- 21 Nisan 2016
- 3.737
- 7.084
- 158
- 27
- Konu Sahibi karanfilla
-
İki can taşıyor nihayetinde mesela toplu taşımaya binse yer verirsin. İleriki aylarda yürüyemez olur suyunu bile ayağına getirirsin. Ama düşük tehlikesi olmadan ilk aylardan ayağına su isteyen hamile bildiğin prenseslik sendromundadır. Hamile olmayı kullanıyordur.Burada en güldüğüm şey hamileyim su içsem olur mu tarzı konular
Bende çok berbat bi hamilelik geçirdim ama hiç bir zaman hamile olduğum için bunun bir öncelik olduğunu düşünmedim.
Oluyor mu ya böyle, birkaç görüşmede sadece tek taraftan dinleyerek tanımadığı etmediği insana '' anormal '' diyebiliyor mu bir terapist? Ben bu terapistin bi bilgilerini almak istiyorum.Valla bana da öyle geliyor da... Neyse.
Su istese neyse..İki can taşıyor nihayetinde mesela toplu taşımaya binse yer verirsin. İleriki aylarda yürüyemez olur suyunu bile ayağına getirirsin. Ama düşük tehlikesi olmadan ilk aylardan ayağına su isteyen hamile bildiğin prenseslik sendromundadır. Hamile olmayı kullanıyordur.
Kaynananın tek suçu çeyrek takmamasıTerapistin bunu demesi ne demek biliyor musunuz ? Konu sahibinin evi 3 kat falan karıştırması demek. Sadece biz susalım diye böyle bir şey yazmış. Devlette de asla böyle konuşmazlar. Mantık 0
Konu sahibi bari deseydin ki toptan bizi anormal bulduama yok sen ve 40 yaşında ki nazar boncuklu kocan hiç anormal olur mu
Şuan herşey yolunda eşim psikiyatriste gitmeyi kabul etti ve gittik.. Dürtü kontrol bozukluğu olduğunu belirtti doktor ona ilaç verdi kullanmaya yeni başladı bana karşı gayet ilgili affettirme çabasında biz boş yere huzursuz olduk ..Doktora yaşadığım son olayı anlattığımda verdiği tepkinin normal olmadığını belirtti buradaki arkadaşlar bana yüklendi Annesiyle arasında bir bağımlılık durumu olduğunu annesi ile ilgili yaşadıklarımı anlattığımda da annesinin normal davranmadığını belirttti ... bizim aramızda çeyrek değildi sorun benim onun ailesine karşı düşüncelerim...Annesi gelip kalmak İstedi sanırım benim yanımda konuşmadıkları için ben onları tanıyamıyorum.Kocamdan laf alıp beni arar çaktırmadan ağzımı aramaya çalışır halbuki biliyordur bazı şeyleri benim söylememi bekler. Annesine de sordum ama yok hayır dedi..Kadının beni her aradığında ki tavrı bi başka bi sıcak bi soğuk neyse ben oraya artık takılmıyorum torun gelicek diye hep bunlar ...dün aradı beni eşime şuan için konuşmak istemiyorum dedim tamam dedi ..Artık sadece benim ailem sen ve çocuğum diyor hatalarının da farkında biz ayrılamayız gibi düşünceler içinde ...Ben de ailesini eleştirmeyeceğim bu da bize ders oldu gerek yok olması gereken mesafede bi İlişki olucak...
Ben bile o doktordan daha doktorumTek görüşmede teşhis koyup ilaç tedavisine başlamak da çok enteresanmış, siz her ne kadar mesele çeyrek değil deseniz de olayın çıkış noktası sizin maddiyatçılığınız ve eşinizin ailesini sürekli eleştirmeniz. Size ne ilaç verdi bu durumda? Çünkü adamda birikmiş şeylerin patlaması var ve bu noktaya getiren sizsiniz. Buradaki insanları ikna etseniz ne değişecek? Psikiyatrist de enteresanmış. Kayınvalide normal değil de ya siz?
Ya da evde birbirlerine doktorculuk yaptılarAllah askina annesi nasil davranmis da psikiyatrist şak diye normal davranmamis diyebilmiş
Bu psikiyatrist ya sizsiniz ya klonunuz
Birebir sizinle ayni dusunen bir psikiyatrist kimse soyleyin de ona gitmeliyim
Belli ki normal dusunemiyor kayinvalide gelin iliskisi icin
Esinizle iliskinize yorumum yok
Allah dogacak cocugunuzu korusun
İyi davranmak ile prenses gibi davranılmasını istemek bambaşka şeyler.
Tam altın taksaydı bu kadın bebeğine adını verirdi xjnsjdjdYaşanılan olayda kv.denin yaptığı bir şey olmadığı halde kabak kadına patlamış, halbusi kadın sormuş ne yapalım diye
Ben de devlet psikiyatrisine gittiğimde annemle olan ilişkimi anlatınca annen biraz dilinin kemiği olmayan biriymiş herhalde demişti, doğru olabilir yaniOluyor mu ya böyle, birkaç görüşmede sadece tek taraftan dinleyerek tanımadığı etmediği insana '' anormal '' diyebiliyor mu bir terapist? Ben bu terapistin bi bilgilerini almak istiyorum.
Valla kadın itilip kakılmış prenses gibi değil hayvan gibi davranıyor zaten.İyi davranmak ile prenses gibi davranılmasını istemek bambaşka şeyler.
Ben başlığa binaen yazmıştım. Hamileyim benden ayrılmak istiyor başlığına binaen.Valla kadın itilip kakılmış prenses gibi değil hayvan gibi davranıyor zaten.
Cidden kacirdigim bir şey mi var diye soruyorum sadece bi çeyrek takarlar dediği için mi bu kadar üzerine gidildi bu arkadaşın?Tam altın taksaydı bu kadın bebeğine adını verirdi xjnsjdjd
Devlette anlıyorum da özel terapistse acırım o paraya ben. İnsanlar zaten devlet hastanesinde manyak yığılma var, öyle olunca hastaya ilgi de azalıyor diye özele para döküyor, yazık.Ben de devlet psikiyatrisine gittiğimde annemle olan ilişkimi anlatınca annen biraz dilinin kemiği olmayan biriymiş herhalde demişti, doğru olabilir yani
Darpa uğradığına sizin kadar üzülmedi konu sahibi, ne güzel, adam kendi eliyle haklıyken haksız konuma düştü, zaten kaybederim diye epey korkmuş, kedi olur artık, konu sahibi de istediği gibi yönetir kocasını.Valla kadın itilip kakılmış prenses gibi değil hayvan gibi davranıyor zaten.
Adam haklıyken mı? Bi altın takarlar diyen karısını itip kakan adam mı haklı ben bunu anlayamadımDarpa uğradığına sizin kadar üzülmedi konu sahibi, ne güzel, adam kendi eliyle haklıyken haksız konuma düştü, zaten kaybederim diye epey korkmuş, kedi olur artık, konu sahibi de istediği gibi yönetir kocasını.
Ay bırakın dağınık kalsın o zaman.Adam haklıyken mı? Bi altın takarlar diyen karısını itip kakan adam mı haklı ben bunu anlayamadım
Oluyor mu ya böyle, birkaç görüşmede sadece tek taraftan dinleyerek tanımadığı etmediği insana '' anormal '' diyebiliyor mu bir terapist? Ben bu terapistin bi bilgilerini almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?