Hamileyim evimden tiksiniyorum

Tubacala

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
33
33
8
Kızlar merhaba 8 haftalık hamileyim yeni bir eve taşındık eşim bir kadın tutup taşınmadan önce evi temizletti. Ama kadın doğru düzgün bir temizlik yapmamış dolayısıyla taşınınca tekrar temizlik yapmak zorunda kaldım. Önceki kiracı o kadar pis biriymiş ki kalorifer peteklerinin içini daha hiç silmemiş tuvaletler zaten eski bir de o kadar temizlenmemiş ki kaç kere yıkadım hala leş gibi kokuyor resmen 3 gündür tiksintiden bir iş yapamaz oldum. Ben hamilelikten dolayı böyleyim diye düşünüyordum ama eşim bile o kadar tiksinmiş ki dişlerini dahi fırçalamak istemiyor lavaboya girince sanki daha fazla kirleniyormuş gibi hissediyorum diyor geri taşınma durumumuz yok zaten zar zor bulduk bu evi ne yapacağız bilmiyorum çok bunaldım birde aşırı üzülüyorum

Kızlar merhaba 8 haftalık hamileyim yeni bir eve taşındık eşim bir kadın tutup taşınmadan önce evi temizletti. Ama kadın doğru düzgün bir temizlik yapmamış dolayısıyla taşınınca tekrar temizlik yapmak zorunda kaldım. Önceki kiracı o kadar pis biriymiş ki kalorifer peteklerinin içini daha hiç silmemiş tuvaletler zaten eski bir de o kadar temizlenmemiş ki kaç kere yıkadım hala leş gibi kokuyor resmen 3 gündür tiksintiden bir iş yapamaz oldum. Ben hamilelikten dolayı böyleyim diye düşünüyordum ama eşim bile o kadar tiksinmiş ki dişlerini dahi fırçalamak istemiyor lavaboya girince sanki daha fazla kirleniyormuş gibi hissediyorum diyor geri taşınma durumumuz yok zaten zar zor bulduk bu evi ne yapacağız bilmiyorum çok bunaldım birde aşırı üzülüyorum

Çevrenizde yardımcı olabilecek birileri var mı? Hem detaylı bir temizlik yaparsınız içinize sinecek şekilde hem de gerçekten temizleseniz bile içinize sinmeyen yerler için küçük yenilemeler yapabilirsiniz. İnternette bununla ilgili pekçok video falan var. Yapışkanlı folyolar vs ..

Aslında evin çoğu yeri bitti ama dediğim gibi çok pis olduğu için kaç kere sildiysem içimden atamadım o tiksintiyi seneye ev almayı düşündüğümüz için bir TL bile harcamak istemiyorum bu eve

Temizlikçi kadın değil de bu işi yapan profesyonel şirketler var makineleriyle gelip dip bucak pırıl pırıl yapıyorlar isterseniz bir de onları deneyin belki içinize siner 🌼

Şirket çagırın üstünden geçsin kokulu deterjanlar vs psikolojik olarak size unutturur biraz. Zamana da bırakın,kendi kendinize artik temizlendiğini sesli söyleyin bir zaman sonra geçer.

Back
X