Hamileyim galiba

sanyeli

4 cocuk annesi
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
212
1
118
2 yildir bebek istiyoruz ...olmadi ....her ay ayni seydi cift cizgi yok yok yok...gecen ay kadin doktorum baska doktora yolladi gittigim yer tüp bebekde yapan bebek merkezi gibi bir yer..kontroller yapildi kan alindi..ne esimde nede bende bir problem yoktu ..yanliz benim yumurtlama ovulusyon dönemim cok yavas ve gec oluyormus.bir daha regl ilk günüde gel hormon ilaci vericem dedi doktor ..veeeee reglim gelmedi ..1 hafta gecti bugün test yaptim ve aninda cift cizgi ...bisey anlamadim ben ne bu simdi ????hala soktayim ......

pazartesi gidicem doktora ..o kadar heycanliyim ki ...ya hamile degilsem????yikilirim ....

Neden hamile olmayasınki..adetin 1 hafta geçmiş..testler pozitif göstermiş..bence stres yapma ve hamileliğinin tadını çıkar..bizim içinde dua et canım

2 yildir bebek istiyoruz ...olmadi ....her ay ayni seydi cift cizgi yok yok yok...gecen ay kadin doktorum baska doktora yolladi gittigim yer tüp bebekde yapan bebek merkezi gibi bir yer..kontroller yapildi kan alindi..ne esimde nede bende bir problem yoktu ..yanliz benim yumurtlama ovulusyon dönemim cok yavas ve gec oluyormus.bir daha regl ilk günüde gel hormon ilaci vericem dedi doktor ..veeeee reglim gelmedi ..1 hafta gecti bugün test yaptim ve aninda cift cizgi ...bisey anlamadim ben ne bu simdi ????hala soktayim ......

bu demek oluyorki hamilesin bebiş sana süpriz oldu umarım kahırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin allah

ALLAH tamamınaa erdirsinnn cnmm bizedee nasip etsinnnnnnnnn:49::49::49:zorlu yoldaa başarıyı yakaladın tebriklerrrr

Ne güzel çok sevindim 2 yıldır bende çok istiyorum yalnız benim sol overde çikolata kisti denen illet bir kist var gebe kalamadım senin için çok sevindim Allah tamamına erdirsin ben ve benim gibiler içinde dua edin kızlar

doktora gittim ve sonuc pozitif ..hamileyim ...hala inanamiyorum....allah hepinize bu duyguyu yasatsin ...herkesin kucagina almayi nasip etsin arkadaslar.....cok cok mutluyum ....

hayırlı olsun allah isteyen herkese nasip etsin yüce rabbim hiç bir bahçeyi çiçeksiz evide çocuksuz bırakmasın ...:82:

saolun arkadaslar amin.. yüce rabbim sen nelere kadirsin ...tedaviye basliycaktim ..doktor hap kullanmadan olmaz dedi ...regl günümü bekliyordum hap alicaktim ilk gününden itibaren ...allahim hala inanamiyorum...allahim cocuk hasretiyle yanan herkese nasip et bu duyguyu ...

slmmm inşş hamilesindirr isteğini ve yüreğindeki çarpıntıyı çok iyi anlıyabiliyorum:16:Şu an bende 26 haftalık hamileyim ve bunu tammm 18 yıl bekledimmm. 26 haftalık hamile olmama rağmen hala inanamıyorum herşey rüya gibii.Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsinnn...

saolun arkadaslar amin.. yüce rabbim sen nelere kadirsin ...tedaviye basliycaktim ..doktor hap kullanmadan olmaz dedi ...regl günümü bekliyordum hap alicaktim ilk gününden itibaren ...allahim hala inanamiyorum...allahim cocuk hasretiyle yanan herkese nasip et bu duyguyu ...

çok duygulandım inan,allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:nazar:

doktora gittim ve sonuc pozitif ..hamileyim ...hala inanamiyorum....allah hepinize bu duyguyu yasatsin ...herkesin kucagina almayi nasip etsin arkadaslar.....cok cok mutluyum ....

ne güsel yaaa ALLAHIM sana en güsel hediyesini yollamıış bizlerede nasip olur
bu duyguları yaşamak inşşşşş.....:emir_bebek:

hayırlı olsun mutluluğunuz daim olsun

Back
X