meraba canım aynı heyecanları bende yaşıyorum dayanamayıp gittim salı günü 5+ 2 günlüktü kese ve yolc sac göründü beta hcg değerim 12061.71 haftaya salı tekrar kontrole gidicem kalp atışlarına bakılacak ve kan tahlili yapılacak inşallah o minik kalp sesisinin kıpırtısını duyarım
Hamile kalana kadar ay kaldım mı kalmadım mı hamile kalıyorsun ay kesede bebek var mı yok mu, bebek var ay kalbi atıyormu yok ikili üçlü taraması ne zor işmiş kardeşim ya
Maşallahbende gittim ilk randevum biraz stresli geçti,çok bekledim...sonra karnımdan göremedi beta hcgm salı günü 1096 bugün için 3348 idi keseyi ancak alttanmuaynede görebildi sıvı gebelikten bahsetti sonra kan verdim haftaya cmtsi için randevu aldım çalıştığım üçin hafta içi muayeneyi tercih etmedim. Sonra asistanı aradı carsamba gelin dedi korktum yaa... Bu arada senin ikiz falan mı değerin çok yüksek.
inşallah hepimizin hamişliği iyi geçer bilmiyorumki canım benim tek kese göründü değerlerime doktor birşey söylemedi normal dedi hatta ben sordum çift yumurta ikiz durumu varmı diye yok dedi ancak kalp atışında eğer tek yumurta ikizi ise biliriz dedi heyecanla salıyı bekliyorum
Hamile kalana kadar ay kaldım mı kalmadım mı hamile kalıyorsun ay kesede bebek var mı yok mu, bebek var ay kalbi atıyormu yok ikili üçlü taraması ne zor işmiş kardeşim ya
merhaba arkadaşlar ilk muayenemi ben de cumartesi günü oldum. keseyi gördük çok şükür. üstten muayene yapıyorum dedi doktorum. beta hcg değerim de 2430 çıktı. bakalım önümüzdeki hafta cumartesi yine gideceğiz
bir de arkadaşlar son adet tarihime göre 6+5 haftalık ama doktorum bana 4,5 haftalık hamilesin dedi. kafam karıştı orada da heyecandan bunu atladım sormayı. bu hafta soracağım
Kızlar bugün Dr a gitti 4-5 haftalık dedi keseyi gördük bu çarşamba da kalp atışlarını dinlemek için çağırdı erken değil mi ki ya kafam karıştı sizlerin bilgisi varsa paylaşır mısınız? :/
Kızlar bugün Dr a gitti 4-5 haftalık dedi keseyi gördük bu çarşamba da kalp atışlarını dinlemek için çağırdı erken değil mi ki ya kafam karıştı sizlerin bilgisi varsa paylaşır mısınız? :/
Merhaba Allah nasip ederse 2. çocuğum olacak. Dün kan verdim. B-HCG 2549.06 çıktı. Bugün de gebelik takibi başlatmak için gittim. 5 haftalik dedi hemşiremiz. Ama şimdi gidersem yalnızca kese görünür dedi. 5 Ekimde gitmemi önerdi. Bence sen de bekle derim Nixy