Hamileyim, eşim boşanalım dedi

emptystring

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
7
14
16
41
Hamileyim. Doğumumda yardım için annem gelecekti.
Kayınvalidem bunu duyunca o geliyorsa ben de gelirim demiş. Ama kendisi öyle çok da yardım edecek tipte biri değil; daha önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bebeğin altını bile değiştiremiyor. Ben de eşime o zor dönemde annemi istediğimi, onun annesini istemediğimi söyledim. Çok büyük kavgalar ettik. En sonunda kendi anneme gelme dedim. Eşim sürekli ağladığım için ve ortamı gerdiğim için çok mutsuz olduğunu, böyle devam etmek istemediğini söyledi, hatta boşanalım bile dedi. Ne diyeceğimi bilemedim, cevap veremedim. Boşanma gündeme geldiğinden beri kafam allak bullak oldu, nasıl davranacağımı bile kestiremiyorum. Mevcut durumda annem de doğuma gelmeyecek, inanılmaz stresliyim. En çok da bütün bu üzüntü bebeğime yansıdığı için mutsuzum. Nasıl davranabilirim şu durumda?

O zaman ben sizin yerinizde olsam asla bu ortamda doğum yapmam. Giderim ailemin yanına. Böyle bir durumda yanınızda annenizi istemeniz kadar doğal birşey yok. Ben de doğum yaptım biliyorum o anki duyguları. Bunlari anlayamayacak adama bir dk tahammül etmem ne yalan soylıyım. Şu durumda yaşadığınız strese bak. Çok üzüldüm halinize. Şu anda sizin bunları kafaya takıyor olmanız, eşinizin bu durumdaki bi kadına o zaman boşanalım demesi bile ne bileyim hiç birşeyi haketmediğini gösteriyor. Allah yardımcınız olsun.

Kayınvalidem bunu duyunca o geliyorsa ben de gelirim demiş. Ama kendisi öyle çok da yardım edecek tipte biri değil; daha önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bebeğin altını bile değiştiremiyor. Ben de eşime o zor dönemde annemi istediğimi, onun annesini istemediğimi söyledim. Çok büyük kavgalar ettik. En sonunda kendi anneme gelme dedim. Eşim sürekli ağladığım için ve ortamı gerdiğim için çok mutsuz olduğunu, böyle devam etmek istemediğini söyledi, hatta boşanalım bile dedi. Ne diyeceğimi bilemedim, cevap veremedim. Boşanma gündeme geldiğinden beri kafam allak bullak oldu, nasıl davranacağımı bile kestiremiyorum. Mevcut durumda annem de doğuma gelmeyecek, inanılmaz stresliyim. En çok da bütün bu üzüntü bebeğime yansıdığı için mutsuzum. Nasıl davranabilirim şu durumda?
Tıniyeti bozuk vasat herif.
kusura bakmayin ama cok sinirlendim.
Karisi hamile birine bunu diyene cocugu bile gostermeyin annenize siginin.

Bana aklınca gözdağı veriyor gibi geldi eşiniz.
Annenizi çağırın bence. Eşinizin terbiyesizliği için kendinizi cezalandırmayin.
Kayınvalide de yani çok problem biri değilse aranız normalse gelseydi tabii. Torununu görürdü illa bakmak zorunda değiller ki.
Benim de annem gelmiş ne bebeğe ne ise güce el sürmemişti. Torun görmeye gelmiş kadın yani ne denir ki.

Şu erkekler benim annem üstün diyorlar ya 😡 sinir oluyorum. Sizle evlenmeden önce yabancı yabancı analarınız bize hey Allahım..

Hamile bir kadınla neden tartışılır anlamıyorum. Stres ve üzüntüden olabildiğince uzak durmanız gereken bu dönemde size bunu yaşatan eş kişisinden uzak durun bence. İmkanınız varsa da bu dönemi annenizin yanında geçirin. Boşanalım mi diyor buyur boşanalım deyin bakalım. Bakın görün nasıl geri adım atacak.

Yani maddi özgürlüğünüz varsa ailenizin yanına gidip doğum yapmak bir secenek fakat sonrasında o doğum hormonları sebebi ile eşiniz yanınızda değil diye canınızı sıkıp bebeğinize sütünüze yansıtmanızda muhtemel. Eşiniz sinirle öyle bişey demiş olabilir hoş değil dediği fakat bebeğinizin doğduğu anda beraber olsanız en güzeli olur iki tarafta aile gelmesin sonra bebege bakamayınca zaten eşiniz sizin annenizi kendisi cagıracaktır bence😊

Ben olsam pilimi pirtimi toplar annemin evine gider dogumu orda yaparim.

Hemen allak bullak olmussunuz bosanma lafini duyunca.
Olmayiniz efendim.. Kocaniza o igrenc blofunu yedirip, annenizin evine gidip orada huzurla dogumunuzu yapiniz.. Birakin o allak bullak olsun..

Sizi boyle sindirmesine izin vermeyin. Kayinvalideniz de pek fenaymis. 🤬

Back
X