• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşim evlenecekmiş

bir çocuğumuz olursa daha mutlu tamamlanmış bir aile oluruz dedim, evladımı çok seviyorum hiçbir zaman kullanmadım onu sadece en iyisi olsun onun için istiyorum onun için çabalıyorum. herkes kendi hayatına daha kolay bakabiliyor ben buna kızıyorum. elin kadını nasıl davranacak kim olsa kızar sinirlenir dşündükçe sonuçta kendi evladın söz konusu. beni düşündükçe rahatsız ediyor çocuğumla bir başkasının yan yana olması. babası gelir görür ya da alır babaannesine götürür ama başak türlü sıcak bakamıyorum. kimsenin de kolay kolay bakabileceğini sanmıyorm. ayrıca kadınlar çocukları için kötü giden evliliklerini sürdürebiliyorken erkekler neden yapamıyorlar her şey kadından bekleniyor ki sadece, evladı için kendi şımarıklığına keyfine bakmayı terch etti başta da evlenmeyebilirdi
Senden bi şey olmaz. İkinciyi yola koyup adamın ayağına bi kazık daha çakamadığına hayıflanıyorsun. Zaten biliyorduk bu çocuğu da ne için yaptığını kendi ağzınla da dökülüyorsun. Annen teyzen verdi de mi sana bu akılları? Elinizde patlamış acı bir şekilde. Sen bu kafayla gittikçe çocuğun babasının yanında evinde bir yeri olamayacak. Hem babasının imkanlarından edeceksin hem de sen ve senin çevrenden ibaret kalacak alanı. Şimdi laf dinliyor, otur diyosun oturuyor diye bişey sanma daha bunun ergenliği var. Tam rahat edicem derken yine koştur koştur olursun. Aklını başına al.

Back