Hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

Babasının istemediği bir çocuğu doğurmak doğru olur mu tüm hamileliğimde yalnız olucam logusalıjta yalnız büyütürken yalnız onu eksik başlatıcam hayata

Dogum hazirlik kursuna gittigimde bir kadin daha vardi. Erkek arkadasi onun hamileligin basinda terk etmisti. Kadin hep arkadasi ile beraber kursa geliyordu. O arkadasi doguma da girdi. Burda asıl soru sizin ne istediginiz. Bahsettigim kadin tüm olumsuzluklara ragmem bebegini dogurdu. Siz buna hazir misiniz? Kendinize güveniyormusunuz? Kolay olacagini kimse iddia etmiyor, ama bu durumu yasayip kendi hayatini ele alan cok kadin var. Esinize yogunlasip düsünmeyin. Sizin istekleriniz bu saatdan sonra önemli.

Korkucak bir şey yok. Sadece damar yolundan ilaç verilecek sana bir süre uyutulacaksın, uyandığında her şey bitmiş olacak. ağrı hissetmemen içinde ona göre ilaç verirler. Bir süre düzenli beslenip kendine dikkat edersen daha kolay atlatırsınız.
:( psikolo)ik olarak çok kötüyüm ya

Bu adamı sevdiğinizi söylüyorsunuz bir de?
Sana git istemiyorum çocuğu aldır dediğinde ne tepki verdiniz ne dediniz karşılığında?
Tamam dedim randevuyu al vebali sende dedim bu kadar evden de gittim ya seviyorum neden dedim bilmiyorum kafam çok kötü durmuş vaziyette iki gündür 2 kilo verdim artık sağlıklı düşünemiyorum

Haklısın ama bunun adı sevgi değil de hala bi beklenti neden bu beklenti var aynı zamanda korku var arkamdan ne çevirecek ne kullancak benı nasıl süründürmeye çalışcak korkusu
Ay ne sürüncen o sürünür ancak madem paragöz biri senin maaş olmayınca bak nasıl sürünür . Hiç korkma dik dur azcık. Sindirmiş seni. Sen biraz burda takıl bak nasıl kendine geliyorsun. O adam baba yapılmaz.

İşte mesela ona vurdum yüzü çizilmiş onun fotoğrafını çekmiş ne bileyim kanıt toplayan biri işte
Adam seni çıldırtmış istediği kıvama getirmiş. Sende oyununa gelmişsin. Haklıyken haksız durumda kalmışsın belki de. Onlar çok eski dersin bişey olmaz. Sen onun hiç bir msjını silme.

Daha önce açmış olduğunuz konuları okuyunca gerçekten çok şaşırdım, eşinize siddet uyguladığınızı çünkü ilgi görmenin yolu olarak bunu öğrendiğinizi belirtmişsiniz, yani karşılıklı olarak şiddet içerikli bir evlilik ne sizin ne de eşinizin ebeveyn olmasını kendi adıma sağlıklı göremedim Allah şifa versin.
Şimdi hatirladim bakınca.Zaten sorunlu çiftlerdi kavgalar dövuşler baya linçlendi ikiside bir birini tokatliyor kiyafetler yırtılıyor.Hatta çocuk bile yapmayin dendi ama dinlememiş ve sonuc ortada.🙄

Ayrıldınız mi siz benim eşim sırtımdan bıçaklayan biri. Para için Herşeyi yapar bana davalar açar bişeyler kanıtlar gizli video çekmiştir fotoğraf veya kayıt almıştır illa bişeyler yapmıştır ve bmyle biriyle ayrılmakta çok zor beraber olmakta
Gerçekten ne kadar "güven ilişkisi" üzerine kurulu bir evliliği çocukla taçlandırıyorsunuz. Ben herhangi bir dine mensup değilim, vebal alabilirim, üyelerin tabiriyle. aldırın, adamla boşanın ve kendinize fırsatınız varken güzel bir hayat kurun. Bu adamla da neden bu ilişki tutsaklığının içinde kaldınız diye de bir terapiye gidin.

Gerçekten ne kadar "güven ilişkisi" üzerine kurulu bir evliliği çocukla taçlandırıyorsunuz. Ben herhangi bir dine mensup değilim, vebal alabilirim, üyelerin tabiriyle. aldırın, adamla boşanın ve kendinize fırsatınız varken güzel bir hayat kurun. Bu adamla da neden bu ilişki tutsaklığının içinde kaldınız diye de bir terapiye gidin.
Şiddete ve değer görmemeye alışığım çünkü küçüklükten gidiyorum terapiye

Benzer durumu bı tanıdığımin başina geldi.Oda sizin gibi gençti hatta 20 yaşındaydi.Aileside sildi kızı.Kız bebeğini aldırmadı,bı süre kadın sığınma evine girdi,sonra ailesinden bir tek abisi destek olmaya başladı tek gözlük bir ev kiraladı.
Bebeğini doğurdu tek başına.
Tam düzen kuracakken abisini kazada kaybetti.
Sonra durumunu sosyal medyaya paylaştı(5 sene evvel) Bu kıza yardım gitti,işe girdi bebeğini kendiyle götürdü getirdi.Ve girdiği işten biri bu kızı çok sevdi evlendiler kısa sürede.
Şimdi çok mutlu,adam çocuğuna babalık yapıyor Allah bozmasın.
Çok mücadele etti sınavını verdi.
Allah'a sıgının elbet bir kapı açacaktır

Son düzenleme:
Şiddete ve değer görmemeye alışığım çünkü küçüklükten gidiyorum terapiye
E tamam işte farkındasın durumunun. Değiştirebilirsin yaşın genç, ailen arkanda ne zorun var ki bu adamla çocuğu hadi diyelim istedi hayat boyu saçma sapan bir bağ kuracaksın. Terapistini değiştir, sana uygun dilinden anlayan birini bul.

Ki üstelik durumun normal olmadığını biliyorsun artık, bu cümleleri yazdığına göre kör değilsin. Şu an cesaretin olmayabilir, normal gördüğün bu saçma düzen bir konfor alanı sağlayabilir fakat şunu bil ki en fazla bir kaç yıl sonra zaten sen boşanacaksın bu adamdan, sen istemeyeceksin. Farkındalık geriye doğru yaşanan bir süreç değildir, bence gördün artık sadece şu an korkuyorsun, bilmediğin şeylerden.

Benzer durumu bı tanıdığımin başina geldi.Oda sizin gibi gençti hatta 20 yaşındaydi.Aileside sildi kızı.Kız bebeğini aldırmadı,bı süre kadın sığınma evine girdi,sonra ailesinden bir tek abisi destek olmaya başladı tek gözlük bir ev kiraladı.
Bebeğini doğurdu tek başına.
Tam düzen kuracakken abisini kazada kaybetti.
Sonra durumunu sosyal medyaya paylaştı(5 sene evvel) Bu kıza yardım gitti,işe girdi bebeğini kendiyle götürdü getirdi.Ve girdiği işten biri bu kızı çok sevdi evlendiler kısa sürede.
Şimdi çok mutlu,adam çocuğuna babalık yapıyor Allah bozmasın.
Çok mücadele etti sınavını verdi.
Allah'a sıgının elbet bir kapı açacaktır
Teşekkür ederim umut verici bir olay

Ki üstelik durumun normal olmadığını biliyorsun artık, bu cümleleri yazdığına göre kör değilsin. Şu an cesaretin olmayabilir, normal gördüğün bu saçma düzen bir konfor alanı sağlayabilir fakat şunu bil ki en fazla bir kaç yıl sonra zaten sen boşanacaksın bu adamdan, sen istemeyeceksin. Farkındalık geriye doğru yaşanan bir süreç değildir, bence gördün artık sadece şu an korkuyorsun, bilmediğin şeylerden.
Evet tamamen bu kafamda onu bitirdim istemiyorum ama neyle karşılaşacağımdan süreçten korkuyorum

Arkadaşlar eskiden de burda konu açmıştım eşimle kavgalarımızı vs eşimle evliliğimizi oturttuğumuzu düşünüp böyle bir durum yaşadık ve hamile kaldım

Eşim ilk ay duygusallığım ve en ufak bi gerginliğimi çekemedi ve benden ayrılmak istediğini çocuğu aldırmamı istedi

Diyeceksiniz bu kadar kötüydünüz neden çocuk yaptınız evet kavgalarımız oluyordu ama birbirimize hep sıkı sarılıp affediyorduk ve 2-3 ay çok iyi olduğumuz için böyle bi karar almıştık .
Şimdi moralim çok bozuk soyuma sopuma şahsıma hakaret iftira yalan dolan konuşuyor ben bağırdım diye de annesi ve kendi bana edepsiz dedi

Şimdi ben küretajdan maddi manevi çok korkuyorum ayrılık zaten nası olcak bilmiyorum onu seviyorum ama illa beni istemiyor

Çocuk varken neden böyle yaptı bilmiyorum

Lütfen bana ağır eleştiri de bulunmadan çünkü hamileyim ve çok hassasım ağlıyorum günlerdir yardımcı olabilir misiniz ?

Şuan ailemin yanındayım ailem arkamda ve memurum
Yerinizde olsaydım, anında boşanır, çocuğumu doğurur onu da ailesini de çocuğun yüzüne hasret bırakırdım. Pislik adam, tabi aileniz destek ve memur olduğunuz için bu şekilde söylüyorum. Yoksa doğurmayin derdim. Böyle adamları kapınız da köpek edeceksiniz ama maalesef kadınlarımız çok ezik davranıyor o yüzden bu haldesiniz.

Yerinizde olsaydım, anında boşanır, çocuğumu doğurur onu da ailesini de çocuğun yüzüne hasret bırakırdım. Pislik adam, tabi aileniz destek ve memur olduğunuz için bu şekilde söylüyorum. Yoksa doğurmayin derdim. Böyle adamları kapınız da köpek edeceksiniz ama maalesef kadınlarımız çok ezik davranıyor o yüzden bu haldesiniz.
Nasıl kapımda köpek edicem hatalarını kabul etmeyen biri hayatta hep kendini haklı mükemmel bulan biri

Evet ailemin evindeyim çünkü dün akşam bebeği öldürmeyi göze alınca ve gecenin bi vakti eve gelip ayrılmak istediğini söyleyince ona kendimi kaybedip saldırdım

Nasıl olacak ? Benden çocuğu istemeyen bir adamdan çocuk doğurucam ve 9 ay boyunca yanımda kocam olmayacak bi destekçim olmayacak lohusalıkta kocam olmayacak çocuğun hiçbi aşamasında olmayacak ben napıcam

Tamam dedim randevuyu al vebali sende dedim bu kadar evden de gittim ya seviyorum neden dedim bilmiyorum kafam çok kötü durmuş vaziyette iki gündür 2 kilo verdim artık sağlıklı düşünemiyorum
Eşiniz bebeği "öldürmek" isteyince ona saldiriyorsunuz ama aslında siz de aldirmak istiyorsunuz, tüm yaptığınız vicdan azabı cekmemek için kötü evliliğinizi anlatmanız.

Çocuk koca için de yapılmaz, kötü koca icinde vazgecilmez bence.

Siz kocanizdan vazgeciyorsunuz cocugunuzdan vazgecmek zorunda değilsiniz.

Ben çocuğumu hiç kendime yük olarak görmedim. Ama hani iki adamada aşığım hangisini seciyim sorularinda denir ya, ikisi arasinda kaliyorsan zaten hiç aşık olmamissindir diye, çocuğumu aldiriyim mi doguruyum mu diye sorabiliyorsan zaten dogurmaman gerekiyordur belki

Eşiniz bebeği "öldürmek" isteyince ona saldiriyorsunuz ama aslında siz de aldirmak istiyorsunuz, tüm yaptığınız vicdan azabı cekmemek için kötü evliliğinizi anlatmanız.

Çocuk koca için de yapılmaz, kötü koca icinde vazgecilmez bence.

Siz kocanizdan vazgeciyorsunuz cocugunuzdan vazgecmek zorunda değilsiniz.

Ben çocuğumu hiç kendime yük olarak görmedim. Ama hani iki adamada aşığım hangisini seciyim sorularinda denir ya, ikisi arasinda kaliyorsan zaten hiç aşık olmamissindir diye, çocuğumu aldiriyim mi doguruyum mu diye sorabiliyorsan zaten dogurmaman gerekiyordur belki
Ben aldırmak istemiyorum ama doğurursam da babasız bir çocuğu büyütmek hele de kız olursa baba evinde ne derece mümkün ? Ne alakası var zaten sağlıklı düşünemiyorum neye uğradığımı şaşırdım

Back
X