• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

Valla Ferhans sen gayet gerçekçi birisin, şöyle bir şeyi de çıkıp ancak sen yazabilirsin topluma meydan okursun. O bir melekkkkkkk romantizmi var peki de bunca yalancı, rezil, ahlaksız, kadın katili insan nerden geliyor? basbayağı doğuştan kötü insanlar var, var yani ne kadar eğitirsen eğit iyi insan olamayan/olmayan tonla insan var toplumda, her şey eğitime bağlı değil bazı insanların yaratılışı böyle.
Görüyoruz melekleri akşam ana haberlerde.en az 2 saat cinayet, şiddet, katliam.

Benim bi tanıdık hamileyken boşandı, çocuğunu aldırdı, hiç evlenmemiş kendinden küçük biriyle evlenip tekrar hamile kalıp doğurdu.

Hamileyken boşandığı erkeğin annesi sinir oluyordu haliyle sıfırdan hayat kurmasına bekar adamla evlenip çocuk doğurup bunları sallamamasına. Çocuğuyla rezil olmasını istiyorlardı haliyle.

Kadının cocuğuyla başına bişi gelsin diyordu ex kaynana ama tabi köpek dua kemik 3 lüsü :)

Kendi adıma zaten ayrılık zor, istenmemek zor, çocuğa tek başına analık etmek zor, bir de küçük bebeğime bunu yaşatmazdım.

Kendimi sıfırlayıp gerekli tedavilerimi olup ( operasyon ve psikoloji) hayatıma 0 dan devam ederdim.

Sonuçta bu benim suçum değil, bizi istemeyen birinin suçu günahı onun boynuna.
Canı veren allah bir zahmet ona sahip çıkacak adam gibi erkek de versin diyorsun 😂😂.eee bence çok haklısın.sen git saçma sapan, beş para etmez bir sürü erkek yarat sonra kadın hamile kalınca can da can deyip doğurmak zorunda kalsın öyle mi? Günahsa ona günah kadından önce.

Arkadaşlar eskiden de burda konu açmıştım eşimle kavgalarımızı vs eşimle evliliğimizi oturttuğumuzu düşünüp böyle bir durum yaşadık ve hamile kaldım

Eşim ilk ay duygusallığım ve en ufak bi gerginliğimi çekemedi ve benden ayrılmak istediğini çocuğu aldırmamı istedi

Diyeceksiniz bu kadar kötüydünüz neden çocuk yaptınız evet kavgalarımız oluyordu ama birbirimize hep sıkı sarılıp affediyorduk ve 2-3 ay çok iyi olduğumuz için böyle bi karar almıştık .
Şimdi moralim çok bozuk soyuma sopuma şahsıma hakaret iftira yalan dolan konuşuyor ben bağırdım diye de annesi ve kendi bana edepsiz dedi

Şimdi ben küretajdan maddi manevi çok korkuyorum ayrılık zaten nası olcak bilmiyorum onu seviyorum ama illa beni istemiyor

Çocuk varken neden böyle yaptı bilmiyorum

Lütfen bana ağır eleştiri de bulunmadan çünkü hamileyim ve çok hassasım ağlıyorum günlerdir yardımcı olabilir misiniz ?

Şuan ailemin yanındayım ailem arkamda ve memurum
Canım kız kardeşim eğer sen istemiyorsan cocuğu aldır. Kimseye de bakma. Yazık günah nasıl yaparsın diyenler çocuk büyütmenin zorluğunu bilmiyorlar. Kendin ver kararını ve aldırmak zor değil acılı süreç değil. İstemediğin cocuğa annelik zaten yapamazsın canım benim

Okumama gerek yok çünkü bebek aldırmanın sebebi olacağını düşünmüyorum. Hele ki bir evlilik birliği içerisinde olan bebeği. Anası belli, babası belli. Kötü şeyler yaşandı diye niye bunun faturası doğmamış çocuğa kesilsin ?
Evet haklısınız o çocuk doğmalı ve muhteşem hayatını yaşamalı bu güzel anne ve baba figürü ile😍😍😍

Back
X