Hamileyim galiba???

Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????

merhabalar bi sorum olacak.. adetim 13 gün gecikti tüm testler negatif
adet tarihimden önce 2 tane test yapmıstım onlarda pozitifti..öf nasl bişeyse artık. hafif batmalarım var gerildigimde kasıklarım ağrıyor göğüs uclarımda kabarcıklar falan var sizce bi umut gec döllenme olabilir mi? normalde 30-32 gün arası adet olurum hic böle gecikmedi. artık eşimde bıktı test yapmamdan

Hamile kalmak mi istiyorsun.ben fazla bilmedigim icin cvp veremicem ama insAllah hamilesindir.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin

Allah herkesin gönlüne göre versin insAllah.Allah büyüktúr canim sabrin sonu selamettir.

Merhaba canım gebelik olabilir. Biraz daha zaman geçsin test yap yada kan testi yaptır belli olur. Bende de öyle olmuştu. Ve kasiklarimda agrilarim vardı. Hadi hayirlisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…