Merhaba yaptım erken gebelikErken gebelik testinde belki daha belli olabilir
Hala inanamıyorum ya :) acile gideceğim birazdanVoovHadi kan vermeye
Canım bence şuan erken gitmeye . Sonra zaman hiç geçmezHala inanamıyorum ya :) acile gideceğim birazdan
Tesekkur ederim hayırlısı umarım vardırGözünüz aydın
Merak etme vardır insAllahTe
Tesekkur ederim hayırlısı umarım vardır
Yok denecek kadar silik dediğin gibi birkaç gün bekle inşallah hamilesindirYeni olduğunu düşünüyorum bende. Fotoğrafta belli olmuyor pek eşim bile göremiyorum dedi ben gördüm epey silik. Kan vermeden birkaç gün beklemem daha iyi olur sanki
Hayırlı olsun, ne belirtileriniz oldu acaba? Bide regl öncesi gibi şişkinliğiniz de oldu muBende aynı durumdayım canım bugün 3 günüm kaldı kan testi yaptırmak için bekleyeceğim biraz sonradan üzülmemek adına. Ama bu arada da gebelik testiyle takip edicem salı kan vermeyi düşünüyorum. Bende gördüm çizgiyi bu arada
Teşekkür ederim evet şişkinliğim hala devam ediyor hatta. Sık idrara çıkma ve sürekli aç olma kasık ağrısı belirtilerim bunlardı hala devam ediyorHayırlı olsun, ne belirtileriniz oldu acaba? Bide regl öncesi gibi şişkinliğiniz de oldu mu
Teşekkür ederim evet şişkinliğim hala devam ediyor hatta. Sık idrara çıkma ve sürekli aç olma kasık ağrısı belirtilerim bunlardı hala devam ediyor
Böyle davul gibi mi şişti peki yoksa hafif bir şişkinlik mi? benim reglden bikaç gün önce şişiyor regl olduğum gün iniyorTeşekkür ederim evet şişkinliğim hala devam ediyor hatta. Sık idrara çıkma ve sürekli aç olma kasık ağrısı belirtilerim bunlardı hala devam ediyor
Bir de kasık ağrısı dediğiniz regl ağrısı gibi mi daha mı farklı?Teşekkür ederim evet şişkinliğim hala devam ediyor hatta. Sık idrara çıkma ve sürekli aç olma kasık ağrısı belirtilerim bunlardı hala devam ediyor
Regl günü 200 çıktı teşekkür ederimdeğerin kaç çıktı hayırlı olsun
Biraz fazla şişim benim de regl olunca iniyordu test yapmasam regl olacağım sanırdımBöyle davul gibi mi şişti peki yoksa hafif bir şişkinlik mi? benim reglden bikaç gün önce şişiyor regl olduğum gün iniyor
Kasık ağrısı da regl sancısı gibiBir de kasık ağrısı dediğiniz regl ağrısı gibi mi daha mı farklı?
Kuzum sonucun nasıl çıktı?Te
Tesekkur ederim hayırlısı umarım vardır
Merhaba suan 4+3 hamileyimKuzum sonucun nasıl çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?