Hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

Tüp bebek,anne olamamam konusunu uzun uzadıya,kara kara düşündüğüm bir gün geçirdim ve okuduğum olaya bak.Neyse isyan etmeyeceğim…
Herkesin sınavı Farklı o zaman ben de benden iyi olmayan veya güzel olmayan insanların benimkinden çok daha güzel evliliği olmalarını çocukları arkasında durmalarını okuyup onlara isyan mi edeyim

Vicdan azabı hep durucak ama.Bir cana kıyıyor çünki.Hep çok üzülürüm böyle hamile kalıp kurtajla kıyılan canlara çünki onun için yillarca bekleyen anne adayları var.O yüzdende böyle vasifsiz insanlardan hemen çocuk yapmayın hiç birşeyin garantisi yok doğru ama siz zaten kocanızın böyle bir adam oldugunu biliyormuşsunuz bile bile ateşe dogru gitdiniz.Şimdi o çocugu dogursaniz yine çoçugun bir kismi yarım kalıcak babasiz oldugu için.Hertürlu zorluk içindesin yani.

Yani cano akılsız başın cezasını her zaman ayaklar çekiyor ama burda bu kadın burda bir sürü külfetin altına girecek tabi. Konu sahibesi mesajlarına sever mi, niye bıraktı, niye çocuğu istemedi yazıyor hala, belli ki çocuk olunca düzelir diye yapmış çocuğu hesap tutmayınca da ortada kalmış. Şimdi kendisine de yazık, o çocuğa da nerden baksan ziyan :KK51:

Ben kuratjdan yana olmam ama o cana zaten kiymislar :KK43: daha dogmadan bu cocugun mutsuz yasayacagi belli. cok uzuluyorum boyle cocuklara/bebeklere. Her yenidoganin hakki sevgiyle sarmalanmak, daha en bastan bu haklarinin ellerinden alinmasi cok aci.
Evet içim çok acıyor ağlayıp duruyorum iyi değilim bir lokma yiyemiyorum rengim sapsarı oldu

Yani cano akılsız başın cezasını her zaman ayaklar çekiyor ama burda bu kadın burda bir sürü külfetin altına girecek tabi. Konu sahibesi mesajlarına sever mi, niye bıraktı, niye çocuğu istemedi yazıyor hala, belli ki çocuk olunca düzelir diye yapmış çocuğu hesap tutmayınca da ortada kalmış. Şimdi kendisine de yazık, o çocuğa da nerden baksan ziyan :KK51:
Haklısın evet çok kötüyüm kendime gelemiyorum :(

Ben ailemin evine geldim orada değilim .beni ayağına çağırdı bugün soysuz ordan kalk yanıma gel köpek dedi . Ben dün bebeği öldürmey” göze alınca ona vurdum ağrına gitmiş ama kaç gündür hakaret ve küretaj düşüncesi benı çıldırttı çocuğa gelirsek aldırmak istiyorum
Igrenç adam🙄hemen boşan şu adamdan kendini kim saniyorsa artik.Kurtaj duşunuyorsan bari çok uzatma büyümesin yazik gercektende.😑

Çocuk evliliği kurtarmaz. İstenmeyen çocuklar hayatlarında da normal ilişki kuramıyorlar. Bebeği aldır ya da aldırma diyemem. Ama babasız dünyaya getirmek çocuğuna haksızlık olur. Her şeyi göze alıyım babasını arada görsün dersen eşinin ailesi ile bu çocuk büyümez. Yol ver gitsin. Daha küçücüksün.
Ay bi de seviyorum deyip bizim sinirimizi bozma ne olur. Kendine gel.

Korkmayın anestezi etkisiyle hiç bir şey hissetmesiniz.
Anesteziden korkuyorum rahmime zarar vermelerinden en çokta bu cana kıymak zorunda olduğum için korkuyorum acı çekiyorum isteyerek yaptığımız çocuğun Rabbim 2 ay içinde nasip etti onu bize öğrenişriğineen beri ayrılınmak istendiğim için çok koydu bana

Çocuğu aldır diyen çok olmuş ama ben doğru bulmuyorum. Tabiki o çocuk için de senin için de zor bir karar bütün hayatını etkileyecek ama Allah’ ın verdiğinde her zaman bir hayır vardır. Bu da sizin sınavınız. Tek başınıza güçlü bir anne olarak ona güzel bir hayat verebilirsiniz bence.

Ailenin evinde misin konu sahibesi? Şoka uğramış olman normal, kötü hissetmen de normal, 1 hafta yat dinlen bir şey düşünme sonra hastanenin yolunu tutu derim.
Evet ailemin evindeyim çünkü dün akşam bebeği öldürmeyi göze alınca ve gecenin bi vakti eve gelip ayrılmak istediğini söyleyince ona kendimi kaybedip saldırdım alnını çizmişim bu da evden kaçtı annesine gitti ben de sabaha kadar stresten uyuyamadım sabahta direkt aileme geldim . Ailem arkamda zaten başından belliydi körü körüne gittin ama arkandayım hepimiz diyorlar küretajı da kafana takma diyorlar destekler ama çok üzgünüm yani çok kötüyüm stresten karnım ağrıyor akşamdan beri rengim sarardı

Çocuğu aldır diyen çok olmuş ama ben doğru bulmuyorum. Tabiki o çocuk için de senin için de zor bir karar bütün hayatını etkileyecek ama Allah’ ın verdiğinde her zaman bir hayır vardır. Bu da sizin sınavınız. Tek başınıza güçlü bir anne olarak ona güzel bir hayat verebilirsiniz bence.
Nasıl olacak ? Benden çocuğu istemeyen bir adamdan çocuk doğurucam ve 9 ay boyunca yanımda kocam olmayacak bi destekçim olmayacak lohusalıkta kocam olmayacak çocuğun hiçbi aşamasında olmayacak ben napıcam

Ben kuratjdan yana olmam ama o cana zaten kiymislar :KK43: daha dogmadan bu cocugun mutsuz yasayacagi belli. cok uzuluyorum boyle cocuklara/bebeklere. Her yenidoganin hakki sevgiyle sarmalanmak, daha en bastan bu haklarinin ellerinden alinmasi cok aci.
Aynen öyle içim sızlıyor kendimde bir anne olarak o bebegin kalp atişlarıni nasil kipirdanişlarini minik bile olsa ultrasonda göruyorsun onunda canı yaniyor koparilip atilinca.Ve dogursa zaten yine çocugun babasi sevmiyicek zehir zikkim edicek hayatini.Insan ne diyecegini bilmiyor artik ne kıy demeye dil variyor nede dogur.

Bu ne demek ya. Neyini kanıtlamasından korkuyorsun ki? İyi bir avukat tut yol ver gitsin. Msjlarını falan sakla. Avukatın arasın sen görüşme.
Ayrıldınız mi siz benim eşim sırtımdan bıçaklayan biri. Para için Herşeyi yapar bana davalar açar bişeyler kanıtlar gizli video çekmiştir fotoğraf veya kayıt almıştır illa bişeyler yapmıştır ve bmyle biriyle ayrılmakta çok zor beraber olm

Çocuk evliliği kurtarmaz. İstenmeyen çocuklar hayatlarında da normal ilişki kuramıyorlar. Bebeği aldır ya da aldırma diyemem. Ama babasız dünyaya getirmek çocuğuna haksızlık olur. Her şeyi göze alıyım babasını arada görsün dersen eşinin ailesi ile bu çocuk büyümez. Yol ver gitsin. Daha küçücüksün.
Ay bi de seviyorum deyip bizim sinirimizi bozma ne olur. Kendine gel.
Haklısın ama bunun adı sevgi değil de hala bi beklenti neden bu beklenti var aynı zamanda korku var arkamdan ne çevirecek ne kullancak benı nasıl süründürmeye çalışcak korkusu

Çogu kadın hamile kalirim düzelir diye hamile kalıyor sonuç boyle işte hüsran olan çocuklara oluyor.Şu dangalak erkeklere guvenip yapmayin çoçugu.

Anesteziden korkuyorum rahmime zarar vermelerinden en çokta bu cana kıymak zorunda olduğum için korkuyorum acı çekiyorum isteyerek yaptığımız çocuğun Rabbim 2 ay içinde nasip etti onu bize öğrenişriğineen beri ayrılınmak istendiğim için çok koydu bana

Korkucak bir şey yok. Sadece damar yolundan ilaç verilecek sana bir süre uyutulacaksın, uyandığında her şey bitmiş olacak. ağrı hissetmemen içinde ona göre ilaç verirler. Bir süre düzenli beslenip kendine dikkat edersen daha kolay atlatırsınız.

Daha önce açmış olduğunuz konuları okuyunca gerçekten çok şaşırdım, eşinize siddet uyguladığınızı çünkü ilgi görmenin yolu olarak bunu öğrendiğinizi belirtmişsiniz, yani karşılıklı olarak şiddet içerikli bir evlilik ne sizin ne de eşinizin ebeveyn olmasını kendi adıma sağlıklı göremedim Allah şifa versin.

Back
X