hamileyim gibi :)

fh1455

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
202
99
29
Merhaba 4 günüm geçti bu sabah test taptım iki çizgi çıktı ama bi tanesi silik çıktı sol kasığımda da ağrı var. Kan testi yapmadan inanmak istemiyorumda

Eklentiler

• 20150305_065316.jpg
    20150305_065316.jpg
    127,7 KB · Görüntüleme: 343
Merhaba 4 günüm geçti bu sabah test taptım iki çizgi çıktı ama bi tanesi silik çıktı sol kasığımda da ağrı var. Kan testi yapmadan inanmak istemiyorumda
Tebrikler canım hamilesin :)

İnşallah allahım isteyenlerede bol bol versin :) teşekkür ederim :)

hamilesin tatlım gibisimi kalmış :)
bn 4 gün kala böyle yakaladım ve sonuv aşagıda tabloda vee resimde :)

ilk başta çok istekliydim sonra yavaş yavaş isteğim azaldı oda sürekli negatif çıkmasıydı hiç hazırlamadım kendimi hep adet olurum diye baktım allahım nasip etti inşallah :) ve ilk hamileliğim olduğu için şüphe ettim :)

ilk başta çok istekliydim sonra yavaş yavaş isteğim azaldı oda sürekli negatif çıkmasıydı hiç hazırlamadım kendimi hep adet olurum diye baktım allahım nasip etti inşallah :) ve ilk hamileliğim olduğu için şüphe ettim :)
Darısı bana inşallah :)

bende regl olmayı bekliyordum ama tansiyon düşüklügü şüphe ettirdi erkendi ama denemek istedim ve çok şükür pozitifti :)
ben yumurtlama kiti kullandım 1 yıl denedikten sonra geldi sürpriz yumurtam ( kızım ) :)

ayy darısı bana inşallah canım hamilesin ya silik çizgi de olsa pozitif sayılıyor çooook sevindim senin adına canım bana da dua eder misin benimde bu ay olsun allah bana da versin :KK69:

Teşekkür ederim allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah :anneadayı::emir_bebek:

slm arkadaşlar,
16şubatta adet oldum 22 23 27 şubatta ve 1 2 6 martta ilişkiye girdik kocişimle normalde 28 günde hasta olurdum ancak geçen ay 27 günde geldi yaklaşık 4 5 gündür sol göğsümde ağrı oluyo hiç olmazdı karnım davul gibi şişti gören 5 aylık sanıyo o derece :) dün israr testi yaptım negatif çıktı ama daha erkendi sanırım kasıklarımada sancı giriyo bıçak saplanıyomuş gibi sizce hamilemiyimdir bunları yaşayan varmı

slm arkadaşlar,
16şubatta adet oldum 22 23 27 şubatta ve 1 2 6 martta ilişkiye girdik kocişimle normalde 28 günde hasta olurdum ancak geçen ay 27 günde geldi yaklaşık 4 5 gündür sol göğsümde ağrı oluyo hiç olmazdı karnım davul gibi şişti gören 5 aylık sanıyo o derece :) dün israr testi yaptım negatif çıktı ama daha erkendi sanırım kasıklarımada sancı giriyo bıçak saplanıyomuş gibi sizce hamilemiyimdir bunları yaşayan varmı

canım belirtilerin var gibi ama bir de vücut ısını ölçsen, benim ısım hep yüksekti, 36,5 - 37 arasındaydı hep . boynum yüzüm hep sıcaktı. ısın düşerse regl oluyorsun zaten hemen akabinde..

X