Hamileyim kahverengi lekelenme

Allah sizlerden razı olsun gönlüme su serptiniz Rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla o kadar iyi geldi ki mesajınız anlatamam çok çok sağolun 💕🤲🏼size ilaç verdi mi peki birde ben ultrason görüntümü attım sizde bakar mısınız sizinde öyle mi
Vermedi canım bebek görünmedi çünkü bende de bebek görünmeyince ilaç vermiyorlarmış, yolktan falan da hiç bahsetmedi ben de sormadım sadece çok normal şu an görmemem biraz daha büyümesi lazım on gün sonra gelin dedi. Ultrason resimimde de sadece kese var başka bir şey görmüyorum ben.
Kiminde erken kiminde geç görünüyor kimseyle kıyaslama kendini canını da sıkma hiç ilk haftalarda herkesin farklı oluyor
Vajinal baksa belki görürdü ama benim de karındandı sadece kese gördük ona da şükür Allah nasip ettiyse kucağımıza alacağız zaten etmediyse ne yapsak boş o yüzden canını sıkma kendini üzme sakince bekle
Benim de aklıma geliyor acaba boş gebelik mi bebeği görebilecek miyiz kalp atışı duyabilecek miyiz diye çok normal bu dönemlerde her anne adayının kaygısı bu oluyor. 🙏🏻

Vermedi canım bebek görünmedi çünkü bende de bebek görünmeyince ilaç vermiyorlarmış, yolktan falan da hiç bahsetmedi ben de sormadım sadece çok normal şu an görmemem biraz daha büyümesi lazım on gün sonra gelin dedi. Ultrason resimimde de sadece kese var başka bir şey görmüyorum ben.
Kiminde erken kiminde geç görünüyor kimseyle kıyaslama kendini canını da sıkma hiç ilk haftalarda herkesin farklı oluyor
Vajinal baksa belki görürdü ama benim de karındandı sadece kese gördük ona da şükür Allah nasip ettiyse kucağımıza alacağız zaten etmediyse ne yapsak boş o yüzden canını sıkma kendini üzme sakince bekle
Benim de aklıma geliyor acaba boş gebelik mi bebeği görebilecek miyiz kalp atışı duyabilecek miyiz diye çok normal bu dönemlerde her anne adayının kaygısı bu oluyor. 🙏🏻
Haberleşelim lütfen olur mu Allah yardımcımız olsun 🤲🏼💕

Tabii ki randevu bulabilirsem çarşamba günü gideceğim ben on günüm doluyor güzel şeyler duyarız ikimiz de inşallah 🙏🏻
Bende çarşamba günü gideceğim bugün bı durumda kese, çarşambaya kadar inşallah bebeğimi görürüm ve bu lekelenme biter 🤲🏼💕

Bugünden ultrason görüntüm

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 85
Neden günlük ped kullanılmasın. Ben kullanıyorum. Fitil çok akıntı yapıyor çünkü.

Çünkü zararlı.
Vajinanın hava alması gerekiyor, bu yüzden zaten pamuklu iç çamaşırı öneriliyor. Günlük ped, hava almayı önlediği için terleme yapıyor.

Çünkü zararlı.
Vajinanın hava alması gerekiyor, bu yüzden zaten pamuklu iç çamaşırı öneriliyor. Günlük ped, hava almayı önlediği için terleme yapıyor.
Ben fitilden beri kullanıyorum canım ya 5.haftama girdim paylaşımını gördüğüm gibi çıkardım zararı olmamıştır değil mi ya kurt düştü içime. 😔

Kızlar desteğinize çok ihtiyacım var
Daha yeni hamileyim 4-5 hafta Arası
3 gün önce kesemizi görmüştük
Haftaya da kalp atışını ve bebeğin oluşumunu görmeye gidecektik ama dün birkaç kez günlük pedimde açık kahverengi leke gördüm doktorum çağırdı gittim keseyi tekrar kontrol etti büyüme var ama bebek oluşumu henüz olmadığı için bekleyeceğiz ilaç veremem şuan dedi eğer kanama ya dönüşürse gel dedi ama bu şekilde kahve leken olursa haftayı bekleyelim dedi. Aranızda bunu yaşayan oldu mu çok üzgünüm lütfen yaşayan varda yazabilir mi
Cnm bnmde bigun baya kahverengi lekelenmem oldu dr igne vurdu ama banada ilac vermedi gectimi acaba sizin lekelenme kac gun surdu cokmu oldu yksa minikmi oldu

Back
X