Hamileyim, ilk evlilik yıldönümünde ne yapabilirim?

pc_ogretmeni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
514
60
53
Çorum
Merhaba bayanlar,
1 Temmuzda ilk evlilik yıldönümümüz olacak. 38 haftalık hamileyim.
Çok atraksyonlu bi kutlama yapamam, eşim için ne yapabilirim sizce?
Önerilerinizi bekliyorum.

dışarı çıkma ımkanın varsa sayet güzel bı yerden masa ayırt... öne güzel bı yemek sonrasında küçük bi pasta... bunları önceden ayarla... eşin eve gelıncede askım bu aksam canım dısarda yemek istiyor de rezervasyon yaptığın restoranta götür... zaten gerısı kendılınden gelır... organızasyon zor zanaat... ama yapabılırsen muhteşem olur... benım esım bana bunu yapmıştı...tabı ben masadakı gul yapraklarını görünce anladım...

Benimde evlilik yıl dönumüm 11 temmuz :) Sen ona en güzel hediye vermişsin zaten ama istersen ona güzel bi sofra hazırla mumlar falan yak yemek yap bida pasta :) sevdiğiniz şarkı çalsın fln :) sevdiğiniz bir filmi izleyin :)

Bende daha ne yapıcağımı bilmiyorum :) kayınvalidemle otrduğum için odamda bişiler hazrlıcam gizlice artık inş. yüüzme gözüme bulaştırmam :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dışarda yemek biraz maddi olarak uymuyor bize şu anda.
Başka önerileriniz var mı?
Aklıma bişi geldi ama yapabilirmiyim bilemiyorum. İş yerindeki bilgisayarının açılışına kendi hazırladığım bi programla mı kutlasam:)
Ptesi pc'yi açtığında karşısına direkt benim mesajım gelir. Çok şaşırır. Ama bunu nasıl yapıcamı bilmiyorum.
Çalıştığı kurumda haftasonu muhakkak birileri oluyor, eşime çaktırmadan kuruma gidip bunu yapabilirmiyim emin değilim.

12 temmuzda olsaymış evlilik yıldönümünüz hediyen kucağına bebek olurmuş :)))
Şimdiden hayırlı olsun ilk yıldönümünüz ve ilk bebeğiniz

38 haftalık hamilesin, yani doğum kapıda her an olabilr
o gün doğurursan ne süpriz olur ama :))
ben de ilk evlilk yıldönümümüzde 20 haftalık hamileydim:)
güzel br sofra kurmuştum, masaya da bebeğimizin ayakkabısını koymuştum bir dahaki sefere o da bizimle olacak diye:)

Ne mutluluk değil mi hem hamilesin hem de birinci yıl dönümünüz..benim de 14 temmuz'da birinci yıl dönümüm..ben de hamileyim 18 haftalık

Kendini yormadan güzel bir yemek hazırlayabilirsin ona...

Güzel bir film seyredebilirsiniz mesela arkasından..

bahsettiğin o bilgisayar efektlerini de kullanabilirsin..

ben 16 gün sonra bunlardan başka bir şey yapmayı pek düşünmüyorum zira ..

Evde güzel bir sofra hazırlıyabilirsin güzel yemekler ve küçük bir pasta,yemek faslından sonra patlamış mısır eşliginde güzel bir film seyredebilirsiniz.

38. haftan yani surda doğuma ne var ki yani her an bile olabılır Eşine çok güzel bir hediye veriyosun zaten ilk sen ve bebeğiniz bndan güzel ne olabılır ki ama elbet ilk yıldönümü evde kendini yormadan güzel bir sofra hazırlayıp odanın duvarlarındada sizin bu zamana kadrberaber oldugunz anların ilk bastn bu gune kadr olark dizilmıs fotograflarınz dızılı olabılr yanı bu bır sene ıcınde nerden nereye geldıgınızıde göstermıs olursn canım

Bende 5 aylık hamıleydim ilk yıldönümümüzde. Güzel bi sofra hazırlayıp süslenmiştim. koridoru mumlarla süslemiştim. Çok duygusal bi mektup yazmıştım bebeğimizden geçmişimizden filan bahsederek tabağının üzerine koymuştum. Düğündeki ilk dans müziğimizi, ve diğer dans müziklerimizide ayarlamıştım. DAns etmiştik. Çok mutluydu kocam ağlamıştı

Çok kapsamlı bişi yapmadım. Bir kutu aldım, içine doğacak kızımızın ağzından benim duygularımı anlatan bi mektup koydum. Çikolatalar ve bir de gül koydum. İşyerine gönderdim.. Çok mutlu oldu..
Ama o benim için hiçbişi yapmadı Üzgünüm...

Son düzenleme:
Çekirdek ailenizle birlikte nice mutlu, umutlu, sağlıklı seneler geçirmeniz dileği ile.
Ben hamileyken yıl dönümünüzde çok bir şey yapamamıştım ama boş geçmekte istemedim.
Ne zamandır Rahle istiyordu rahle ve pantolon aldım, ihtiyaçlarına cevap verdim.
Çok özel olmamakla beraber özenli bir sofra hazırladım ve bir pasta yaptım.
Pratik bir pastaydı, hazır pasta tabanı, kremşanti, muz ve çikolata sosu
keki önce sütle ıslattım ve üzerine kremşanti sürerek bolca muz koydum.
Üst kat kekide sütle ıslattım ve üstünü yine kremşanti ile kapladım.
Çikolata sosunu üzerine yayarak, kremşanti ile resim çizdim.
Fikir olsun diye resmini de ekliyorum, bunu bulabildim tam görüntüsünü bulamadım.
Arşivi kurcalıyacağım tam resmi bulursam eklerim tekrar.

Ben cevap yazmakta biraz gecikmişim dün işe gelemedim bugünü 1 Temmuz pazartesi zannederek önce ki mesajımı attım ama sizin son mesajınızı okuyunca uyandım, kusura bakmayın.
Üzüldüm, ama üzülmeyin tek değilsiniz. Daha bunun anneler günü var, gardınızı alın.
İlk anneler günümde 2 aylık anneydim ve eşim hiç bir şey yapmadı çok üzüldüm hatta ağladım.
Bunun için ağlanır mı demeyin, benim için çok özeldi anne olmayı çok bekledim ve bir bebek kaybetmiştim.
2. anneler günümde kızım 14 aylıktı ve eşim yine bir şey yapmadı.
Kendi annelerimize hediye alırken bana ihtiyacım olan süpürgeyi almayı teklif etti.
Sonra kayınvalidemin hediyesini verdiğimizde ne kadar üzüldüğümü görünce gidip gömlek almıştı.
Halbuki ben sadece hatırlasın istemiştim. Bir öpücük, güzel bir söz, bir dilim pasta yeterde artardı bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…