Hamileyim evden kactim

Kimseye haber vermezsen suclu gorunursun. Ailene haber ver bence. Otelde kalma n bir kac gun kafani toparlaman normalda o ayi kocan ailende olmadigini ogrenirse tepkisi nasil olur?

Ya bazılarınızı gerçekten anlayamıyorum. Hamileyim boşanamam demiş olsaydi da bir şekilde söylenecektiniz neden o evdesin, gurursuz musun, ayrıl evi terket diye. Kız ayrılacak adliyeye gidicem yol gösterin diyor iste daha ne yapsin? Ayrıca 5 aylık hamile bir kadına neden çocuk ,“keşke” yapmasaydin demek nasıl bir cozum önerisi? yahu hep böyle yapıyorsunuz az kendinize gelin! Olmasaymış iyiymiş ama olmuş ne yapsın yani şimdi?
Allah razı olsun ne güzel anlatmışsınız vallahi.. olmuş bi kere işte, ne diye önünü arkasını kurcalayıp duruyorlar anlamıyorum ya.. tam tersi çocuğum için katlanıyorum desede üzerine çullanacaklardı şimdi kaçmış işte kurtulmaya çalışıyor yine çullanıyorlar..
"Allah yardımcın olsun dik dur sakın geri dönme bundan sonra sadece bebeğini düşün" demek varken...

Konu sahibi bir kaç gün daha otelde kal eşin ailenin yanına gitsin senin orda olmadığından emin olsun sonra aileni ara.. olmazsa ailenden bir kişi gelir yanına biraz daha otelde kalırsın sonra ailenin yanına gidersin.. aslında en mantıklısı bir süreliğine sığınma evi..

Son düzenleme:
En azından çaresiz değilsin annen baban maddi destek olmuş evliliğinde şimdi de kapıları sana açık ç.
Elin pislik adamlarını çekmektense ana babayla oturmak çok daha iyi.

Evlenirken evleniyorsunuz,
‘TV de kadın cinayeti işleyecek tipte’ adamla, üstüne bir de çocuk.
Neden evlendiniz? Görücü usulü mü?
Tiple ne alakası var insan mutsuz olmak için evlenmez asla ne kadar tanıyorum desede tanıyamaz insan kaderini degistiremiyor kimse istemez mutsuz bir evliliği olsun

Ya anlayamıyorum böyle adamlar kendini evlenmeden hiç mi hissettirmiyor?
Onca şey gördüğünüz evliliğinizde çocuğun ne işi var, buraya konu açacak kadar cahil değilsiniz ama korunma yöntemlerini bilmeyecek kadar cahil misiniz???

Benimde başlarda evliliğimde problemler vardı, 3 sene olucak çocuk yapmadım şuan sorunlar çözüldü benim açımdan daha yeni yeni istiyoruz Allah da nasip ederse..

Hayır biraz mantık hanımlar...
Bı yönden haklısın bizimde çok sorunlarimz vardı eşim ve çevremdeki herkes çocuk bekliyordu asla kabul etmedim banada söylediler çocuk olursa herşey güzel olabilir duzelir falan dediler zaten bı çözüm arıyorsun belki bende yapabilirdim çocuk ama hep ince düşündüm çok şükür bütün sorunlarımızi çözdük çok mutluyuz ve şuan 8 haftalık hamileyim ama onun yerinde bende olabilirdim belki çünkü insan bazen sağlıklı düşünemiyor

Boyle bi adamdan neden hamile kaliyosun ki?
Ayy şuan çok gıcık oldum sana biraz önce senin açtığın konuyu gördüm farkında olmadan sende böyle bı adamdan hamile kalabilirsin kadının kendi kararı nikahlı eşi ister çocuk yapar ister yapmaz o çocuğu hiç kimse hata olarak göremez

Bazılarınız çözüm önerisi sunmak yerine habire eleştirip neden gibi sorular sorduğunuz için burdanda bunalmış olabilir dimi. Ee ne de olsa çok normal bi hayatı yok şu an . Hamile ve kadın başına çareyi kaçmakta buluyor ama sizin derdüniz neden çocuk yaptın bu adam yok efendim neden kaçtın bilmem ne. Bazen gerçekten anlamıyorum siz kadınları. Tek yapabildiğiniz eleştiri olmuş artık. Bari çaresiz ve yeterince mutsuz olan insanlara biraz daha iyimser davranın.

Tiple ne alakası var insan mutsuz olmak için evlenmez asla ne kadar tanıyorum desede tanıyamaz insan kaderini degistiremiyor kimse istemez mutsuz bir evliliği olsun
Konu sahibinin kendi ifadesi bu
Ben uydurmadım.
Ve evet insanlar kendilerini belli eder, en azından benim tecrübem bu yönde.
Sadece biz görmek istemeyiz, konduramayız, değişir diye umarız vs..
Buraya açılan konuların büyük çoğuna dönün bakın, ‘aslında kendini belli etmişti ama aşktan gözüm kör olmuştu’
Yada ‘ nişan atarsam ayıp olur dedim’ gibi şeyler yazar.
E şimdi bile isteye, görmezden gele gele evlenmişsin, görmezden geldiklerin gözüne batmaya başlamış, yine de çocuk yapmışsın,,

Bunun adı kader değil.

Konu sahibinin kendi ifadesi bu
Ben uydurmadım.
Ve evet insanlar kendilerini belli eder, en azından benim tecrübem bu yönde.
Sadece biz görmek istemeyiz, konduramayız, değişir diye umarız vs..
Buraya açılan konuların büyük çoğuna dönün bakın, ‘aslında kendini belli etmişti ama aşktan gözüm kör olmuştu’
Yada ‘ nişan atarsam ayıp olur dedim’ gibi şeyler yazar.
E şimdi bile isteye, görmezden gele gele evlenmişsin, görmezden geldiklerin gözüne batmaya başlamış, yine de çocuk yapmışsın,,

Bunun adı kader değil.
Eşimle sevgiliyken çok iyiydik nişanlıyken falanda iyiydik esimi her gören müptezel derdi çok sinir olurdum ve evlendik 180 derece döndü adam ya inan o kadar zor zamanlar atlattık ki psikolojisi bozulmustu bende ayrılmak istiyordum ama biraz zaman dedim inan şuan çok mutluyuz bin şükür iyikide boşanmamisim kusura bakma biraz sert yazdım sana ama bazen insan kaderini yaşıyor tabi herkesin fikri ayrı senin fikrinede saygı duyuyorum aynı şeyi ben yaşadığım için öyle yazınca tuhaf oldum kusura bakma kardes

Eşimle sevgiliyken çok iyiydik nişanlıyken falanda iyiydik esimi her gören müptezel derdi çok sinir olurdum ve evlendik 180 derece döndü adam ya inan o kadar zor zamanlar atlattık ki psikolojisi bozulmustu bende ayrılmak istiyordum ama biraz zaman dedim inan şuan çok mutluyuz bin şükür iyikide boşanmamisim kusura bakma biraz sert yazdım sana ama bazen insan kaderini yaşıyor tabi herkesin fikri ayrı senin fikrinede saygı duyuyorum aynı şeyi ben yaşadığım için öyle yazınca tuhaf oldum kusura bakma kardes
Estağfirullah, benlik bir şey yok. Herkes kendi tecrübesini paylaşıyor. Sizinki de böyle olmuş.
Benim derdim yoluna koymadan o evliliğe bir de çocuk yapılması. Sizin olumlu sonuçlanmış, aksi olduğu zaman ortada kalan çocuk oluyor.
Yada çocuk yüzünden zoraki devam ettirilen herkesin mutsuz olduğu evlilik.

Benim eşimde sinir hastası idi apartman inlerdi sesi .sözlü şiddet hakaret hepsi vardı çok şükür şimdi kedi .psikoloğa gitti hayatımız düzene girdi şuan çok sakin rabbime şükürler olsun

Ayy şuan çok gıcık oldum sana biraz önce senin açtığın konuyu gördüm farkında olmadan sende böyle bı adamdan hamile kalabilirsin kadının kendi kararı nikahlı eşi ister çocuk yapar ister yapmaz o çocuğu hiç kimse hata olarak göremez
Kotu anlamda demedim keske kalmasaydida bosanip kurtulurdu. Evluligi kotu oldugu icin cocuga gerek yoktu. Ayrica sen bana gicik olucak seviyede degilsin hadi isine

Offf içim gitti yaa. Düzelmez o üst komsumuzun başında da vardı bundan. Su süreci hafif atlatsan başının çaresine bakardin :////

Şööyle topluca bir uyaniş bir akli selim bilinc ve farkindalik gerceklesse ne guzel olur.
Uzuluyorum valla boyle konulari okuyunca. Ailenizin yanina gidin ayrica.. Umarim destek cikarlar size. Allah yardimciniz olsun

Esimle 3 yillik evliyim ve 21 haftalik hamileyim.esim sinir hastasi ben ise tam tersi hep alttan alan hep susan biriyim. hamileyken bile sinir aninda uzerime yurudu ve hep basit seylerden.mesela disardan bilmeden sahte parfum almis yuklude para vermis ben de sagligimiz bozulur cope atalim ispirto var dedim bagiriyo cagiriyo resmen apartman inledi.esimin bana en cok kullandigi soz sen kimsin ki evlendigimizden beri hep ailem maddi destek cikti hala surekli para verirler dugun olsun,hatta dogum parasina kadar kendi ailesinden ise bir ignelerini gormedim ama yinede bir gun soylememistir bana ailenden Allah razi olsun diye hep kendi ailesi onemli kardesleri onemli evliligimde siddet, kufur , degersizlik hersey var su an evden uzaktayim insallah en kisa zamanda dava acacam ama korkum ya beni oldururse su tvdeki kadin cinayetlerindeki adamlar gibi.cunku o oyle birisi kadin degersiz gozunde degerli olan tek kiside annesi kardesleri o kadar doluyum ki oyle pismanimki evlendigime ve oyle caresizimki
Davani ac bian once keske cocuk icinde bekleseymissin adam madem boyle. Uzaklastrma falan hepsinin destegini al mutlaka.

Esimle 3 yillik evliyim ve 21 haftalik hamileyim.esim sinir hastasi ben ise tam tersi hep alttan alan hep susan biriyim. hamileyken bile sinir aninda uzerime yurudu ve hep basit seylerden.mesela disardan bilmeden sahte parfum almis yuklude para vermis ben de sagligimiz bozulur cope atalim ispirto var dedim bagiriyo cagiriyo resmen apartman inledi.esimin bana en cok kullandigi soz sen kimsin ki evlendigimizden beri hep ailem maddi destek cikti hala surekli para verirler dugun olsun,hatta dogum parasina kadar kendi ailesinden ise bir ignelerini gormedim ama yinede bir gun soylememistir bana ailenden Allah razi olsun diye hep kendi ailesi onemli kardesleri onemli evliligimde siddet, kufur , degersizlik hersey var su an evden uzaktayim insallah en kisa zamanda dava acacam ama korkum ya beni oldururse su tvdeki kadin cinayetlerindeki adamlar gibi.cunku o oyle birisi kadin degersiz gozunde degerli olan tek kiside annesi kardesleri o kadar doluyum ki oyle pismanimki evlendigime ve oyle caresizimki
Canım annenlere ya da en yakın kadın sığınma evine git.

Evden kaçıp nereye gittin acaba ailenenin yanınamı eğer gidecek bir yerin yoksa sığınma evlerine de gidebilirsin hamilesin lütfen güvende olacağın bir yerde dur

Back
X