hamileyim kaynanam ve eşim delirtti....

pinkaya87

varlığın öyle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
1.423
5
116
Mardin
merhaba kızlar

2 bebeğime hamileyim ve karadenizli olarak güneydğu geliniyim. ilk bebeğimde 2 yoldaki bebeğimde kız. kayınvaiden ilk kızımın erkek olduğunu sürekli ima etti ama hedefine ulaşadı. şimdi doktor 100 /99 kız dedi duyduğu zaman 2 gün konuşmadı benimle şimdide ordan burda bahanler yaratıp azına gelen sayıyor. eşime söyediğimded yooo ben konuştum sana selamı var diyor. artık sinirden kuduruyorum eşim desen ayrı bir sorum hamile olmama ve hatırlatmama rağmae 4 evlilik yıl dönümüzü kutlamadı ve benden hala eşlik yapmamı bekliyr sizce ne yapmalıyım.

Tövbe yarabbi kendi kız bebek olarak doğmamış mı ? Böylelerini boğasım geliyor. Birgün doktora giderken kayınvalidenide götürün. Doktor kız yada erkek belirleyicisinin sperm olduğunu anlatsın.

istediğini yap onlar anlamaz... ben en çok kızlarım için üzülüyorum. kayınvaliden hep ikinci sınıf insan muamelisi yapıcak ama ne oursa olsun ezdirmiycem kızlaırmı. ben hayatımda böyle cahillile karşılaşmadım.

hala mı ya hala mı boyle ınsanlar var.
Ben hamıleyken (sun akızım 20 aylık), cınsıyetın belırdıgı donemde bısey okumustum ınternette.
Bazı doktorlar bebegın kız oldugunu gorse de "gorunmuyor" dıyormus, sırf bebegı aldırmasınlar falan dıye.
Allah'ımmm ınsanlara hıdayet nasıp et.

evet bende duyduğumda çok şaşırmıştım ama devlet iyiki böye bi yasa koymuş. benim için söz konusu bile değil evlat ayrımı yabancı omama rağmen bu kadar bunaltıyorlar buralı osam demekki yaşıycaklrımı tahmin bile edemiyorum...

kv'den böylelerine denecek çok güzel söz var da neyse !!!

eşin4. yıldönümünüzü de kutlamamış.. yani ilk seneden beri senin içinde kalan ve çöreklenen birşey sen niye bunu görmezden geldin.2.bebeğin ve ilgi eksikliği hissediyorsun.bazı şeyleri oturtup karar verseydin keşke.

eşim evie ilgisiz ama çok sadık biridir. heleki kızımızın her şeyiyle kendi ilgilenir o birinci anne ben 2 ci anne ama bana kendimi özel hissetirecek bişey yapmaz yavarmam rağmen yapmaz sebebini sorduğumda brçumuz var ne gerek var şimdi diyor bende bu yaşlar bi daha gelmez ruhum okşanmak istiyor diyrum ama dinletemiyorum maddi durumumuz çokda kötü değil.

sadık olması onu kusursuz yapmaz ki. insanoğlu şaşar beşer bu arada.
sanırım onun kültüründe eşe ilgi gösterme yok. hoş bu kültürle alakalı birşey değil ama

sadık olması onu kusursuz yapmaz ki. insanoğlu şaşar beşer bu arada.
sanırım onun kültüründe eşe ilgi gösterme yok. hoş bu kültürle alakalı birşey değil ama

kültürle alakası yok benimle evlenmek için yapmadığı şey kalmadı ama evlendik evleneli özel günerde böyle hele annesinden afedersin ödü kopuyo kayınperederimde aynı şekilde kimse bişey diyemuyo hanıma. ama yakında anneme aratmayı düşünüyorum.

sen o k.validen olacak kadına söyle cinsiyet belirleyicisi erkeklerden yani spermlerden geliyor,cinsiyeti kadın değil erkek belirliyor..

o yüzden sana surat yapmak yerine oğluşuna surat yapsın! ben bu mantığı anlamıyorum ya kız-erkek ne fark eder sağlıklı olsun diye şükretmek yerine hala beyni böyle anormal çalışan insanlar var.eşine de diyecek bişey bulamıyorum.

Son düzenleme:
Boyle konulari okuyunce hangi birine uzulecegimi sasiriyorum dogrusu,
Cinsiyet konusunda hala kadinin ezilmesine ve bu cahilligin yuzyillardir kadinin sirtina yukledigi degersizlige mi,
Adi kv olan bir kadinin gelininin hayatindan caldigi mutluluga , huzura ve yillara mi,
Anasinin yorungesinden cikamayan bir adamin, esine evlatlarina aile babasi olmak yerine hala annesinin oglu olarak yasamayi surdurmesine mi,
hergun bu sikintilarla konu acan hemcinslerimin yasadigi sikintilara mi????
Bunlari okudukca umudum tukeniyor.

kv cinsiyetin erkeklerin belirlediğini bir zahmet hatırlatmak lazım. bir daha bir şey diyecek olursa güzel güzel söyle sakin bir şekilde. anne kusura bakmayın ama cinsiyeti biz belirlemiyoruz erkekler belirliyor. bu konuda bana kızmayın benim yapabilecek bir şeyim yok ne yazık ki diye kapatın konuyu.
anneni karıştırma istersen bu konulara. tamam belki çok kızgınsın sinirleniyorsun ama annenle kötü olurlar bu sefer. o zaman daha çok üzülürsün.

O çok istenilen erkek çocuğunu yapmak için önce bir BAYANA ihtiyaç olduğunu ne zaman
anlayacak bu zihniyetler?

Aman takma boşver konuşsun dursun. Ben erkek bebek bekliyorum bebeğimide çok istiyorum ama inan kız çocuk başka oluyor. Kız çocuk annenin sağ kolu en büyük yardımcısı oluyor. İnşallah Allah kısmet ederde 2. çocuğum olursa da kız olmasını çok isterim.
Mesela benim eşimin aileside kızım olmasını çok istedi inşallah kızdır dediler herkes farklı farklı düşünüyor işte ama evlat evlattır. Allah onlara sağlıklı uzun ömür versin gerisi boş...

Allah tan korkmaz kadın ya ogluna ne demelı ?
cahıllık ne kotu bırsey yaa

hamileligi neden bir hastalik olarak gpruyorsunuz ki . . Hamile olmama ragmen evlilik yil donumumu kutlamadi demek cok sacma. .
o kutlamiyorsa siz birseyler yapin
hrrseyi erkekler yapmak zorunda degiller bunu anlamiyor kadinlar. .
Kaynananizinda her dedigini takmayin.

ÇOk istiyorsa erkek torun ,, gitsin sipariş versin eğerki öyle bir yer ve imkan varsa......

Ya da aklını başına alıp şükretsin ki torunu saĞLIKlı.....

Takma kafana hiç ,, o bebeklerin annesi sensin sonuçta......Önemli olan ailesine , vatanına hayırlı bir evlat olması.....

kaynanayı boşver,eden kendine eder.eşinle mutlu ol.hamileliğin keyfini çıkar,doktor kapısında bebek arayan o kadar çok insan var ki ben de dahil. eşinin kafasının kurcalanmasına müsade etme. kız evlat nedir,güzel yanları falan ne bileyim böyle şeylerden bahsedin...kaynana felan dışkapının mandalı boşverrr...düşünme umursama... her yeni gün için mutlu olacağın şeyler yap.
biz de hiç kutlamadık.doğum günümü de hep şaşırmıştı güya ben kendime pasta alıp kutlmaıştım,onunkini de.hatırlamadı diye küseceğime pastamı alırım utanan utansın...bu sene hiç kutlamadı.umrumda değil.1 gün sonra da onun doğumgünü...canı isterse...evladım olsun yeter ki her sene onunkini kutlarım inş :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…