Hamileyim - İlk Doktor Muayenesi

Çok sevindim canım inşallah kalp seslerini de duyarsın gittiğinde.

Hamile kalana kadar ay kaldım mı kalmadım mı hamile kalıyorsun ay kesede bebek var mı yok mu, bebek var ay kalbi atıyormu yok ikili üçlü taraması ne zor işmiş kardeşim ya

inşallah hepimizin hamişliği iyi geçer bilmiyorumki canım benim tek kese göründü değerlerime doktor birşey söylemedi normal dedi hatta ben sordum çift yumurta ikiz durumu varmı diye yok dedi ancak kalp atışında eğer tek yumurta ikizi ise biliriz dedi heyecanla salıyı bekliyorum

Hamile kalana kadar ay kaldım mı kalmadım mı hamile kalıyorsun ay kesede bebek var mı yok mu, bebek var ay kalbi atıyormu yok ikili üçlü taraması ne zor işmiş kardeşim ya

Evet sürekli bir endişe hakim bende de... Eminim doğumdan sonra da farklı farklı endişeler olacak...

merhaba arkadaşlar ilk muayenemi ben de cumartesi günü oldum. keseyi gördük çok şükür. üstten muayene yapıyorum dedi doktorum. beta hcg değerim de 2430 çıktı. bakalım önümüzdeki hafta cumartesi yine gideceğiz

bir de arkadaşlar son adet tarihime göre 6+5 haftalık ama doktorum bana 4,5 haftalık hamilesin dedi. kafam karıştı orada da heyecandan bunu atladım sormayı. bu hafta soracağım

Kızlar bugün Dr a gitti 4-5 haftalık dedi keseyi gördük bu çarşamba da kalp atışlarını dinlemek için çağırdı erken değil mi ki ya kafam karıştı sizlerin bilgisi varsa paylaşır mısınız? :/

Aslında değil bizde ilk iki muayeneye bikaç gün arayla gitdik

Merhaba Allah nasip ederse 2. çocuğum olacak. Dün kan verdim. B-HCG 2549.06 çıktı. Bugün de gebelik takibi başlatmak için gittim. 5 haftalik dedi hemşiremiz. Ama şimdi gidersem yalnızca kese görünür dedi. 5 Ekimde gitmemi önerdi. Bence sen de bekle derim Nixy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…