hamileyim göbeğim acıyor.

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
kızlar 4. ayı bitirdim 5. aya girdim bir haftadır göbeğim birden büyüdü, acayip geriliyor, çok acıyor çatlıcak gbi oluoyrum. kaşınıyor kaşırken öyle acıyorki, bebe yağı kullanıyorum.
bu normalmı yoksa çatlıyormu göbeğim anlamadım ne önerirsiniz :(

Yırtık oluyordur muhtemelen. Tatlı badem yağı sürün biraz rahatlatr.bide tırnak değdirmeyin iz bırakır derler.

Benimde agriyordu normal galiba ama kasimamak mümkün degil kasininnca hafif hafif kaşıyorum valla :))

bende avcumun içiyle hafif hafif kaşıyorum.. badem yağını duydumda kıl köklerini beslerde kılları çoğaltırsa diye tedirgin oldum... sanki göbeğim patlıcakta çocuk dışarı fırlıcak gbi geriliiyo :)

ay genel olan bir seymis siz böyle yazınca siz gibi hissettim kendimiiii

kızlar 4. ayı bitirdim 5. aya girdim bir haftadır göbeğim birden büyüdü, acayip geriliyor, çok acıyor çatlıcak gbi oluoyrum. kaşınıyor kaşırken öyle acıyorki, bebe yağı kullanıyorum.
bu normalmı yoksa çatlıyormu göbeğim anlamadım ne önerirsiniz :KK43:

arkadaşım ılıtılmış hakiki zeytinyağının çok iyi geldiğini söylemişti.

ben neler çektim benim karnım kocamandı bide 4. aydan 8. aya kadar sürdü o kaşıntı sürmedigim şey kalmamıştı

aman kaşıma canım , kılo alımından oturu karnında buyuyor ve gerılıyor ve gerıldıkce kaşınma hıssı oluyor. kaşırsan catlak olusur bol bol nemlendır , özellıkle dustan sonra sur bebe yagını derın nemlı ıken...

Bio-Oil var tam bu catlak olusumlarini onlemek icin onu yada o tarz bir bakim yagi almalisiniz.

cnm sü
aman kaşıma canım , kılo alımından oturu karnında buyuyor ve gerılıyor ve gerıldıkce kaşınma hıssı oluyor. kaşırsan catlak olusur bol bol nemlendır , özellıkle dustan sonra sur bebe yagını derın nemlı ıken...
cnm sürüyorum ama fayda etmıyomu sen ne suruyosun

Lierac isimli çatlak kremi çok güzel, Ben bekarım ama yinede üst bacagım için kullanmıştım bazı yerler kaşınıp kızarmaya başlamıştı. Siz hamileymişsiniz, hamilelikteki çatlaklar belki daha fazladır ve ona ne kadar etkili olur bilemiyorum. Eczaneden almıştım fiyatı biraz pahalıydı.. Ucuz bir şey olsun diyorsanız bebe yağı kullanın bol bol. Birde kesinlikle kaşımayın iz kalıyor.. Mutlaka nemlendirin çatlamaya meyilli olan kuruyan bölgeleri.. Çatlaklar henüz pembeyken yeni oluşurken önleyebilirisiniz ama beyazlaşan çatlakların tedavisi çoook zor oluyor. Bu yüzden doğuma kadar hatta doğumdan sonra da bi kaç ay kullanın bence.. Kilo alıp verme dönemlerinde çatlaklar artıyor malesef..

cnm sü

Herhalde hamilelikten once duz karinli incecik belliydiniz vede hic kilolu olmadiniz, sahsen benim oyle bir sorunum olmaz diye dusunuyorum :-). Siz hic gobekli olmadiysaniz birde karin genisledikce deriniz elastikiyetini kaybetmistir. bol bol nemlendirin yaglarla bakim yapin hem kasintisinida alir.

ayy çatlak oluşuyo kesin.araştoır netten oluşturma o çatlakları bence senin önceliğin o çatlaklar olmalı.şimdi önceliğin olmassa sonra bebek doğunca olacak önceliğin

cnm sü

ben whatson dan salyangoz ekstrası jelı aldım krauterhof markası Alman malı ve dogal ıcerıklı bır urun ,3. ayım doldugundan berı her aksam karın ve bel bolgeme ondan suruyorum hem yapısyapıs hıssı vermıyor, hem de surdugunde bır serınlık hıssı verıyor, bulaşması falanda yok cok memnunum..
su an kasıntım yada catlagım yok...

valla acımayan hamile yoktur herhalde karnın büyüdükçe böyle sorunlar oluyo annelik çok zor rabbim yardım etsin cümlemize ben bol bol nemlendirici kullanıyodum iyi geliyodu

ben whatson dan salyangoz ekstrası jelı aldım krauterhof markası Alman malı ve dogal ıcerıklı bır urun ,3. ayım doldugundan berı her aksam karın ve bel bolgeme ondan suruyorum hem yapısyapıs hıssı vermıyor, hem de surdugunde bır serınlık hıssı verıyor, bulaşması falanda yok cok memnunum..
su an kasıntım yada catlagım yok...

canım çatlaklar doğumdan sonra anlaşılıyo :)

inşallah sende hiç olmaz

Beyaz tenliysen muhakka catlarsin ne yagi surersen sur sadece rahatlatir catlamayi engellemez

Back
X