• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşim evlenecekmiş

Alev bu adam ilerde çocuğu ile birşeyler yapmayı keser, harcadığı vakti sınırlarsa bu konti garanti senin yüzünden olacak bak. O gün kimseyi suçlama. Kaç yıl geçti bir ton anlatıldı sana, aynı yerdesin. Dua et yine bu güne iyi gelinmiş. Çekilecek gibi değilsin.
Ben konu ilerledikçe adamın narsist değil de haklı olduğunu düşünmeye başladım adam ne kurtulabilmiş ne derdini anlatabilmiş karşıdaki tablo belli o da artık dolup hakarete aşağılamaya başlamış bence zaten her türlü anlamıyor bari içimde kalmasın diye arsızlığa vurmuş adam

Kadının çocuğu yok işte başkasının çocuğu da onun gözüne batar anne olan belki anlar ama böyle tahammülü olmaz istemez çocuksuz gibi davranmak isterse olan benim çocuğuma olur. şu an az çok bir iletişimi var ilerde o da giderse diye endişem. zaten başka şehirlerdeyiz aramızda 3-4 saatlik mesafe var. ben buraya taşınması önerisinde bulunmuştum o da istemedi. başka çocukları babaarı kreşten kurstan alıyor bu birkaç kere aldı sadece. demez mi onları babası alıyor beni niye almıyor diye.

uzağız zaten başka şehirlerdeyiz. ben hakkını yedirmek istemiyrum ileride ne olur ne olmaz bilmiyorum. güvencesi olsun istiyorum sadece, bana bir şey olsa bir başına kalmasın
Demez merak etme niye desin babasıyla annesi ayrı farkında bunun zaten çocuk senden akıllı
Sen madem çocuğunu böyle düşünüyodun çok düşünceli kadındın boşanılacak adama neden çocuk yapıyosun ?

Back