Hamileyim evden kactim

Canım Allah yardımcın olsun en cok ta bebegıne üzüldüm bu dam hıc hakketmiyor o bebeği umarım sen ona bu baba eksıgını tamamlayıcı bı anne olursun

Ailenin yanina dönsen daha iyi olur.Ne guzrl destekte cikarlar.Hamilesin bir sey olursa yanininazda kimsenin olmamasi iyi degil abinizi arayin istrerseniz
Ben suna takildim esiniz parfum almis almissa kendi kullanir ne kadar pahali olursa olsun mecbur kendi odicek.Parfum sagligimizi bozcak diye tartişma cikmasi yanlis .Bu konuda seni haksiz gordum.

Kizlar tesekkurler yorumlariniz icin gece oldu sozlu siddeti gunduz gittim otele ailemin haberi yok daha o esim denilen pislikte ise gitti. Hata yaptim cocuk sahibi olmakla cevrem hep cocuk olur duzelir diye diye bende olsun bari dedim sorunlarimi soyluyirum simdide kucagina alinca duzelir diyorlar ama duzelmiyor iste bu arada ben istanbulda yasiyorum caglayan adliyesine direk bosanma dilekcesi verebilirmiyim hic beklemek istemiyorum

Lütfen hemen aileni ara, gelip seni alsınlar, aileler bunun için var
Önce kendi güvenliğini düşün, ailenle birlikte karakola gidin, şikayetçi olun
Ama nolur yalnız kalmayın, şu an sizin ve bebeğinizin güvenliği her şeyden önemli

bu adam başından beri böyleyse neden hamilelik? yani ailenizden gelen paralarla geçinirken eşin allah razı olsun demedi siye sorun ediyosunuz ama allah razı olsun da karın doyurmuyor. azıcık da siz düşünün bazı şeyleri. ilk hamileliğiniz düşük olmuş, üstüne bi tane daha yapmışsınız. ilk hamileliğinizde değişmiş miydi sanki.

Canim belli sure kaldiktan sonra annemlere gececem cok sukur yanimdalar bebegimle kabul ediyorlar
birkaç gun daha kal bence de otelde zaten aılenın evıne çoktan gıtmıstır. orada senı bulamazsa baska yerlerde arar. gerı dön derse kabul etme. en tez zamanda da dava açar bu işi bitirirsin.

Rabbim yardımcın olsun canım.
Ama ailenden mutlaka birisine söyle bir arkadaşın da dedigi gibi iftira filan atabilir oyuzden ailene gitmen daha iyi olur.

Doğacak çocuğa üzüldüm. Bebek var pırlanta gibi ailelere doğuyor, bebek var böyle olayların içinde dünyaya getiriliyor. Siz kendi tercihinizi yaşıyorsunuz da o sabinin günahı neydi... Hayat gerçekten adil değil.

Ya bazılarınızı gerçekten anlayamıyorum. Hamileyim boşanamam demiş olsaydi da bir şekilde söylenecektiniz neden o evdesin, gurursuz musun, ayrıl evi terket diye. Kız ayrılacak adliyeye gidicem yol gösterin diyor iste daha ne yapsin? Ayrıca 5 aylık hamile bir kadına neden çocuk ,“keşke” yapmasaydin demek nasıl bir cozum önerisi? yahu hep böyle yapıyorsunuz az kendinize gelin! Olmasaymış iyiymiş ama olmuş ne yapsın yani şimdi?

bu adam başından beri böyleyse neden hamilelik? yani ailenizden gelen paralarla geçinirken eşin allah razı olsun demedi siye sorun ediyosunuz ama allah razı olsun da karın doyurmuyor. azıcık da siz düşünün bazı şeyleri. ilk hamileliğiniz düşük olmuş, üstüne bi tane daha yapmışsınız. ilk hamileliğinizde değişmiş miydi sanki.
Bir de daha pazartesi gunu ikinci cocugun planlarini yapmis:işsiz:
Bence ailen madem maddi manevi hep destek olan bir aile, bir an once haber ver.
Yoksa kocanla barisip ortaligi ayaga kaldirmayim gibi bir niyetin mi var?

Esimle 3 yillik evliyim ve 21 haftalik hamileyim.esim sinir hastasi ben ise tam tersi hep alttan alan hep susan biriyim. hamileyken bile sinir aninda uzerime yurudu ve hep basit seylerden.mesela disardan bilmeden sahte parfum almis yuklude para vermis ben de sagligimiz bozulur cope atalim ispirto var dedim bagiriyo cagiriyo resmen apartman inledi.esimin bana en cok kullandigi soz sen kimsin ki evlendigimizden beri hep ailem maddi destek cikti hala surekli para verirler dugun olsun,hatta dogum parasina kadar kendi ailesinden ise bir ignelerini gormedim ama yinede bir gun soylememistir bana ailenden Allah razi olsun diye hep kendi ailesi onemli kardesleri onemli evliligimde siddet, kufur , degersizlik hersey var su an evden uzaktayim insallah en kisa zamanda dava acacam ama korkum ya beni oldururse su tvdeki kadin cinayetlerindeki adamlar gibi.cunku o oyle birisi kadin degersiz gozunde degerli olan tek kiside annesi kardesleri o kadar doluyum ki oyle pismanimki evlendigime ve oyle caresizimki

Ya anlayamıyorum böyle adamlar kendini evlenmeden hiç mi hissettirmiyor?
Onca şey gördüğünüz evliliğinizde çocuğun ne işi var, buraya konu açacak kadar cahil değilsiniz ama korunma yöntemlerini bilmeyecek kadar cahil misiniz???

Benimde başlarda evliliğimde problemler vardı, 3 sene olucak çocuk yapmadım şuan sorunlar çözüldü benim açımdan daha yeni yeni istiyoruz Allah da nasip ederse..

Hayır biraz mantık hanımlar...

Cok gecmis olsun. Cam guvenliginiz tehlikedeyse kadin siginma evine gidip, bir sure izinizi kaybettirmenizi tavsiye ederim. Gittiginiz siginma evinin adresini ailenize dahi soylemeyin, o adam ailenizi takip edip yerinizi bulabilir

Biraksaydin da kullansaydi allahin ayisi sahte parfumden ölmez. Ölseydi de daha iyiydi zaten. Ne muhatap oluosun ki huyunu bildigin halde. Sen de biraz inatcisin galiba.

Allah yardımcın olsun inşallah.Ailenden uzak kalma bence çünkü tek başına ve hamilesin sıkıntıyla sanada bişey olabilir yanında birileri olsun çıkabilecek en ufak bi huzursuzluktada polisi arayın ve kararlıysanız hemen davanızı açın.Hiç birşeydende korkmayın allaha sığının.Zaten size bu kadar değersiz bakıyosa çokta peşinize düşmez diye tahmin ediyorum.

Bu tur adamlarla nasil sevisebiliyorsunuz.hadi sevistin korunun.bebege yazik

Kayip ilani vererek polis vasitasiyla kaldiginiz oteli bulabilir. Dikkat edin. Ailenize bir an evvel haber verin. Yolumuz acik olsun.

O kadar dayağa küfür e rağmen nasıl birliktelik olur anlamıyorum yaa.. bide ustune hamilelik. Offf:işsiz:

Esimle 3 yillik evliyim ve 21 haftalik hamileyim.esim sinir hastasi ben ise tam tersi hep alttan alan hep susan biriyim. hamileyken bile sinir aninda uzerime yurudu ve hep basit seylerden.mesela disardan bilmeden sahte parfum almis yuklude para vermis ben de sagligimiz bozulur cope atalim ispirto var dedim bagiriyo cagiriyo resmen apartman inledi.esimin bana en cok kullandigi soz sen kimsin ki evlendigimizden beri hep ailem maddi destek cikti hala surekli para verirler dugun olsun,hatta dogum parasina kadar kendi ailesinden ise bir ignelerini gormedim ama yinede bir gun soylememistir bana ailenden Allah razi olsun diye hep kendi ailesi onemli kardesleri onemli evliligimde siddet, kufur , degersizlik hersey var su an evden uzaktayim insallah en kisa zamanda dava acacam ama korkum ya beni oldururse su tvdeki kadin cinayetlerindeki adamlar gibi.cunku o oyle birisi kadin degersiz gozunde degerli olan tek kiside annesi kardesleri o kadar doluyum ki oyle pismanimki evlendigime ve oyle caresizimki

Bir adamın gözünde annesi değeri ise kadınlara saygısı olur. Emin misin annesinin değerini bildiğinden?
Parfüm meselesi nasıl bu derecede biyüdü tek bir kelime yüzünden mı?
Bu huyunu biliyorsun hamile kalmamak için korunsaydın baştan keşke.
Vurduysa darp raporunu al mutlaka.

Böle adamları alcan eline odunu kafasını gözünü patates etcenn:KK62:hak reva bunlara hamile onun psikolojisi bozuk degil o sadece onun arkasina siginip her istediqini yapyo annenden babandan para almayi kabul ediyo ama... O anne babana helal olsun ki seni desteksiz birakmamis yine bi saniye dusunme ole denyosa git otur babanin evinde hiç bişi yapamaz yiyosa yapsin ay bana sinir basti walla kötü bişi demekten korkuyom ...:KK47::KK47:

Ailenin yanında olması çok güzel şakın seni tekrar ikna etmesine izin verme ailen çocuğuna baksa bir işe girsen hem çevre edinirsin hemde gül gibi yaşar gidersiniz Allah’ın izni ile eşinde hiçbir şey yapamaz evet haberlerde görüyoruz Bu tarz haberler ama yapacak olan sen evi terketmeden de bir cinnet hali ile yapar

Back
X