hala mı ya hala mı boyle ınsanlar var.
Ben hamıleyken (sun akızım 20 aylık), cınsıyetın belırdıgı donemde bısey okumustum ınternette.
Bazı doktorlar bebegın kız oldugunu gorse de "gorunmuyor" dıyormus, sırf bebegı aldırmasınlar falan dıye.
Allah'ımmm ınsanlara hıdayet nasıp et.
kv'den böylelerine denecek çok güzel söz var da neyse !!!
eşin4. yıldönümünüzü de kutlamamış.. yani ilk seneden beri senin içinde kalan ve çöreklenen birşey sen niye bunu görmezden geldin.2.bebeğin ve ilgi eksikliği hissediyorsun.bazı şeyleri oturtup karar verseydin keşke.
eşim evie ilgisiz ama çok sadık biridir. heleki kızımızın her şeyiyle kendi ilgilenir o birinci anne ben 2 ci anne ama bana kendimi özel hissetirecek bişey yapmaz yavarmam rağmen yapmaz sebebini sorduğumda brçumuz var ne gerek var şimdi diyor bende bu yaşlar bi daha gelmez ruhum okşanmak istiyor diyrum ama dinletemiyorum maddi durumumuz çokda kötü değil.
sadık olması onu kusursuz yapmaz ki. insanoğlu şaşar beşer bu arada.
sanırım onun kültüründe eşe ilgi gösterme yok. hoş bu kültürle alakalı birşey değil ama
merhaba kızlar
2 bebeğime hamileyim ve karadenizli olarak güneydğu geliniyim. ilk bebeğimde 2 yoldaki bebeğimde kız. kayınvaiden ilk kızımın erkek olduğunu sürekli ima etti ama hedefine ulaşadı. şimdi doktor 100 /99 kız dedi duyduğu zaman 2 gün konuşmadı benimle şimdide ordan burda bahanler yaratıp azına gelen sayıyor. eşime söyediğimded yooo ben konuştum sana selamı var diyor. artık sinirden kuduruyorum eşim desen ayrı bir sorum hamile olmama ve hatırlatmama rağmae 4 evlilik yıl dönümüzü kutlamadı ve benden hala eşlik yapmamı bekliyr sizce ne yapmalıyım.
istediğini yap onlar anlamaz... ben en çok kızlarım için üzülüyorum. kayınvaliden hep ikinci sınıf insan muamelisi yapıcak ama ne oursa olsun ezdirmiycem kızlaırmı. ben hayatımda böyle cahillile karşılaşmadım.
kültürle alakası yok benimle evlenmek için yapmadığı şey kalmadı ama evlendik evleneli özel günerde böyle hele annesinden afedersin ödü kopuyo kayınperederimde aynı şekilde kimse bişey diyemuyo hanıma. ama yakında anneme aratmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?