Hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

nevaay

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2023
125
-11
11
26
Arkadaşlar eskiden de burda konu açmıştım eşimle kavgalarımızı vs eşimle evliliğimizi oturttuğumuzu düşünüp böyle bir durum yaşadık ve hamile kaldım

Eşim ilk ay duygusallığım ve en ufak bi gerginliğimi çekemedi ve benden ayrılmak istediğini çocuğu aldırmamı istedi

Diyeceksiniz bu kadar kötüydünüz neden çocuk yaptınız evet kavgalarımız oluyordu ama birbirimize hep sıkı sarılıp affediyorduk ve 2-3 ay çok iyi olduğumuz için böyle bi karar almıştık .
Şimdi moralim çok bozuk soyuma sopuma şahsıma hakaret iftira yalan dolan konuşuyor ben bağırdım diye de annesi ve kendi bana edepsiz dedi

Şimdi ben küretajdan maddi manevi çok korkuyorum ayrılık zaten nası olcak bilmiyorum onu seviyorum ama illa beni istemiyor

Çocuk varken neden böyle yaptı bilmiyorum

Lütfen bana ağır eleştiri de bulunmadan çünkü hamileyim ve çok hassasım ağlıyorum günlerdir yardımcı olabilir misiniz ?

Şuan ailemin yanındayım ailem arkamda ve memurum

Aileniz arkanızda memursunuz düşünmenize gerek bile yok direk boşayacaksınız hayatınıza evladınızla devam edeceksiniz bence
Babasının istemediği bir çocuğu doğurmak doğru olur mu tüm hamileliğimde yalnız olucam logusalıjta yalnız büyütürken yalnız onu eksik başlatıcam hayata

Arkadaşlar eskiden de burda konu açmıştım eşimle kavgalarımızı vs eşimle evliliğimizi oturttuğumuzu düşünüp böyle bir durum yaşadık ve hamile kaldım

Eşim ilk ay duygusallığım ve en ufak bi gerginliğimi çekemedi ve benden ayrılmak istediğini çocuğu aldırmamı istedi

Diyeceksiniz bu kadar kötüydünüz neden çocuk yaptınız evet kavgalarımız oluyordu ama birbirimize hep sıkı sarılıp affediyorduk ve 2-3 ay çok iyi olduğumuz için böyle bi karar almıştık .
Şimdi moralim çok bozuk soyuma sopuma şahsıma hakaret iftira yalan dolan konuşuyor ben bağırdım diye de annesi ve kendi bana edepsiz dedi

Şimdi ben küretajdan maddi manevi çok korkuyorum ayrılık zaten nası olcak bilmiyorum onu seviyorum ama illa beni istemiyor

Lütfen bana ağır eleştiri de bulunmadan çünkü hamileyim ve çok hassasım ağlıyorum günlerdir yardımcı olabilir misiniz ?

Bu adamlari sevmeyin artik boyle bir sevgi yok. Bakin cocuk icin beni elestirmeyin demissiniz ama cocuk varken neden boyle yapti bilmiyorum diyorsunuz. Demek ki sizin kafanizdaki cocuk evliliginizi kurtarmasi gereken bir cocuk. Adam size hakaret ediyor, kufur ediyor, is soyunuza kadar geliyor siz hala seviyorum diyorsunuz. Ailem arkamda diyorsunuz, isiniz var ama bu adamdan bosanasiniz yok. Ne diyelim siz soyleyin?

Babasının istemediği bir çocuğu doğurmak doğru olur mu tüm hamileliğimde yalnız olucam logusalıjta yalnız büyütürken yalnız onu eksik başlatıcam hayata

Valla cano 24 yaşındasın, çok gençsin, memursun da senin yerinde olsam çocuğu dünyaya getirmem boşanırım da kendime yepyeni bir sayfa açarım, başkasıyla evlenip onunla aile kurarım. Bu adamdan asla çocuk dünyaya getirme, adam çocuğu istemediğini net söylemiş, babalık yapmaz babasız büyüyeceğini bile bile çocuğu doğurursan bence çocuğa çok yazık edersin. Operasyon işleri de zaten anestezi altında yapılıyor, bir şey hissetmezsin, birkaç gün de dinlenirsin geçer gider.

Kimsenin bebeği aldır veya aldırma demesiyle hareket etmeyin, hayatiniz boyunca vereceğiniz en önemli karar bu olacak, ayrılık zaten istenmeyen bir durumdur ve en kötü zamanda başınıza gelmis, bende 3 aylik hamileyken bu duruma düştüm, geçiyor inanın geçiyor suan 9 aylığım ve doğumu bekliyorum, insan her seye alışıyor. İnşallah en doğru kararı verirsiniz

Valla cano 24 yaşındasın, çok gençsin, memursun da senin yerinde olsam çocuğu dünyaya getirmem boşanırım da kendime yepyeni bir sayfa açarım, başkasıyla evlenip onunla aile kurarım. Bu adamdan asla çocuk dünyaya getirme, adam çocuğu istemediğini net söylemiş, babalık yapmaz babasız büyüyeceğini bile bile çocuğu doğurursan bence çocuğa çok yazık edersin. Operasyon işleri de zaten anestezi altında yapılıyor, bir şey hissetmezsin, birkaç gün de dinlenirsin geçer gider.
Başkasıyla evlenebilceğimi düşünmüyorum çok canım sıkkın moralim bozuk

Kanlı canlı babası varken sevilmeyecek istenmeyecek. Evet doğmadan önce babası ölen çocuklar var ama babalarının maneviyatı ölmüyor. Fotoğrafları anıları oluyor ve babasının ailesi de kucak açıyor çocuğa. Fiziksel olarak yalnız büyütmek sorun değil, anne olunca her şey bir süre sonra düzene giriyor ama psikolojik olarak ben yapamazdım. Memursunuz, geliriniz işiniz var, aileniz arkanızda destek. Bunlar sizin için avantaj ama bence yetmez. Dünyaya bir canlı getireceksiniz. Konuşmaya dillenmeye başlayınca ,okulda kreşte bir süre sonra fark edecek, herkesin babası var benim babam yok mu diyecek. En kötüsü de babası olduğu halde istenmediğini öğrenmek olur.

onu seviyorum ama illa beni istemiyor

O zaman git ayaklarına kapan beni sev diye yalvar, çocuğu doğur ve adamın kölesi olarak yaşamaya devam et! (ironi)
Gerçekten akıl tutulması mı yaşıyorsunuz anlamaya çalışıyorum lütfen kendinize saygınız olsun, bu perişan duruma bir de günahsız bir bebeği neden ortak etmek istiyorsunuz yazık değil mi?

Sizi sevmeyen insani neden seviyorsunuz?Ayrilin hep bu hakaretlere dayana bilecekmisiniz?1aylik eşine kurtaja git diyen bir adamın bence sevilecek bir tarafi yok insanligi adamligi yok çunki kendi bebegine bile kıyıyor istemiyorsa önceden yapmıyıcaktı.

Back
X