hala mı ya hala mı boyle ınsanlar var.
Ben hamıleyken (sun akızım 20 aylık), cınsıyetın belırdıgı donemde bısey okumustum ınternette.
Bazı doktorlar bebegın kız oldugunu gorse de "gorunmuyor" dıyormus, sırf bebegı aldırmasınlar falan dıye.
Allah'ımmm ınsanlara hıdayet nasıp et.
özellikle devet hastanelerinde var bu. ben sorduğumda ısrar ettim dktorda yasak söyleyemeyiz dedi. bende nolur söyleyin odayı boyıycam şimdi pembe yapsam erkek olucak mavimi yapcam dedim yinede söylemedi. başka doktora gittim o söyledi ama sanırım o kafada olmadığımı anladı gırgır şamata yapıyoduk çünkü muaynede :)
2 bebeğime hamileyim ve karadenizli olarak güneydğu geliniyim. ilk bebeğimde 2 yoldaki bebeğimde kız. kayınvaiden ilk kızımın erkek olduğunu sürekli ima etti ama hedefine ulaşadı. şimdi doktor 100 /99 kız dedi duyduğu zaman 2 gün konuşmadı benimle şimdide ordan burda bahanler yaratıp azına gelen sayıyor. eşime söyediğimded yooo ben konuştum sana selamı var diyor. artık sinirden kuduruyorum eşim desen ayrı bir sorum hamile olmama ve hatırlatmama rağmae 4 evlilik yıl dönümüzü kutlamadı ve benden hala eşlik yapmamı bekliyr sizce ne yapmalıyım.
ah canım öncelikle inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım rabbim banada nasip etsin inşallah kız erkek farketmez....insanlar neden böyle olur acaba erkek olunca ne olacak başı göğe mi erecekmiş hey Allahım ya kendi kız olarak dünya ya gelmemiş mi?kadınlar olmasaydı erkekler nasıl doğacaktı?takma canım kafana hamileliğinin tadını çıkar canım stresli geçirmekutlamazlar canım 25 mayıs tanışma yıldönümümüzdü 10 yıl oldu düşün ama eşim hatırlmadı bile okadar zoruma gitti ki anlatamam sanahepsi aynı canım istisnalar hariç....kayınvalidenle de hiç muhatap olma canım bırak eşin muhatap olsun ne derse desin cahil insanlarla uğraşmak zordur...
ben de güneydoğu geliniyim
hiç şaşırmadım yazdıklarına canım
Allah kolaylık versin
onlar kız evladın ne kadar değerli olduğunu henüz anlayamadılar
o kültürün içinde kaldıkları müddetçe de anlayamayacaklar
boşwer sen kv kendine bak sağlığını bebeğini ve kızını düşün.
çok istiyorsa erkek kendi doğursun kv.
benim kv de çok dua etmiş çocuklarım erkek olsun diye
ne fark eder dediğimde kıvırıyor fark etmez de falan da filan da diyerek
eşine gelince erkeklerin geneli böyle sadece seninki değil.
sen özel günlerde bişeyler yap.
lüks bi restorandan yer ayırt.
seni bir yere götüreceğim de sürpriz yap. güzelce yiyin için
kazık bi fatura ödet eşine.
sonra da sen beni götürmezsen özel günlerde bir yerlere ben seni götürürüm aşkım diyin.
kim bilir belki akıllanır. herşey borç demek değil para yok demek değil
2 bebeğime hamileyim ve karadenizli olarak güneydğu geliniyim. ilk bebeğimde 2 yoldaki bebeğimde kız. kayınvaiden ilk kızımın erkek olduğunu sürekli ima etti ama hedefine ulaşadı. şimdi doktor 100 /99 kız dedi duyduğu zaman 2 gün konuşmadı benimle şimdide ordan burda bahanler yaratıp azına gelen sayıyor. eşime söyediğimded yooo ben konuştum sana selamı var diyor. artık sinirden kuduruyorum eşim desen ayrı bir sorum hamile olmama ve hatırlatmama rağmae 4 evlilik yıl dönümüzü kutlamadı ve benden hala eşlik yapmamı bekliyr sizce ne yapmalıyım.
Kız yada erkek fark edermı bu nasıl bi zihniyet ya hangi cagdayız allah askına söyle kaynanaları ve annesıne ses cıkartmyan erkeklerin hepsinin köküne kibrit suyu valla