hamileyim esim bebegi istemiyor..!!!

Eleysaaa3

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
17
7
288
merhabalar,
ben hamile oldugumu dun ogrendim. esime soyledim fakat istemedigini soyledi. kafam cok karisik tavsiyelere ihtiyacim var!! :KK43:

(ben 30 yasindayim esim 25)

daha önce bebek isteyip istemediği hakkında konuştunuz mu?

ilk bebeğin galiba. neden istemiyor?

benim eşim de istemiyor. tasadüfen hamile kalırsam da aldırırız dedi. ama ben aldıramam heralde. :KK43:

çok zor bir durum. eşini ikna etmeye çalış bence.

çok üzüldüm. bebek engel değil ki yapacak işlerine.
gençlikle ilgisi yok benim eşim 36 yaşında istemiyor. sorumluluğu fazla diye.
ama biz istiyoruz sonuçta sorumuluğun bir çoğu bizde. biz büyüteceğiz. herşeyiyle biz ilgileneceğiz.
gerçekten bazı erkekler çocuk diye tutturuyor. ilgileniyor seviyor ya çocuklarını çok özeniyorum o babalara. :KK1:

maddi durumunuzu bilemem ama bence aldırmamalısın. eşini ikna etmeye çalış.
engel olacak bir şey değil bebek. ileride isterse olmayabilir belki.
ne kadar zamandır evlisin? yaşadığınız koşullar ne bilmiyorum. bildiğim tek şey eşini seviyorsan,evliliğinizde problem yoksa
ikna etmeye çalış güzellikle konuş. aldırma derim.
sorumluluk alabilecek bir yaştasınız.

merhabalar,
ben hamile oldugumu dun ogrendim. esime soyledim fakat istemedigini soyledi. kafam cok karisik tavsiyelere ihtiyacim var!! :KK43:

(ben 30 yasindayim esim 25)

öncelikle zor bir durum üzüldüm senin adına:110:ama ben aldırma derim şahsen burda o kadar çok insan var ki senin yerinde olmak isteyen. ya bir gün çocuk istediğinizde çocuğun olmazsa?? bunu da bi düşün derim:KK12:

ben yurt disinda yasiyorum. maddi bir sikintimiz yok. esimi seviyorum ama o bebegi isemiyor die benden uzaklasir diye dusunuyorum. evliligimde problem yok. nasil ikna edebilirim bilmiyorum??

öncelikle zor bir durum üzüldüm senin adına:110:ama ben aldırma derim şahsen burda o kadar çok insan var ki senin yerinde olmak isteyen. ya bir gün çocuk istediğinizde çocuğun olmazsa?? bunu da bi düşün derim:KK12:
evet ben de katılıyorum. çocuğu olması için çok uğraşan insanlar var. tedaviler, umutlar, bir sürü sıkıntı çeken insanlar var.
benim eşim istese bile benim de çocuğum çok zor olacak. yumurtalıklarım yavaş çalışıyor ve gerçekten çok üzülüyorum bu duruma.

ben yurt disinda yasiyorum. maddi bir sikintimiz yok. esimi seviyorum ama o bebegi isemiyor die benden uzaklasir diye dusunuyorum. evliligimde problem yok. nasil ikna edebilirim bilmiyorum??

Neden istemiyor eşin bebeği sebebi neymiş

sakin sakin konuş. bu bebek bizi daha çok birbirimize bağlayacak de mesela.
off bu erkekler neden bizi anlamıyor.

neden sadece sen onu düşünüyosun?? üzüldüğünü belli et bırak biraz da o seni düşünsün fikrini değiştirsin. sırf sen çocuğu aldırmak istemiyosun diye uzaklaşacaksa keyfi bilir takma yani:KK20::KK20:

evet ben de katılıyorum. çocuğu olması için çok uğraşan insanlar var. tedaviler, umutlar, bir sürü sıkıntı çeken insanlar var.
benim eşim istese bile benim de çocuğum çok zor olacak. yumurtalıklarım yavaş çalışıyor ve gerçekten çok üzülüyorum bu duruma.
canım ya üzülme ve hamile kalırsan sakın aldırma bi şekilde ikna edersin hem kaç yaşına gelmiş küçük de değil ki:63:

canım ya üzülme ve hamile kalırsan sakın aldırma bi şekilde ikna edersin hem kaç yaşına gelmiş küçük de değil ki:63:
geçen gün şaka yaptım eşime hamileyim dedim. durdu düşündü dedi ki aldırırız. ben de kıyameti kopardım. ben aldırmam hamile kalırsam da çeker giderim kendim büyütürüm bebeğimi.

sonra biraz yumuşadı. şimdi psikolağa gitmek istiyor. bu sorunu çözmek için. ama gerçekten sinir oluyorum 14 aylık evliyiz hala bir gıdım ilerleme yok. hergün dil döküyorum. bizim de bebeğimiz olsun diye.
ama korunmuyorum olursa da aldırmam.

geçen gün şaka yaptım eşime hamileyim dedim. durdu düşündü dedi ki aldırırız. ben de kıyameti kopardım. ben aldırmam hamile kalırsam da çeker giderim kendim büyütürüm bebeğimi.

sonra biraz yumuşadı. şimdi psikolağa gitmek istiyor. bu sorunu çözmek için. ama gerçekten sinir oluyorum 14 aylık evliyiz hala bir gıdım ilerleme yok. hergün dil döküyorum. bizim de bebeğimiz olsun diye.
ama korunmuyorum olursa da aldırmam.
anladığım kadarıyla eşin istemiyor değil sadece biraz korkuyor galiba. inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. bebek doğduğunda eminim paylaşamıcaksınız:KK46::KK46::KK68:

anladığım kadarıyla eşin istemiyor değil sadece biraz korkuyor galiba. inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. bebek doğduğunda eminim paylaşamıcaksınız:KK46::KK46::KK68:

eşim küçük yaşta babasını kaybetmiş. o yüzden istemiyor bence. bilinç altında korku var. konuşmayla aşılamıyor.

inşallah canım sağol. eminim bebek doğduğunda çok sevinecekler baba olduk diye. şuan farkında değiller.

bilmiyorumm tekrar konusacagim... elimden geleni yapaccagim bebegim icin. korkularini yensin korkusunu

Back
X