz. Bes ay sonra askerligi bitecek. Bende onun icin ankaraya tasindim. Sıkıldım artik. Ben cocugumu istiyorum o olursa baska sartlarda olur diyor.
Birincisi önlem aliyorduk. İkincisi bir nisan pazar gunu nikahimiz var. Erken oldugunu dusunuyor sadece onada hak veriyorum askerde oldugu icin. O hep yanimda olmak istiyor.
Haklisiniz bende sonuna kadar karsiyim. Ve cocugumu istiyorum. Ne olursa olsun. Bilmediginiz daha cok sey oldugu icin kotu tepkiler veriyorsunuz. Ama olsun ben sdece paylasmak istedim.
Zorla al demiyor zaten. Sadece bir fikir one surdu oda istiyor. Ki evimiz var bebek odamiz bile hazir. Bu kadar ustume gelmeyin lutfen duyunca oda cok sevindi. Ama onunda dusundugunu noktalar var. Ama bir cana kiymaya yetmez.
İstedigim cevap suydu. Ki sertce verdiginiz yorumlar degil. Zaten istediginiz bu cocuga neden kiyiyorsunuz sirf esinizin ailesi istemiyor diye. Askerlik bu biter sonuna kadar gitmelisin ve bir gun o cocuk sana anne demeli.
Hepinize cok tesekkur ederim. Bende kararimi verdim dedimya sonunda ölüm bile olsa istiyorum.