Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim esim yabanci, ailesinden ne dugunume, ne evliligime 1 krs katki olmadi, cunku maddi olgunluga erisememis insanlarin evlenmesi zaten bastan sacmalik. Cocugum dogdu, esimin annesinin ilk hediyesi bebek kitabiydi, sonra 1 yasinda bi bebek kunyesi aldi, sadece kendisinden hatira kalmasini istedigi icin. Benim de aklima kiyametleri koparmak gelmedi, herkesi kendiniz gibi altinli ceyrekli konseptli hayatlar yasiyo sanmayin. O sizin şahsiniza özel bi takiklik. Arkadasinizin esinin anasi bebek odasi yapmis, ona bile bilenmişsiniz, bu kafayla sizin de esinizin de cocugunuzun da hayati zor gecer. Kaynanaya Allah sabir versin.

Yahu bu kayınvalidesinin evinde oturan gelinlere siz ne gözle bakıyorsunuz merak ettim ya da mirasla mal mülk sahibi olanlara ??

Yahu bu kayınvalidesinin evinde oturan gelinlere siz ne gözle bakıyorsunuz merak ettim ya da mirasla mal mülk sahibi olanlara ??
Miras mı kalacak hayırdır? Ben görümceye verdim anasını, herşeyi ile onun olsun.

Daha büyük dertleri sıkıntıları olan arkadaşlar var forumda gerçekten ilgililenen arkadaşlara teşekkür ederim..

İşte anasını verecek kimsen olmasaydı görürdüm
Hayatım, kayınbaba bizde, eşim 8 yaşında iken olaylı bir şekilde boşanmışlar, düğünümde bile bir araya gelmediler, nasıl alalım. Hem rahmetli 2.kocasından hem de rahmetli anasından maaşı var, evi de var, her türlü ortada kalmazdı, tutardık bi bakıcı, hiç olmazsa.

Benim yapabileceğim bi durum değil umarım yaşamam size de kolaylıklar

Yahu kim kayınvalideyi ister yanında gerçekten benim sorduğum soru sponsor arıyormuşuz ya kayınvalide evinde yaşayan sizin tabirinizle sponsorlu gelinler için ne düşünüyorsunuz dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…