- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm iş yerindeyim inan sandalyede zor oturyorum fenalık bastıay genel olan bir seymis siz böyle yazınca siz gibi hissettim kendimiiii
kızlar 4. ayı bitirdim 5. aya girdim bir haftadır göbeğim birden büyüdü, acayip geriliyor, çok acıyor çatlıcak gbi oluoyrum. kaşınıyor kaşırken öyle acıyorki, bebe yağı kullanıyorum.
bu normalmı yoksa çatlıyormu göbeğim anlamadım ne önerirsiniz![]()
evde var gidince ilk iş sürmek olucak göbeğim büyüsün diye acele ediyordum. şimdide fenalardayım :)))arkadaşım ılıtılmış hakiki zeytinyağının çok iyi geldiğini söylemişti.
aman kaşıma canım , kılo alımından oturu karnında buyuyor ve gerılıyor ve gerıldıkce kaşınma hıssı oluyor. kaşırsan catlak olusur bol bol nemlendır , özellıkle dustan sonra sur bebe yagını derın nemlı ıken...kızlar 4. ayı bitirdim 5. aya girdim bir haftadır göbeğim birden büyüdü, acayip geriliyor, çok acıyor çatlıcak gbi oluoyrum. kaşınıyor kaşırken öyle acıyorki, bebe yağı kullanıyorum.
kızlar 4. ayı bitirdim 5. aya girdim bir haftadır göbeğim birden büyüdü, acayip geriliyor, çok acıyor çatlıcak gbi oluoyrum. kaşınıyor kaşırken öyle acıyorki, bebe yağı kullanıyorum.
cnm sürüyorum ama fayda etmıyomu sen ne suruyosunaman kaşıma canım , kılo alımından oturu karnında buyuyor ve gerılıyor ve gerıldıkce kaşınma hıssı oluyor. kaşırsan catlak olusur bol bol nemlendır , özellıkle dustan sonra sur bebe yagını derın nemlı ıken...
Herhalde hamilelikten once duz karinli incecik belliydiniz vede hic kilolu olmadiniz, sahsen benim oyle bir sorunum olmaz diye dusunuyorumcnm sü
cnm sürüyorum ama fayda etmıyomu sen ne suruyosun
ben whatson dan salyangoz ekstrası jelı aldım krauterhof markası Alman malı ve dogal ıcerıklı bır urun ,3. ayım doldugundan berı her aksam karın ve bel bolgeme ondan suruyorum hem yapısyapıs hıssı vermıyor, hem de surdugunde bır serınlık hıssı verıyor, bulaşması falanda yok cok memnunum..cnm sü
cnm sürüyorum ama fayda etmıyomu sen ne suruyosun
ben whatson dan salyangoz ekstrası jelı aldım krauterhof markası Alman malı ve dogal ıcerıklı bır urun ,3. ayım doldugundan berı her aksam karın ve bel bolgeme ondan suruyorum hem yapısyapıs hıssı vermıyor, hem de surdugunde bır serınlık hıssı verıyor, bulaşması falanda yok cok memnunum..
su an kasıntım yada catlagım yok...