Hamileyim gargara yuttum

Kivircik Hatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
18
6
1
25
Arkadaslar merhaba,daha demin o kadar üsendim ki disimi fircalamaya gecen konu actiktan sonra doktora gittim cok sükür hamileymisim 6 haftalik lakin daha demin aptal kafamm iste üsendim disimi fircalamaya dedim gargara yapiyim tam yaptim 20 saniye aboooo dedim alkol vardi bunun icinde o an az bisey yuttum cok az ama hemen tükürdüm agzimi calkaladim suyla,bi zarari olmaz demi bebege daha cok kücük 6 haftalik nolursunuz cevap verin vallahi kötü oldum ya o kadar dikkat ediyorum nasil bosluguma denk geldi anlamadim cok miktar degildi ama cok cok az

1 aylık hamile imişim alkol alıyordum haberim yok ,sigara içiyordum hamile olduğumdan haberim yok (!) Olabiliyor böyle şeyler bundan sonra dikkatli olman sonuçta gargara suyunu yutmadın ya hoş mideye cumburlop ilk ay daha çok taze olduğu için bundan sonra emin adımlarla ilerlemen sakin ol camp mercimekte stres altına girmesin böyle takıntılar evhamlar yorar ki diyene bak bende manyapa bağlıyorum işte neyse konumuz evhamlı taze anne şu anda hiç birşey olmaz meerak etme

Kurban oldugum ne güzel yazmissin vallahi icime öyle su serptin ki bende ilk 5 hafta sigara iciyordum habersiz test yapip ögrenince aninda biraktim oy o mercimege canimi veririrm valla allahim bebiklerimize saglikli ömürler nasip eder insallah canimm benim iste bir kac damla gidince bogazdan valla kendimden gectim simdiden aglamalar ben ne kadar düsüncesizim demeler allahtan uyuya kalmisimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…