Hamileyim eşimin ailesi sürekli yatıya geliyor

ezgiliii sezgi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2023
23
6
6
27
Kızlar yaklaşık 7.5 aylık hamileyim. Kendime hayrım yok denecek kadar ağırlaştım. Ailemle aynı şehirde yaşıyoruz ancak eşimin ailesi farklı bir şehirde yaşıyor. Benim ailem çok sık gelip bizi rahatsız etmek istemiyor ve geldiklerinde yemeğimi temizliğimi yapıp gidiyorlar. Eşimin yeğenlerin ve benimle yaşıtlar genelde genç erkekler yani evime yatıya geliyorlar. Rahatsızlığımı dile getirince eşimle boşanma noktasına geliyoruz. Senin de ailen geliyor diyor. Çıldırdığım son nokta şu oldu: eşimin yeğeni geldi haberim yok bu arada ameliyat olup 4 gece ameliyatlı haliyle evimde misafir olacakmış. Ve bunu eşime söylüyor eşim de gel kal diye kabul ediyor. Ve bu misafirin yanında annesi kardeşi kimsesi yok. 7.5 aylık hamile olsanız siz bunu kabul eder misiniz? Eşinizi affeder misiniz ?

Eşinizin ailesinde anlayış yok onu anladım ama eşiniz ne yapmak istiyor onu anlamadım. İnsan akrabası bile olsa erkek sonuçta karısı ile aynı evde kalmasını istemez. Yerinizde olsam siz kalın o zaman diyip ailemin evine giderdim

Eşinizin ailesinde anlayış yok onu anladım ama eşiniz ne yapmak istiyor onu anlamadım. İnsan akrabası bile olsa erkek sonuçta karısı ile aynı evde kalmasını istemez. Yerinizde olsam siz kalın o zaman diyip ailemin evine giderdim
Ameliyatlı haliyle gündüz eşimin yerine gidip beklicem diyip evine gitmeyi akıl etmiyor ne yazık ki ve yaşadığı şehir evime 2 saat uzaklıkta

Ameliyatlı haliyle gündüz eşimin yerine gidip beklicem diyip evine gitmeyi akıl etmiyor ne yazık ki ve yaşadığı şehir evime 2 saat uzaklıkta
Ben bu insanların başkasının evinde kalma sevdasını da anlamıyorum hiç mi batmıyor yattıkları yatak ya? Birde hamile bir kadın var. Hiç mi düşünce yok? Ama bunu söylemek zorundayım en büyük suç eşinizde. Eşinizin bir sınırı olduğunu düşünmüyorum

Asla ailesine karşı bana değer verdiğine dair ufacık bir hareketi yok. Çok üzülüyorum
Uzulmeniz normal ama evliliginiz ve esiniz normal degil malesef. Aileniz arkanizda duruyorsa bir saniye dusunmeyin ayrilin.

Hiç sinirlenme ailenin yanına git ağırlaştırılmış annemler bana bakacak de ne yaparlarsa yapsınlar sonra

Ne ameliyatı olacak bilmiyorum ama eşinize sorun bakalim ameliyatlı haliyle yeğeni siz mi koluna girip wcye götüreceksiniz?
Bir insan bunu düşünmez mi, eşini nasıl doğuma yakın haldeyken millete hizmet ettirmeyi layık görür pes.

Asla kabul edilemez eşinizin size dayattığı, ailenize söylediniz mi? Ailenizin yanına gidin hamileliğinizin son zamanlarını ailenizle geçirin, umarım aileniz size kucak açacaktır.

Ne ameliyatı olacak bilmiyorum ama eşinize sorun bakalim ameliyatlı haliyle yeğeni siz mi koluna girip wcye götüreceksiniz?
Bir insan bunu düşünmez mi, eşini nasıl doğuma yakın haldeyken millete hizmet ettirmeyi layık görür pes.
Eşim o kadar pişkinki bunun için benle tartışıyor. Sanırım eşim beni sevmiyor ve değersiz görüyor.

Back
X