Hamileyim karnim hic yok denecek kadar küçük

Nazife 01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
497
239
33
24
Merhaba 18 haftalik hamileyim daha önce de sormuştum karnım büyümüyor ve hala aynı hiç bir değişiklik yok kilo da almadım ne zaman büyücek bu herkesin eleştirilerini dinlemekten sıkıldım sen nasıl hamilesin bebek nerde diyorlar en ufak bir büyüme bile olmadi acaba bir sorun mu var böyle olan var mı? 😞😥 yediklerinden de kaynaklanıyor olabilir mi çok fazla yiyemiyorum az yiyorum.

Bazılarının 25.haftada bile olmuyor. Bizim gelin 9.ayında doğuma giderken herkes niye geldin 6aylık gibi duruyorsun demişler. Sonra doktor demiş bebek içeri yerleşmiş dışa dönük değil. 3kg doğdu bebek. Hepimiz şaştık bu kız o bebeği nerde taşıyordu diye 😂 korkma canım kontrollerine gidiyorsun, herşey yolunda diyorsa doktor, böyle şeylere takma

Merhaba 18 haftalik hamileyim daha önce de sormuştum karnım büyümüyor ve hala aynı hiç bir değişiklik yok kilo da almadım ne zaman büyücek bu herkesin eleştirilerini dinlemekten sıkıldım sen nasıl hamilesin bebek nerde diyorlar en ufak bir büyüme bile olmadi acaba bir sorun mu var böyle olan var mı? 😞😥 yediklerinden de kaynaklanıyor olabilir mi çok fazla yiyemiyorum az yiyorum.
O haftalarda karin pek olmuyor zaten hele ilk gebelikse size soyle soyleyeyim 1.hamileligimde 7aya kadar karnim yoktu 7.ayda bir anda cikti kapilardan geçemedim 2.gebeligimde 5.ayda cikmaya basladi suan 3.gebeligim 4.ayda karnim.kocamandi yani normalsiniz dert etmeyin 6.aydan sonra egilemeyecek kadarnkarniniz buyuuecek ve tipki suan benim yaptigim.gibi "uyuuamiyorum dönemiyorum eğilemiyorum" diye dertlenip doguma gun sayacaksiniz🥰

O haftalarda karin pek olmuyor zaten hele ilk gebelikse size soyle soyleyeyim 1.hamileligimde 7aya kadar karnim yoktu 7.ayda bir anda cikti kapilardan geçemedim 2.gebeligimde 5.ayda cikmaya basladi suan 3.gebeligim 4.ayda karnim.kocamandi yani normalsiniz dert etmeyin 6.aydan sonra egilemeyecek kadarnkarniniz buyuuecek ve tipki suan benim yaptigim.gibi "uyuuamiyorum dönemiyorum eğilemiyorum" diye dertlenip doguma gun sayacaksiniz🥰
Ya ben çok dert ettim sanırım birazcık bari olsa hamile oldugumu unutuyorum bazen hamile gibi hissetmiyorum kendimi cevremdekiler yüzünden de kaynaklanıyor çok eleştiriyorlar bide 46 kıloyumacaba zayıfım diye mi çıkmadı karnım bilmiyorum

Ya ben çok dert ettim sanırım birazcık bari olsa hamile oldugumu unutuyorum bazen hamile gibi hissetmiyorum kendimi cevremdekiler yüzünden de kaynaklanıyor çok eleştiriyorlar bide 46 kıloyumacaba zayıfım diye mi çıkmadı karnım bilmiyorum
Cevreye bakarsak bana da 3.yu dogurucaksin hayatta kilo veremezsin ayyyy cok sistiiin gibi hadsizce tepkiler geliyor bende her dogumdan aonra inadina zayifliyorum :))) cevreyi bisverin ilk gebeligimde 18 haftamda benim karnim dumduzdu

Cevreye bakarsak bana da 3.yu dogurucaksin hayatta kilo veremezsin ayyyy cok sistiiin gibi hadsizce tepkiler geliyor bende her dogumdan aonra inadina zayifliyorum :))) cevreyi bisverin ilk gebeligimde 18 haftamda benim karnim dumduzdu
Anladım inşallah büyür ya ne diyelim 😁

Merhabalar hiç kafanıza takmayın duymayın bebeğiniz sağlıklı mı önemli olan o.... Benim gibi tam tersi de olsa bu sefer ikiz mi acaba yanlış mı hesapladın dediler yani hep diyecekler, söyleyecekler.

O haftalaarda öyle karın olmuyor ki saten 6..aymda benimde karnım küçüktü.. herkesin öyle kocaman olacak diye bir durum yok belki senin iç karnın büyüktür.. İnsanların söylediklerini niye kafana takıyorsun ki

O haftalaarda öyle karın olmuyor ki saten 6..aymda benimde karnım küçüktü.. herkesin öyle kocaman olacak diye bir durum yok belki senin iç karnın büyüktür.. İnsanların söylediklerini niye kafana takıyorsun ki
Ya takmak istemiyorum aslında ama eşim hergun karnıma bakıyor büyüdü mu diye sonra ben üzülüyorum o diyor daha buyumedi küçük galiba fln diye 😁😁😁

Merhabalar hiç kafanıza takmayın duymayın bebeğiniz sağlıklı mı önemli olan o.... Benim gibi tam tersi de olsa bu sefer ikiz mi acaba yanlış mı hesapladın dediler yani hep diyecekler, söyleyecekler.
Yanı haklısınız milletin ağzı torba değil ki büzesin ama ben kendim de büyüsün istiyorum 😁

Gerçekten buna mı üzülüyorsunuz karnınızın çıkmaması bence güzel bişey . Benimde büyüme yok ama bundan gayet mutluyum 😊

Büyümek zorunda değil herkesin bünyesi yapısı bir değil, kimseye bir şey kanıtlama zorunluluğunuz yok. Bana da iki kilo doğursan şükret diyorlar, üç gün önce doğum yaptım 3.8 kg doğdu,ben hala 36 bedenim, sağlıklı ve mutluyum kimseyi ilgilendirmez kilom ve göbeğim. Hamileliğini bile 20. Haftada açıklamıştım işyerine,7 aylık olana kdr göbeğim yoktu

Ne güzel keşke benim hamileliğim de öyle olsa sadece küçük karnım olsa ne gerek var kocaman göbege karnınız genişlicek çatlaklar artacak saglıklı olsun yeter ki milletin agzına bakanları da hiç anlamıyorum.

Ya takmak istemiyorum aslında ama eşim hergun karnıma bakıyor büyüdü mu diye sonra ben üzülüyorum o diyor daha buyumedi küçük galiba fln diye 😁😁😁
Bu takılevak brşey değil hem haftan küçük hem dediğim gibi iç karnın genştr 9. Ayra girdiğinde belki 6 aylk gibi duracaksn.. Ben 6. Aynda nerdeyse düz kernlı gördüm 😁😂

Vlla ayni dertten bende muzdariptim,ilk uc dört ay kilo verdim.Zaten cok bir kilom yoktu 47 kiloydum kusmaktan mide agrisndan 43 e kadar dustum.Smdi 20.hafta icerisindeym.yavas yavas karnim ckmaya basladi.45 kiloyum su anda.Hatta bazen is yaparken yatarken karnim dumduz oluyor.Esime diyorum ki nerde bu cocuk.😂😂Yani dyecegim o ki sabirli ol bir muddet sonra illaki cikacaktir.Birde biz cok.kiyaslama yapiyoruz dger hamileleri gorunce onunda etkisi var.Ama herkesin bir degilmis ki.

Boşver göbeğin olsa da ne kadar kilo almışsın diyecekler. Iç karnım genismis doktor öyle söyledi de. Ki büyük ihtimalle öyledir

Back
X