Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korku filmi gibi , ne okudum ben ya .Herkese hayırlı bayramlar şimdiden kızlar ben evliyim annemlere 1 dolmuş uzakta oturuyorum annemler 9 senedir aynı binada oturuyor bende anneme çok sık gelen biriyim kayınvalidem vefat ettiği için şimdide hamile olduğum için annemlere kalıyorum çünkü önceden düşüklerim oldu vs neyse konu su komşumuz kotta oturuyodu kiraya bizim bir üst katımıza çıktı annem dediki bak çok güzel olur tabi gel üstümüze ama lütfen çırpma olmasın dedi tamam dedi neyse gecen sene kurban bayramında bildiğiniz inek bacağı kemik yani bizim balkona düştü kardeşim sigara içerken kafasına ekmek ufağı olan sofra bezi çırptılar annem yemin ediyorum güzelce bak oturtamıyoruz çamaşır seremiyprux dedi ben çırpmıyorum dedi ki gözlerimizle de gördük bu Arada ses te oluyo tabi 3 çocuğu var üstekinin hepsi reşit biri 7 yaşında Neyse komşu anneme oturmaya geldi ses oldugunda esin bize çıksın da çocuklar korksun dedi aradan zaman geçti bildiğiniz evde saklambaç oynuyo reşit olanlar çünkü küçük asagıdaydı babamda vardiyalı çalıştığı için annem sen yuları çık söyle güzelce dedi babam çıktı o ara bi bağrısma oldu banalım suratına komşumun görümcesi kapıyı örtmüş babam indi Allah’a havale edin dedi ertesi gün bunlar binada 2 görümcesi kaynanası vs oturuyo ben kapıya çıktım o ara görümcesi bana evine s..git O...dedi ortada yemi ederim bişey yokken bende sensin o .. dedim kapıyı örttüm bizi dövmeye gelmişler 5-6 kadın bende konuşmaya sandım açtım kapıyı üstüme biri yürüdü kapıyı örttüm mutfaktan bıçak alıp çıktım kendimi annemi korumak için birinin kolunu diğerinin parmağını kesmişim öyle diyolsr neyse dövemeden gittiler aradan 1 sene geçti bugün yine kemik düştü bu kemiği nerden buluyorlar anlamadım annem kaynanasını çağırdı komsunun o ara komsunun görümcesi falan çıktı bu burda bitmedi ağzınıza s.. falan dedi kaynanasına dedimki bak teyze benim lafım yok sözüm yok hamileyim dedim 70 yasındaki kadın bana karnına vururuz demesin mi cinlerm tepeme geldi ağzımı açmadım çünkü babam bizi tutmaz ya uzun oldu ama ben ne yapayım annem çok üzgün ablamda öyle korkumuz yok Allah’a şükür ama bişey olsa babam siz yaptınız der sizce nasıl yol izleyelim
Çok haklısınız bende pişmanım ama işte cahillikle oldu bilemiyorum şimdi olsa yapmazdımNasıl insan bunlar böylesizin bıçağı elinize almanız çok büyük hata bu arada, bir daha böyle bir şey sakın yapmayın iyi misiniz? Polis çağırmak varken.
Güzel kardeşim 4 düştüğüm olduğu için kalkmam yasak eşim calısıyo bana bakamaz ablam annem olduğu için kayınvalidem vefat ettiği için Mecburlultan kalıyorum haklısınız evet bıçak meselesine kendim bile üzüldüm ama anlık öfke dedikleri buymuş onu anladımKorku filmi gibi , ne okudum ben ya .
Niye insanları kesiyorsunuz hanım efendi ?
Niye ailenizle kalıyorsunuz , eviniz yok mu ?
Bu kadar stres bebeğe zararlı değil mi ?
ciftlikleri varNeler dönmüş serhat yaaa
O kemiği nereden buluyorlar hakkaten düzenli olarak? Ben orada takıldım.
Haklısınız yularda da yazdım bıçak işi çok çok yanlış öfkeme yenik düştümNe okudum ben ya
Bir daha "dövmeye" gelirlerde polis arayın. Muhattap olmayın bu tiplerle. Ne demek bıçak alıp kapıya çıkmak iyi misiniz ya bir şey olsaydı
Evet kiracı aradık ev sahibini ben ne yapabilirim dedi kapattıPolis çağırın yaptıklarını kayda falan alın şikayet edin biraz göz dağı olsun. Kiracı mı ? Eger kiracıysa ev sahibini arayın durumu anlatın belki çıkarır evden.
Maalesef yok ev zaten kredili kiraya çıkın dedik ama kiralar çok fazlaTaşınma imkanları yok mu? Insan kendini evinde guvende hissetmek ister
Yaralamadan hapse girerdiniz.Çok haklısınız bende pişmanım ama işte cahillikle oldu bilemiyorum şimdi olsa yapmazdım
Vakti dolunca evden çıkarabilir onu soyleseydiniz bina istemiyor bunları deyin imza toplayin herkesten verin ev sahibineEvet kiracı aradık ev sahibini ben ne yapabilirim dedi kapattı