- 16 Mayıs 2016
- 38
- 16
- 3
- 29
- Konu Sahibi Oriflemci1165
-
Resmi yükler misin canım ?
Yukleyemedim ya neden acaba?Resmi yükler misin canım ?
Resmin boyutunu büyüktür kırpma yaparak tekrar yükle canım bi görelim.Yukleyemedim ya neden acaba?
Resmini cektim de neden yuklenmiyor acaba mb simi yüksekTestin resmini atabilirmisin canim
aslında c kontrol demek, onun koyu olması lazım.Arkadaslar yaklasik bi 3 hafta kadar adet gecikmem oldu bugun eczaneden miratech adli gebelik testi aldim.yalniz testi yaparken t ve c cizgileri vardi.t olan cizgi baya kirmizi oldu c olan cizgi ise silik bi kirmizi oldu ama yine tam net gorebiliniyor. acaba sevinmeli miyim yoksa heveslenmeyim mi??
fotoyu paintte açıp ctrl+f yapıp boyutunu küçült ya da yeniden boyutlandır yazar.Resmini cektim de neden yuklenmiyor acaba mb simi yüksek
fotoyu paintte açıp ctrl+f yapıp boyutunu küçült ya da yeniden boyutlandır yazar.
Ayy insAllah canim yaa cok istiyorum benimde bi bebisim olsun.Hamile olarak gorunuyorsunuz. Hemen kan testi yaptirip teyit ettirin derim. Hatta doktora gidince direkt kalp atislarini bile duyarsiniz diye tahmin ediyorum :) hayirli ugurlu olsun
InsAllah öyledir.hemen kan testi yaptirsam iyi olacak cok sevindim yaa normalde surekli adetlerim de geccikme oldugu icin hic kafayi takmazdim.demek ki sabredince oluyomus.Hamilesin inşallah canim :) test pozitifff
Insallah canim :) ne kadarlik evlisinI
InsAllah öyledir.hemen kan testi yaptirsam iyi olacak cok sevindim yaa normalde surekli adetlerim de geccikme oldugu icin hic kafayi takmazdim.demek ki sabredince oluyomus.
1 bucuk sene oldu evliyimInsallah canim :) ne kadarlik evlisin
Allahim gonlune gore versin insallah :)1 bucuk sene oldu evliyim
Amin.Allah herkesin gönlüne göre versin insAllah.Allahim gonlune gore versin insallah :)
Test pozitif inşallah kan sonucu da güzel çıkarAmin.Allah herkesin gönlüne göre versin insAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?