hamileyim kıl kurdu oldum ne olur yardım 😭

CocoChanelmademoiselle

Bi kızı bi oğlu varmış 👩‍👧‍👦🥰🙏🏻
Pro Üye
22 Haziran 2016
12.671
57.649
598
arkadaşlar bu bela bana 3 sene önce bulaştı ve ne kadar ilaç kullansam da hijyene dikkat etsem de tekrar tekrar çıkıordu.bir sene ilaç hijyen derken sonunda bitirdim dedim.2 sene hiçbirşeyim yoktu. şuan 16 haftalık hamileyim ve maalesef bu illet yine çıktı :( çocuklarımda eşimde birşey yok sadece bende var.doktor ilaç vermiyor hijyene dikkat et bişey olmaz diyor ama böyle yaşanmıyor:( kabak çekirdeği sarımsak vs denedim işe yaramıyor.ne olur başına böyle bişey gelip ilaç kullanan var mı.bu gidişle diğer çocuklarıma da bulaşır iyice kısır döngüye girer.psikolojim çok bozuldu evde çamaşır suyuyla geziyorum yalvarırım bana bi çare

Hindistan cevizi yağı iyi geliyormuş canım her sabah bir kaşık içmek bebeğine de zarar vermez

İntagramda" evvehedogal " sitesine mesaj atin durumunuzu bi ürün önerirler mutlaka. Dogal icerikli ben udi hindisini hamileyken kullanmistim ,kıl kurduna dogal mutlaka bir şey vardir. Stres yapmayin
Allah razı olsun inşallah ile yararlar hiç umudum kalmadı ama her yolu deneyeceğim :(

Kız aynı haftada benim de başıma geldi. Doktora gitmedim ilaç da kullanmadım.Hijyene dikkat ettim bir hafta içinde falan kendi kendine geçti. Sabahları aç karna bir avuç kabak çekirdeği önermişlerdi. Onu da deneyemeden geçti çok şükür

arkadaşlar bu bela bana 3 sene önce bulaştı ve ne kadar ilaç kullansam da hijyene dikkat etsem de tekrar tekrar çıkıordu.bir sene ilaç hijyen derken sonunda bitirdim dedim.2 sene hiçbirşeyim yoktu. şuan 16 haftalık hamileyim ve maalesef bu illet yine çıktı :KK43: çocuklarımda eşimde birşey yok sadece bende var.doktor ilaç vermiyor hijyene dikkat et bişey olmaz diyor ama böyle yaşanmıyor:KK43: kabak çekirdeği sarımsak vs denedim işe yaramıyor.ne olur başına böyle bişey gelip ilaç kullanan var mı.bu gidişle diğer çocuklarıma da bulaşır iyice kısır döngüye girer.psikolojim çok bozuldu evde çamaşır suyuyla geziyorum yalvarırım bana bi çare

Prof Dr.İbrahim Saraçoğlu kıl kurdu denilen parazitin çocuklarda daha sık görüldüğünü, ancak yetişkinlerde de rastlandığını ifade etti.

Kıl kurdu beyaz renkte ve bir –bir buçuk santimetre uzunluğunda, kıl inceliğinde bir parazittir. Çocuklar kıl kurdundan kaşıntıya neden olduğu için ciddi derecede rahatsızlık duyarlar.

Bağırsaklardaki kıl kurdunun bitkisel çözümü kekiktir. Bir çay kaşığı kekik birkaç yudum su ile içilir. Sabah, öğle ve akşam bu şekilde kekik içilirse kıl kurdu bağırsaklardan dışarı atılacaktır. Yaban kekiği daha faydalıdır.
İstenilirse kekik çayı da içilebilir. Ama kekiği doğrudan yutmak daha etkili olacaktır.

Kullandığınız zaman bunların kurtların arttığını gördüğünüzde bırakmayın vücuttan atıldığını gösteriyor

Prof Dr.İbrahim Saraçoğlu kıl kurdu denilen parazitin çocuklarda daha sık görüldüğünü, ancak yetişkinlerde de rastlandığını ifade etti.

Kıl kurdu beyaz renkte ve bir –bir buçuk santimetre uzunluğunda, kıl inceliğinde bir parazittir. Çocuklar kıl kurdundan kaşıntıya neden olduğu için ciddi derecede rahatsızlık duyarlar.

Bağırsaklardaki kıl kurdunun bitkisel çözümü kekiktir. Bir çay kaşığı kekik birkaç yudum su ile içilir. Sabah, öğle ve akşam bu şekilde kekik içilirse kıl kurdu bağırsaklardan dışarı atılacaktır. Yaban kekiği daha faydalıdır.
İstenilirse kekik çayı da içilebilir. Ama kekiği doğrudan yutmak daha etkili olacaktır.

Kullandığınız zaman bunların kurtların arttığını gördüğünüzde bırakmayın vücuttan atıldığını gösteriyor
Kekik suyu hamile bir kadında rahim kasılmalarına ve dolayısıyla da erken doğuma sebebiyet verebilir. O yüzden hamile birine tavsiye edilmemelidir.

Merhaba ilaç tavsiye edemem yasakmış zaten geçmiş olsun fikrimce yoğurt , Kefir , ayran gibi şeyler iyi gelebilir ayran tansiyondan dolayı iyi gelmeyebilirse sık sık yoğurt yemek işe yarayabilir probiyotik olarak araştırın bence vardır mutlaka bir yolu gebelikte ilaç vermemesi doktorun normal ..

Bende küçükken çok olurdu. Hijyene iki kat üç kat dikkat edin, başka türlü geçmez.
dikkat ediyorum herşeyi yapıyorum ama geçmiyor tek başına hijyen yetmiyor galiba ilaç kullanımı olmadan napıcamı şaşırdım çocuklara da bulaşır diye korkuyorum onlara bulaşırsa daha zor arındırmak.eczaneden ilaç alıp kullanacağım sanırım psikolojim çok bozuldu bu duruma :(

Back
X