hamileyim esim bebegi istemiyor..!!!

Uzaklaşırsa uzaklaşsın çok da tın..Kocam uzaklaşmasın bebeği aldırayım ne kadar mantıklı? Tek başına mı yaptınız bebeği?

Ya yaşından dolayı cinsel hayatının bozulmasından mı korkuyor ?? Benim eşim 20 yaşında Bizde 5 sene düşünmüyorduk kazayla oldu ilk bebeğimi düşürdüm nasıl hastanede düşünmememize rağmen ikimizde ağladık hastane ayağa kalktı birdaha yapmayız 5 sene dedik korunduk ama nasip işte kurrban olduğum Allahım korunmamıza rağmen verdi ilk düşükten hemen sonra ama kendime geelememiştim ağlamaktan canım gitti diye sonra bir gece ikinciyi öğrendik daha ilk şoku atlatamamışken hemen sahiplendi tabi daha genciz babalık duygusuna büründüğünü düşünmüyorum ama doktor Her gitmemde mutlaka benle gelir kalbini dinlemek için .... İkimizde daha çoook genciz ve bir bebeğin sorumluluğuna geçtik asla aldıralım lafı geçmedi kimseden kv hariç...Onuda sağolsun eşim susturdu ... Birlikte büyücez artık 3 müz:KK14::KK46:
sen kaç yaşındasın nasıl korunuyodunuz.korunurken nasıl oluyosa çok ilginç Allahın mucizesi işte :KK46: ikinizde çok sağlıklısınız demek korunmak bile işe yaramıyo maşallah : ) biz 1.5 yıldır istiyoruz olmuyo
Allah kucağına almayı nasip etsin

ah canım bizde nerdeyse 3 yıldır evliyiz eşimi daha yeni ikna edebildim ama 3. ayım malesef daha hamile kalamadım .. benimki ikna olana kadar kendisi korunuyordu yani onu ikna etmeden deneyemedim bile :KK43: inşallah en yakın zamanda hamile kalırız ...
inşallah canım. hayırlısıyla sağlıklı bebişler olur inşallah :anneadayı::KK46:
ben ikna çalışmalarına başladım yine bakalım. biraz yumuşadı gibi. :KK66:

sen kaç yaşındasın nasıl korunuyodunuz.korunurken nasıl oluyosa çok ilginç Allahın mucizesi işte :KK46: ikinizde çok sağlıklısınız demek korunmak bile işe yaramıyo maşallah : ) biz 1.5 yıldır istiyoruz olmuyo
Allah kucağına almayı nasip etsin
Ben 19 yaşındayım. Hapla korunuyordum ilk düşükten sonra spiral taktırcaktım doktor kanaman bittikten sonra ki reglden sonra takacağını söyledi bi öğrendim hamileyim ve 3 ay bilmiyordum hamile olduğumu ne haplar içtim bilmeden antibiyotik ağrı kesici vs.. Rabbim korudu meleğimi şükürler olsun yani herşey bahane Kurban olduğum Allahım yazdıysa ol derse oluyor demekki beni bebekle sınıcak bu yaşta olması gerekiyormuş emanetine çok iyi bakacağıma yemin ederim Allahım sağlıkla kucağıma alacağım günleri göstersin bana..ve olmayan herkese nasip etsin yüce Allahım..

Ben 19 yaşındayım. Hapla korunuyordum ilk düşükten sonra spiral taktırcaktım doktor kanaman bittikten sonra ki reglden sonra takacağını söyledi bi öğrendim hamileyim ve 3 ay bilmiyordum hamile olduğumu ne haplar içtim bilmeden antibiyotik ağrı kesici vs.. Rabbim korudu meleğimi şükürler olsun yani herşey bahane Kurban olduğum Allahım yazdıysa ol derse oluyor demekki beni bebekle sınıcak bu yaşta olması gerekiyormuş emanetine çok iyi bakacağıma yemin ederim Allahım sağlıkla kucağıma alacağım günleri göstersin bana..ve olmayan herkese nasip etsin yüce Allahım..
sen adet olayımda spiral taktırayım diye bekliyosun ama o arada bebek gelmiş hemde ilaçlara rağmen bişey olmamış.
b, yerden sonra dicek bişey kalmıyo Allahın hikmeti

sen adet olayımda spiral taktırayım diye bekliyosun ama o arada bebek gelmiş hemde ilaçlara rağmen bişey olmamış.
b, yerden sonra dicek bişey kalmıyo Allahın hikmeti
Evet çünkğ daha çok genciz ve kaynanamın evinde kalıyorduk bebek için çoook erkendi 5 sene gezeriz tozarız iş kurarız yaparız diye düşündük ama Allahım ol dedi ve bize diyecek bir şey kalmadı hemen ayrı eve çıktık bazı şeyleri bebişimize göre planlamaya başladık 19 yaşında gezmeyi tozmayı düşünen biz sanki yıllardır çocuk istiyomuşuzda bi anda olmuş gibi anne baba rollerine girdik. :) Allahıma şükürler olsun inşallah sizede verir rabbim duam sizinle

Ne yaptınız bilmiyorum ama bebek mesekesi çok karışık gerçekten olmayanları da anlıyo insan ama iki kişilik hayat da çok güzel benekle bozuluyo maslesef bizde olmazmı diye korkumuzdan düşündük ama bu kadar çabık olcağını bilseydim acrle etörzdim beraber ne planlarımız vardı hepsi raf oldu herkesi işi güvü başka şehirde hiç içimden gelmiyo bebek büyütmek ama yapıcak bişey yok cana kıymadık geliyo Allah hayorlısını versin ama eşini de çok iyi anlıyoruöm maalesef

Ne yaptınız bilmiyorum ama bebek mesekesi çok karışık gerçekten olmayanları da anlıyo insan ama iki kişilik hayat da çok güzel benekle bozuluyo maslesef bizde olmazmı diye korkumuzdan düşündük ama bu kadar çabık olcağını bilseydim acrle etörzdim beraber ne planlarımız vardı hepsi raf oldu herkesi işi güvü başka şehirde hiç içimden gelmiyo bebek büyütmek ama yapıcak bişey yok cana kıymadık geliyo Allah hayorlısını versin ama eşini de çok iyi anlıyoruöm maalesef
Tövbe tövbe neden iki kişilik hayat bebekle bozulsun ya renk katar hayata. . Öyle bir konuşmuşsunuz ki . Keşke biraz daha bekleseydiniz zira bu düşüncenizi bebeğinize yansıtırsanız bilemiyorum.... Malesef diye bahsettiğiniz şey bebek , Allah 'ın zoruna gider sevdiği kulusunuz ki vermiş size bir melek lütfen şükredin olması için yıllarca çabalayan insanlar var burda

Bence sakın aldırma yaşın genç olsa anlarım ama artık 30 ve sonrası zaten hamile kalmak için riskli dönemler olarak geçiyor yani kesinlikle yaşlı demiyorum ama 20 li yaşlara göre hamile kalamama riski artıyor..Hem aldırırsan kaç sene sonra yapacaksın 5 sene sonra mı? Bi de ha deyince olmazsa napacaksın..ben bile 27 yaşımda paniğe düştüm geç kalmışım sanki gibisinden ve 7 aydır da olmuyor :( bence doğur o bebişin sevgisi, onun neşesi eminim ki eşini değiştirir uzaklaştırmak yerine..

Sürekli aman eşimle aram soğur aman benden sıkılır bikar modundasiniz. Sağlam temelleri olan bir evliliğiniz yok... keşke çocuk olmadan dusunseydiniz. Başınız vok agrayacak

ben olsam çocuğu istemeyen adam benide istemesin der tasımı tarağımı toplar çıkarım hayatından pardonda tek başıma yapmadım ben o çocuğu biraz daha dikkat etseymiş o zaman allah allah ya uyuz oluyorum böyle erkeklere

Rabbimin imtihanı işte.biz delice istiyoruz ama olmuyor.istemeyeninki ise pat diye oluveriyor.
biz olmamasıyla sizde olmasıyla imtihan ediliyorsunuz.
inşaallah bir cana kıyıp ahirette bunun hesabını vermek zorunda kalmazsınız

ben yurt disinda yasiyorum. maddi bir sikintimiz yok. esimi seviyorum ama o bebegi isemiyor die benden uzaklasir diye dusunuyorum. evliligimde problem yok. nasil ikna edebilirim bilmiyorum??
kontrolle birlikte gidin ve kalp atışlarını dinlet bence kıyamaz

Back
X