Hamileyim, İlla Herkeste Gördüğüm Şeyleri Mi Giymek Zorundayım !

begendiğin pantolonların bel kısmını kesip elastik penye ekliyor terziler, bunuda düşünebilirsin...

Son düzenleme:

kurtköydeyim canimkaydirigubbakcemile5
en iyisini yapmışsın denizsiz memlekette yasamaz be yaaa aklinialirimsmile
polatlı diye bi yer kuzum burası
otelin adini demiyem -tatlicadiarzu-

anaaaaa kubbikkk gelmiş

ayyyy gözlerimee inanamıyorum kimm gelmişşşşşşşdelikafadulden

ne kaa güzeel kombiin...bereleri sevmedim amaa

Eklentiler

• $ebf233ea293243bd996871ab26dda7b7.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
işte buuu :asigim: ilkine bayıldııııım..

diğeride çok sportif göründü bana.renk biraz iddialı da olsa..

Eklentiler

• $5280d4f333ac4831bef6e3194289d580.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 50
  • $0c0ef2d6c35e442d9228de632dbe2213.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 45
Canına yandığım eskiden yoktuki böyle pratik şeyler.
Şimdi baksanıza pantulun üstünü kes, penyeyi şeet al sana hamile pantulu. Vay anasını bebenneyaptımki

Oyyyy 6 sene önceki halimi düşündümde, puhahahahah:roflol::roflol:, şimdi milyar verseniz giymem, yeminlesempatiksalakcinni,

naadar uydurukmuş ya önceden, saçma sapan bluzlar, içine 10 kişinin sığacağı pantullar, ıyyyyakannehir:umursamaz:

gurbaacım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

senin yorumlarını beğenerekten takip ediirdim,çok yahşiymişsinaklinialirimsmile
maşşallahhh

araya kaynadım böyle emmee kusura kalmayasın artıkınbilmiyorumkismile
yoksa benim daha hamilelikle falan ilgim yok,bir evlensekte o günleride görsek Allahın izniylenn....boshayallersmile

bu arada ilk sayfayalara baktım biraz,bulduğun o elbiseler çok şıkk,bende hamile olsam bu tarz giyerim kesin,tam benim kalemimsin bacım...buyrunnnnnnnnn

kızlar ebru maternıty die bi mağaza var bakırköydeymiş hiç gitmedm ama internet sitesine baktm nette aratn çıkasr karşnıza güzel şeyler var

anaam gurbik gelmiş, hem de hamile gelmiş..
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bi gaz evlendi bi gazla da çocuk yapmış :)
kendine ve bebişine iyi bak.. öpüyorum.

gurbaa hayırlı olsun canım..unuttun sen beni insan bi haber vermez mi
sağlıkla kavuş bebişimize..kız mı erkek mi ayy kaç aylık ne tatlı olmuşundur kimbilir
öykü ve ben seni öpüyoruz kocamannn

evet ben de hiç hoşlanmamıştım o tek tip üniforma gibi herkesin üzerindeki hamile kıyafetlerinden.ben de ne yaptım,sadece kotlarımı hamile kıyafeti satan yerlerden aldım,onların da taşlısını süslüsünü buldum.üzerlerine ise her zaman alışveriş yaptığım markaların bir beden büyüklerinden aldım.herkes bayılıyordu giydiklerime.elbise almak daha da kolay olmuştu benim için.mesela ipekyolun elbise kalıpları zaten büyüktür.bir beden de büyük aldım oradan hamileliğimin sonuna kadar giydim.ya da robadan bollaşan kışlık elbiseler modaydı iki sene önce,onlarında bir beden büyüğünü alıp hamileliğimi bitirmiştim.kotların üzerine giyilen uzun çizmelerimden de hiç vazgeçmedim,ona uygun üzerime oturan dar paça kotlar almıştım.ve farklı bir hamilelik geçirmeyi başarmıştım.yanlız ben pek kilo almadığım için hiç zorlanmamıştım giyimde.sanırım bunun da etkisi oldu.mesela normalde giydiğim iki kazağımı hamileliğimin son gününe kadar giymiştim.(normalde 36 bedenim,hamileliğimin son üç ayında 38 oldum,son ay da 40 beden olmuştum)umarım ikincisinde de yine böyle olurum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…