Gebeliğe Hazırlık Hamileyim galiba

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni olduğunu düşünüyorum bende. Fotoğrafta belli olmuyor pek eşim bile göremiyorum dedi ben gördüm epey silik. Kan vermeden birkaç gün beklemem daha iyi olur sanki
Yok denecek kadar silik dediğin gibi birkaç gün bekle inşallah hamilesindir

Hayırlı olsun, ne belirtileriniz oldu acaba? Bide regl öncesi gibi şişkinliğiniz de oldu mu

Hayırlı olsun, ne belirtileriniz oldu acaba? Bide regl öncesi gibi şişkinliğiniz de oldu mu
Teşekkür ederim evet şişkinliğim hala devam ediyor hatta. Sık idrara çıkma ve sürekli aç olma kasık ağrısı belirtilerim bunlardı hala devam ediyor

Teşekkür ederim evet şişkinliğim hala devam ediyor hatta. Sık idrara çıkma ve sürekli aç olma kasık ağrısı belirtilerim bunlardı hala devam ediyor
Böyle davul gibi mi şişti peki yoksa hafif bir şişkinlik mi? benim reglden bikaç gün önce şişiyor regl olduğum gün iniyor

değerin kaç çıktı hayırlı olsun
Regl günü 200 çıktı teşekkür ederim
Böyle davul gibi mi şişti peki yoksa hafif bir şişkinlik mi? benim reglden bikaç gün önce şişiyor regl olduğum gün iniyor
Biraz fazla şişim benim de regl olunca iniyordu test yapmasam regl olacağım sanırdım
Bir de kasık ağrısı dediğiniz regl ağrısı gibi mi daha mı farklı?
Kasık ağrısı da regl sancısı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…