- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.282
- 158
- Konu Sahibi kumru_asya89
Vermedi canım bebek görünmedi çünkü bende de bebek görünmeyince ilaç vermiyorlarmış, yolktan falan da hiç bahsetmedi ben de sormadım sadece çok normal şu an görmemem biraz daha büyümesi lazım on gün sonra gelin dedi. Ultrason resimimde de sadece kese var başka bir şey görmüyorum ben.Allah sizlerden razı olsun gönlüme su serptiniz Rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla o kadar iyi geldi ki mesajınız anlatamam çok çok sağolunsize ilaç verdi mi peki birde ben ultrason görüntümü attım sizde bakar mısınız sizinde öyle mi
Kiminde erken kiminde geç görünüyor kimseyle kıyaslama kendini canını da sıkma hiç ilk haftalarda herkesin farklı oluyor
Vajinal baksa belki görürdü ama benim de karındandı sadece kese gördük ona da şükür Allah nasip ettiyse kucağımıza alacağız zaten etmediyse ne yapsak boş o yüzden canını sıkma kendini üzme sakince bekle
Benim de aklıma geliyor acaba boş gebelik mi bebeği görebilecek miyiz kalp atışı duyabilecek miyiz diye çok normal bu dönemlerde her anne adayının kaygısı bu oluyor.