Hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

Valla cano 24 yaşındasın, çok gençsin, memursun da senin yerinde olsam çocuğu dünyaya getirmem boşanırım da kendime yepyeni bir sayfa açarım, başkasıyla evlenip onunla aile kurarım. Bu adamdan asla çocuk dünyaya getirme, adam çocuğu istemediğini net söylemiş, babalık yapmaz babasız büyüyeceğini bile bile çocuğu doğurursan bence çocuğa çok yazık edersin. Operasyon işleri de zaten anestezi altında yapılıyor, bir şey hissetmezsin, birkaç gün de dinlenirsin geçer gider.
Vicdan azabı hep durucak ama.Bir cana kıyıyor çünki.Hep çok üzülürüm böyle hamile kalıp kurtajla kıyılan canlara çünki onun için yillarca bekleyen anne adayları var.O yüzdende böyle vasifsiz insanlardan hemen çocuk yapmayın hiç birşeyin garantisi yok doğru ama siz zaten kocanızın böyle bir adam oldugunu biliyormuşsunuz bile bile ateşe dogru gitdiniz.Şimdi o çocugu dogursaniz yine çoçugun bir kismi yarım kalıcak babasiz oldugu için.Hertürlu zorluk içindesin yani.

Arkadaşlar eskiden de burda konu açmıştım eşimle kavgalarımızı vs eşimle evliliğimizi oturttuğumuzu düşünüp böyle bir durum yaşadık ve hamile kaldım

Eşim ilk ay duygusallığım ve en ufak bi gerginliğimi çekemedi ve benden ayrılmak istediğini çocuğu aldırmamı istedi

Diyeceksiniz bu kadar kötüydünüz neden çocuk yaptınız evet kavgalarımız oluyordu ama birbirimize hep sıkı sarılıp affediyorduk ve 2-3 ay çok iyi olduğumuz için böyle bi karar almıştık .
Şimdi moralim çok bozuk soyuma sopuma şahsıma hakaret iftira yalan dolan konuşuyor ben bağırdım diye de annesi ve kendi bana edepsiz dedi

Şimdi ben küretajdan maddi manevi çok korkuyorum ayrılık zaten nası olcak bilmiyorum onu seviyorum ama illa beni istemiyor

Çocuk varken neden böyle yaptı bilmiyorum

Lütfen bana ağır eleştiri de bulunmadan çünkü hamileyim ve çok hassasım ağlıyorum günlerdir yardımcı olabilir misiniz ?

Şuan ailemin yanındayım ailem arkamda ve memurum
Çocuk için bişey diyemem aldır yada aldırma deyip vebal alamam ama madem ailen arkanda ve memursun ona ihtiyacın yok.

Vicdan azabı hep durucak ama.Bir cana kıyıyor çünki.Hep çok üzülürüm böyle hamile kalıp kurtajla kıyılan canlara çünki onun için yillarca bekleyen anne adayları var.O yüzdende böyle vasifsiz insanlardan hemen çocuk yapmayın hiç birşeyin garantisi yok doğru ama siz zaten kocanızın böyle bir adam oldugunu biliyormuşsunuz bile bile ateşe dogru gitdiniz.Şimdi o çocugu dogursaniz yine çoçugun bir kismi yarım kalıcak babasiz oldugu için.Hertürlu zorluk içindesin yani.
Evet :( arkamdan her fırsatta konuşan yalan söyleyen biri sırlarımı insanlara veren kullanan biri diyorum acaba ayrılsak arkamdan bu kez hangi bıçağı saplayacak

Kimsenin bebeği aldır veya aldırma demesiyle hareket etmeyin, hayatiniz boyunca vereceğiniz en önemli karar bu olacak, ayrılık zaten istenmeyen bir durumdur ve en kötü zamanda başınıza gelmis, bende 3 aylik hamileyken bu duruma düştüm, geçiyor inanın geçiyor suan 9 aylığım ve doğumu bekliyorum, insan her seye alışıyor. İnşallah en doğru kararı verirsiniz
Ayrıldınız mi siz benim eşim sırtımdan bıçaklayan biri. Para için Herşeyi yapar bana davalar açar bişeyler kanıtlar gizli video çekmiştir fotoğraf veya kayıt almıştır illa bişeyler yapmıştır ve bmyle biriyle ayrılmakta çok zor beraber olmakta

Durumunuz hakkinda yorum yapmayacağım sadece bir sey sormak istiyorum kürtajdan manevi olarak korkmanızı anlıyorum ama maddi olarak korkup çocuk doğurmak mantıklı mı? Kürtaja verecek para yok çocuk bakacak para var öyle mi?
Maddi derken madde olarak yani amelıyattan korkuyorum

Durumunuz hakkinda yorum yapmayacağım sadece bir sey sormak istiyorum kürtajdan manevi olarak korkmanızı anlıyorum ama maddi olarak korkup çocuk doğurmak mantıklı mı? Kürtaja verecek para yok çocuk bakacak para var öyle mi?
Konu sahibesi maddi derken para değil de fiziki zorlukları anladım ben.

Ayrıldınız mi siz benim eşim sırtımdan bıçaklayan biri. Para için Herşeyi yapar bana davalar açar bişeyler kanıtlar gizli video çekmiştir fotoğraf veya kayıt almıştır illa bişeyler yapmıştır ve bmyle biriyle ayrılmakta çok zor beraber olmakta

Bu adamı sevdiğinizi söylüyorsunuz bir de?
Sana git istemiyorum çocuğu aldır dediğinde ne tepki verdiniz ne dediniz karşılığında?

Böyle biriyse cidden, bu adamla evli kalmak bela aramak gibi bir şey.

Babasının istemediği bir çocuğu doğurmak doğru olur mu tüm hamileliğimde yalnız olucam logusalıjta yalnız büyütürken yalnız onu eksik başlatıcam hayata
Olmaz. 24 yasindasiniz. Resmen hayatinizi kendiniz baltalamissiniz. Ne gerek var bu kadar koca pesinde olmaya

Bu adamlari sevmeyin artik boyle bir sevgi yok. Bakin cocuk icin beni elestirmeyin demissiniz ama cocuk varken neden boyle yapti bilmiyorum diyorsunuz. Demek ki sizin kafanizdaki cocuk evliliginizi kurtarmasi gereken bir cocuk. Adam size hakaret ediyor, kufur ediyor, is soyunuza kadar geliyor siz hala seviyorum diyorsunuz. Ailem arkamda diyorsunuz, isiniz var ama bu adamdan bosanasiniz yok. Ne diyelim siz soyleyin?
Boşanasm yok değil aslında sürekli arkamdan yalan konuşan sırlarımı deşifre eden biri acaba arkamdan neyle vuracak mahkeme de ne sunacak benden para koparmaya çalışacak diye çirkinleşecek diye üzülüyorum hayal kırıklığı yaşıyorum

Evet :KK43: arkamdan her fırsatta konuşan yalan söyleyen biri sırlarımı insanlara veren kullanan biri diyorum acaba ayrılsak arkamdan bu kez hangi bıçağı saplayacak
Madem bu kadar iyi taniyorsun bu adamı neden hala ordasın?Çoçuk icin karar verdinmi?

Bence Ameliyattan falan değil böyle bir adamla ömrü billah bağlantın olacak ondan kork😳
Çok ağrıma gidiyor yaşadıklarım :( aylarca kendimi eleştirdim terapiler aldım bana dedi ki sen ne iyi insansın hayatta kimse senin kadar maddi manevi yanımda olmadı demiş olmasına rağmen bana ne yaşattı

Madem bu kadar iyi taniyorsun bu adamı neden hala ordasın?Çoçuk icin karar verdinmi?
Ben ailemin evine geldim orada değilim .beni ayağına çağırdı bugün soysuz ordan kalk yanıma gel köpek dedi . Ben dün bebeği öldürmey” göze alınca ona vurdum ağrına gitmiş ama kaç gündür hakaret ve küretaj düşüncesi benı çıldırttı çocuğa gelirsek aldırmak istiyorum

Ben kuratjdan yana olmam ama o cana zaten kiymislar :( daha dogmadan bu cocugun mutsuz yasayacagi belli. cok uzuluyorum boyle cocuklara/bebeklere. Her yenidoganin hakki sevgiyle sarmalanmak, daha en bastan bu haklarinin ellerinden alinmasi cok aci.

Back
X