Geçmiş olsun. Ben hamile değilim ama pandemi sürecinde aktif çalıştım konuyla ilgili. az önce bir sağlıkçı arkadaşla görüştüm. “Hamilelere ilaç kullandırmıyoruz, benim yeğenim hamileyken covid geçirdi. Çok da rahat geçirdi” dedi. Sıkmayın canınızı. Geç de olsa önleminizi alın.Merhaba kızlar, eminim bu soruyu daha önce soranlar olmuştur. Eşim pozitif çıktı, hastaydı ama yine de eşim biraz nazlı biri olduğu için çok ciddiye almadım. İki güne bir hasta oldum diye gelir, insan bir yerden sonra istese de önemseyemiyor. Dün test yaptırdı ve pozitif çıktı. Ben ise hamileyim. Elbette dikkat edeceğim her şeye ama bana geçmeme ihtimali var mıdır aynı evdeKaldı ki dediğim gibi iki gündür durumu pek takmadığım için yatak vs ayirmamistik. Bana geçtiyse dahi ilaç vs kullanamam. Hamile olup bu durumu deneyimleyen oldu mu, yardımınıza ihtiyacım var..
Merhaba kızlar, eminim bu soruyu daha önce soranlar olmuştur. Eşim pozitif çıktı, hastaydı ama yine de eşim biraz nazlı biri olduğu için çok ciddiye almadım. İki güne bir hasta oldum diye gelir, insan bir yerden sonra istese de önemseyemiyor. Dün test yaptırdı ve pozitif çıktı. Ben ise hamileyim. Elbette dikkat edeceğim her şeye ama bana geçmeme ihtimali var mıdır aynı evdeKaldı ki dediğim gibi iki gündür durumu pek takmadığım için yatak vs ayirmamistik. Bana geçtiyse dahi ilaç vs kullanamam. Hamile olup bu durumu deneyimleyen oldu mu, yardımınıza ihtiyacım var..
Hamilelikten ötürü beslenmeme çok dikkat ediyordum ve etmeye devam edeceğim zaten çok sagolun. Inşallah biz de kolaylıkla atlatırız..Arkadaşım da sizinle aynı durumda. Kendisi de eşi de pozitif hiç ilaç kullanmadığını söyledi.
Uykunuza, beslenmenize dikkat edin.
Bol bol sıvı tüketin.
Geçmiş olsun.
Umuyorum bizim de öyle olur.. Henüz bende hiçbir belirti yok ama olması için de çok erken zaten. Teşekkür ediyorumamcam pozitif, çocukları pozitif, yengem negatifti tum hastalık sureci boyunca. ki farketmeden 5 gun birlikte yatmışlar. çocuğu da kuçuktu onunla da birlikte uyumuştu. o da pozitif kendisi negatif. geçmeme ihtimali var yani. geçmiş olsun.
Teşekkür ederim, evet ilaç istesem de kullanamam, umarım hiç ihtiyaç da duymam çok sagolunGeçmiş olsun. Ben hamile değilim ama pandemi sürecinde aktif çalıştım konuyla ilgili. az önce bir sağlıkçı arkadaşla görüştüm. “Hamilelere ilaç kullandırmıyoruz, benim yeğenim hamileyken covid geçirdi. Çok da rahat geçirdi” dedi. Sıkmayın canınızı. Geç de olsa önleminizi alın.
Arkadaşım atlattı hamileyken hamile olduğu için de ilaç kullanmadi bol bol meyve tükettiMerhaba kızlar, eminim bu soruyu daha önce soranlar olmuştur. Eşim pozitif çıktı, hastaydı ama yine de eşim biraz nazlı biri olduğu için çok ciddiye almadım. İki güne bir hasta oldum diye gelir, insan bir yerden sonra istese de önemseyemiyor. Dün test yaptırdı ve pozitif çıktı. Ben ise hamileyim. Elbette dikkat edeceğim her şeye ama bana geçmeme ihtimali var mıdır aynı evdeKaldı ki dediğim gibi iki gündür durumu pek takmadığım için yatak vs ayirmamistik. Bana geçtiyse dahi ilaç vs kullanamam. Hamile olup bu durumu deneyimleyen oldu mu, yardımınıza ihtiyacım var..
Söylediklerinizi hiç duymamıştım çok sagolun bilgilendirme için. Bir belirti olursa benim de test yaptırmam mantıklı o zaman. Pıhtılaşmaya vs kendileri mi bakıyor yoksa ben mi istemeliyim?Bende hamileyim 3-4 hafta önce bende korona olmuştum malesef. Çok ateşim yükselmemişti. Ağır bi grip gibi geçirmiştim. Baş ağrısı vs vardı onun için parol vermişti doktor. Boğaz ağrısı içinde kloroben vermişlerdi. Sağlık ekiplerini arayıp 3-4 sonra muhakkak sizde test verin. Pozitif çıkma ihtimaliniz yüksek. Eğer pozitif olursa gebelikte ona göre önlem alınıyor. Kan değerlerinde pıhtılaşma vs artabiliyor malesef korona yüzünden. Eğer böyle bir durum varsa kan sulandırıcı iğneye başlanıyolar. Benim çok şükür pıhtılaşma değerlerim kan sulandırıco ipne verilecek kadar artmamıştı şu an için herşey yolunda. Canınızı sıkmayın bir çok hamile bayan geçiriyor bu hastalığı
İçimi rahatlattiniz teşekkür ederim. Tabi şu saatten sonra rahat davranmam söz konusu değil, dikkat ediyoruz. İnşallah geçmemiştir ve geçmez. Çok sagolunÖncelikle geçmiş olsun. Benim eşim geçen hafta Çarşamba akşamı yorgun hissediyorum diyerek erken yattı. Ertesi gün işe gitti. Akşam geldiğinde burnum tıkanıyor ben de bir şeyler var diyerek teste gitti. Test sonucunu beklemeden odasını ayırdık. Tabi öncesinde birlikte yeme, içme, aynı yatakta yatma durumumuz oldu. Üstelik iki tane kızım var. Babalarının tepesinden inmezler. Bugün karantinadaki 10. günümüz ve ne bende ne kızlarımda bir belirti olmadığı için test yaptırmadım. Bize bulaşmamış sanırım.
Size de bulaşmamış olabilir. Eşinizin odasını ayırın. Kapısına kağıt bardak ve tabaklarla yemeğini koyun. Mümkünse lavabo, banyonuzu da ayırın. Lavaboya gideceği zaman çift maske taksın. Evi sık sık havalandırın. Nasıl olsa çoktan bulaşmıştır diye rahat davranmayın. Belki bulaşmamıştır. Bundan sonra da bulaşmasın.
5 gün baya uzun bir zaman.. Dikkatli olmalıyım inşallah geçmemiştir bana. Evet bol bol meyve yiyorum, zaten yapabileceğim en etkili şey bu şu an :) zaten havasizliga hiç tahammülüm yok camlar bir saattir açık mesela. Çok sagolun :)Kendinizi izole edin ama cikma ihtimali var. Geçen pazar kuzenim pozitf cikti ailesi 5 gun sonra cikti. Once negatif çıkmıştı sonucları dikkat edin. Kivi yiyin, bol su icin havalandırın odayi. Eğer belirtiniz olursa hemen bildirin. Gecmis olsun insallah kolayca atlatır eşiniz
Merhaba kızlar, eminim bu soruyu daha önce soranlar olmuştur. Eşim pozitif çıktı, hastaydı ama yine de eşim biraz nazlı biri olduğu için çok ciddiye almadım. İki güne bir hasta oldum diye gelir, insan bir yerden sonra istese de önemseyemiyor. Dün test yaptırdı ve pozitif çıktı. Ben ise hamileyim. Elbette dikkat edeceğim her şeye ama bana geçmeme ihtimali var mıdır aynı evdeKaldı ki dediğim gibi iki gündür durumu pek takmadığım için yatak vs ayirmamistik. Bana geçtiyse dahi ilaç vs kullanamam. Hamile olup bu durumu deneyimleyen oldu mu, yardımınıza ihtiyacım var..
Bir belirti gösterene kadar normal hayatıma devam etmeyi düşünüyorum, fazladan bol bol C vitamini içeren meyveler tuketecegim.. Ama elbette bir belirti gösterirsem doktora danisip soracagim ekstra yapabileceğim bir şey olup olmadığını, çok teşekkür ederim :)Deneyimlemedim henüz ama lipozomal c vitamini, devit 3 damla bulundur dedi doktorum. Covid ihtimalinde bunlara yükleneceğim. Siz de doktorunuza sorun bence. İlaç parol bile içmemeye çalışın.umarım size geçmez
Söylediklerinizi hiç duymamıştım çok sagolun bilgilendirme için. Bir belirti olursa benim de test yaptırmam mantıklı o zaman. Pıhtılaşmaya vs kendileri mi bakıyor yoksa ben mi istemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?