hamileyim kızlar

dreamy07

B:74 G:67 H:60.0
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
7.268
8.329
398
evet 2 aylık oldu bebegim ama çay ve taze fasulyeden tiksindim, acaba ne zaman çay içmeye baslarımki, cayı cok seviyordum.

evet 2 aylık oldu bebegim ama çay ve taze fasulyeden tiksindim, acaba ne zaman çay içmeye baslarımki, cayı cok seviyordum.
oncelikle hayirli olsun saglikla kavusmaniz dilegimle caydan tiksinmeniz bence bi derece iyi olmus cunku ilerleyen zamanlarda ozellikle vucuttan suyun uzaklasmasina sebep olan cay ve kahveden ozellikle uzak durmakta fayda var cunku zaten vucut odem tutuyo balon gibi sisiyosun bide ustune suyu uzaklastiran bu tarz icecekler isini daha da cok zorlastirio. sevip uzak durmaya calismak daha zor olurdu bence simdiden tiksinip uzak durmaniz daha iyi olmus emin olun

Hayırlı olsun hamileliginiz:)
Bende ilk mide bulantilarim başladığında yaş pastadan ve baliktan tiksinmistim görmek bile istemiyordum ama üçüncü aydan sonra yavaş yavaş geçmeye başladı şimdi herseyi yiyebiliyorum ilk zamanlar oluyo tiksinme ama zamanla geçer merak etmeyin

sagolun kızlar öpüyorum sizi :) sizde bebişinizi saglıklı kucagınıza alın insallah .

Hayırlı olsun canım bende ilk kızımda balıktan ikinci kızımda tavuktan oğlumda da çay ve dolma biberden tiksinmiştim

hayırlı olsun darısı başıma İNŞALLAH. sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alman dileğyle.. Bakalım bende 2gün sonra regl günüm inşallah hamileyimdir diye dua edip duruyorum.. Nekadar şanslısın senin adına yürekten sevindim,isteyen herkese Rabbim versin..

Canım senin adına çok sevindim tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bende gebeliğimin ilk aylarında çaydan, çikolatadan tiksindim, iğrendim ki ben de çok seviyorum ama geçti çok şükür senin de geçer inşaallah

sagol canım, sıcak basıyor huzursuzum millet şu kız düşük yapmıs dediklerinde ben tedirginleniyorum korkuyorum, deli gibi yiyorum ama yine acıkıyorum bunlar normalmi kuzu

sagol canım, sıcak basıyor huzursuzum millet şu kız düşük yapmıs dediklerinde ben tedirginleniyorum korkuyorum, deli gibi yiyorum ama yine acıkıyorum bunlar normalmi kuzu
Normal canım benim ben de ilk aylar öyle yiyordum ki herhalde dedim bu gidişle 3 oda bi salon olurum kendimi frenleyemiyordum. Sıcaklığa gelince de ilk aylar ağrıdaydım yanıyordum üzerime birşey almıyorum yatakta şimdi de hataydayım nem falan bazen ağlamak istiyorum niye bu kadar çok yanıyorum diye eşimin yatakta eli değsin ayağı değsin çıldırıyorum adamı paranoyak ettim değme bana değme diye diye huzursuzluk zaten hiç geçmiyor gibi kolay mı canım hormonlarımız baştan aşağı değişiyor huysuz olmamız gayet normal elimizde değil ki sonra sonra alışıyorsun ama bu duruma ben sinirlencem bebeğim aklıma geliyo ona zarar diyorum çünkü anne sinirlenince bebeğe oksijen gitme zorluğu yaşanıyor öyle öyle kendimi yola getirdim bakalım hayırlısı senin de geçer bu durumlar inşaallah

sagol canım gecer insallah :)

Sadece bir ay kullanılmış concord neo bebek arabası puset ve anakucağı(oto koltuğu) 2015 model. İlgilenenlere fotoğraf gönderebilirim yeni bir araba almış gibi olursunuz.

merhaba arkadaşklar öncelikle sizinde hayırlı olsun bende şuan 2 aylık hamileyim 3.5 yıldan sonra inanılmaz bi duygu şaşkınım ne yapacağımı bilmiyorum çok mutluyum çokkk allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

naber kızlar nasılsınız sorum olacak hamıs anne adayları cevap verın lutfen hamıle kaldıgınızda adet sancınız oldumu adet olacak gıbı adet gunume 3gun var 2gun onceden basladı kramp ngıbı gırıyo arada ama normalde bende bır gun once baslar ara ra gırer bır gune gıtmez adet olurdummm...ama daha 3gun var regle bır de agır bırsey kaldırdıgımda sol kasıgımda bırsey varmıs gıbı agırı veye bırwsey dusuyo gıbı gelıyo bır yardım eder mısınız

Minik bebeğim doğdu :) 2 aylık oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin, hala taze fasulye yiyemiyorum bu sefer bebegime gaz yapar diye :) ama deli gibi cay içiyorum :)

Ben de tavuktan tiksinmistim. Hiç geçmeyecek sanıyordum ama 5. ayda geçti bnm. Bünyeye göre değişen bi durum ama umarım sizinki de çabuk geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…