Ekranı aydınlattım da baktım. Sanırım biraz gözlerim bozulmuş ben neden 2. Çizgi göremiyorum
4 gün sonra birdaha tekrarla inşallah 2. Çizgi çok net bir şekilde oluşur
Yeni olduğunu düşünüyorum bende. Fotoğrafta belli olmuyor pek eşim bile göremiyorum dedi ben gördüm epey silik. Kan vermeden birkaç gün beklemem daha iyi olur sankiÇok yeni muhtemelen tekrarla 2 gün sonra koyulaşırsa git kan ver.
Şahin bakışlı değilim ama bende gördüm vallaYeni olduğunu düşünüyorum bende. Fotoğrafta belli olmuyor pek eşim bile göremiyorum dedi ben gördüm epey silik. Kan vermeden birkaç gün beklemem daha iyi olur sanki
Bakalım umarım doğrudur yaŞahin bakışlı değilim ama bende gördüm valla
Bende aynı durumdayım canım bugün 3 günüm kaldı kan testi yaptırmak için bekleyeceğim biraz sonradan üzülmemek adına. Ama bu arada da gebelik testiyle takip edicem salı kan vermeyi düşünüyorum. Bende gördüm çizgiyi bu aradaYeni olduğunu düşünüyorum bende. Fotoğrafta belli olmuyor pek eşim bile göremiyorum dedi ben gördüm epey silik. Kan vermeden birkaç gün beklemem daha iyi olur sanki
Teşekkür ederim hayırlısı bakalım 2 gun testlerle takip edecegim pazartesi kan veririm diye düşündümYoo gayette belli valla çok net görünüyor bence de kan verin en iyisi hayırlısı olsun inşallah
Hakkımızda hayırlısı bende 2 gün testle takip edeceğim pazartesi kan veririm herhalde zaten ptesi adet günüm oluyorBende aynı durumdayım canım bugün 3 günüm kaldı kan testi yaptırmak için bekleyeceğim biraz sonradan üzülmemek adına. Ama bu arada da gebelik testiyle takip edicem salı kan vermeyi düşünüyorum. Bende gördüm çizgiyi bu arada
Bu arada belirtileriniz var mı acaba?Bende aynı durumdayım canım bugün 3 günüm kaldı kan testi yaptırmak için bekleyeceğim biraz sonradan üzülmemek adına. Ama bu arada da gebelik testiyle takip edicem salı kan vermeyi düşünüyorum. Bende gördüm çizgiyi bu arada
Benimde pazartesi adet günüm o zaman inşallah hamileyizdir de 2022 Haziran annelerinde görüşürüzTeşekkür ederim hayırlısı bakalım 2 gun testlerle takip edecegim pazartesi kan veririm diye düşündüm
Hakkımızda hayırlısı bende 2 gün testle takip edeceğim pazartesi kan veririm herhalde zaten ptesi adet günüm oluyor
Son 2 gündür mide yanması biraz bulantı yaşıyorum. Ayaklarim soğuk ama beni sıcak basıyor bilmiyorum belki de psikolojiktir sadece emin değilim hamile bile olamayabilirim inanamıyorum halaBu arada belirtileriniz var mı acaba?
Inanin bende emin olamiyorum kan testinde görmeden de inanmayacagım hamile olduğuma ama 1 haftadır göğüslerim şiş geziyorum adetime 1 2 gün kala hassaslaşırdı normalde ama bu sefer cok erkem oldu ondan şüphelendim başka da belirtim yok açıkçasıSon 2 gündür mide yanması biraz bulantı yaşıyorum. Ayaklarim soğuk ama beni sıcak basıyor bilmiyorum belki de psikolojiktir sadece emin değilim hamile bile olamayabilirim inanamıyorum hala
Senin var mı belirtilerin canım
Benimde tam tersi göğüslerim yani yine hassas ama önce dokunamazdim şu an öyle değil. Bir de eğer hamileysem son 1 haftadır sık idrara cikiyorum geceleri bile uyanıyorum. Değilsem de kuruntudur hepsiInanin bende emin olamiyorum kan testinde görmeden de inanmayacagım hamile olduğuma ama 1 haftadır göğüslerim şiş geziyorum adetime 1 2 gün kala hassaslaşırdı normalde ama bu sefer cok erkem oldu ondan şüphelendim başka da belirtim yok açıkçası
Evet bunuda belirtmeyi unuttum çok sık idrara çıkıyorum bende 1 haftadır :) heyecan yaptım umarım hamileyizdirBenimde tam tersi göğüslerim yani yine hassas ama önce dokunamazdim şu an öyle değil. Bir de eğer hamileysem son 1 haftadır sık idrara cikiyorum geceleri bile uyanıyorum. Değilsem de kuruntudur hepsi
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinEvet bunuda belirtmeyi unuttum çok sık idrara çıkıyorum bende 1 haftadır :) heyecan yaptım umarım hamileyizdir
Aminn hayırlısıİnşallah hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Erken gebelik testinde belki daha belli olabilirYeni olduğunu düşünüyorum bende. Fotoğrafta belli olmuyor pek eşim bile göremiyorum dedi ben gördüm epey silik. Kan vermeden birkaç gün beklemem daha iyi olur sanki
+1Erken gebelik testinde belki daha belli olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?