• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim komşuyla kavga ettik yardımmm

Ya bu ara şarkıcı doğuşun bi videosu var youtubeda merak eden bakabilir ama aşırı küfürlü bir video bir duruma çok sinirlenen doğuş, bunlar babadan oğula nesil herhalde diyor. Sizin komşularda öyle demek ki

Bu arada lafım sözüm yok deyip bıçakla kol parmak kesmek de gözümün önünden gitmedi konu sahibi kendine hakim ol densiz insanlar için hapislere mi düşeceksin

Maalesef yok ev zaten kredili kiraya çıkın dedik ama kiralar çok fazla
Bende yaşadım benzer durumlar, kapidan çıktığım anda alt capraz komşu kapiyi acardi beni sıkıştırıp dövecekmiş :) suan duruldu yaptiklarina katlandigimiz icin ama inanin hic huzurlu değilim. Bizimde ev krediliydi. 10 yıllık krediyi 4 yilda bitirdik bunlar yüzünden, satıp gideceğiz. Eger apartmandakilerin hepsi o komşunuzdan şikayetci olursa apartmandan atilabiliyorlar. Imza verirmi bütün komsulariniz?

olaylar batı şeria'da , israille filistin arasındaki alanda falan mı geçiyo ne okudum ben ya normal bi taraf yok konuda :işsiz: :işsiz: şikayetçi olun kayıt alın her şeyi , ev sahibine baskı yapın çıkartsın, aparmanda imza toplayıp attırın, ya da oturun kendi evinizde ablanız ya da anneniz de sizde kalsın kendi evinizde yaşayın.

Ya bu ara şarkıcı doğuşun bi videosu var youtubeda merak eden bakabilir ama aşırı küfürlü bir video bir duruma çok sinirlenen doğuş, bunlar babadan oğula nesil herhalde diyor. Sizin komşularda öyle demek ki

Bu arada lafım sözüm yok deyip bıçakla kol parmak kesmek de gözümün önünden gitmedi konu sahibi kendine hakim ol densiz insanlar için hapislere mi düşeceksin
arkadasım evimize kadar gelip dövmeue çalıştılar yaptıgım doğru demiyorum nefsi müdafa dövülmemek için yaptım evet şimdi olsa Asla yapmam asla ama işte yaşanmadan yargılamayın

Bende yaşadım benzer durumlar, kapidan çıktığım anda alt capraz komşu kapiyi acardi beni sıkıştırıp dövecekmiş :) suan duruldu yaptiklarina katlandigimiz icin ama inanin hic huzurlu değilim. Bizimde ev krediliydi. 10 yıllık krediyi 4 yilda bitirdik bunlar yüzünden, satıp gideceğiz. Eger apartmandakilerin hepsi o komşunuzdan şikayetci olursa apartmandan atilabiliyorlar. Imza verirmi bütün komsulariniz?
Benimde karnıma vuracaklarmış çocuğu düşürmek için inşallah çıkarlar kurtuluruz darısı size şnşallah ☺️

Burdan konuşmak kolay tabi aynısı başınıza gelse Gül uzatırdın doğru

Kapiyi kapatmişken bicak alip tekrar geri cikmazdim ben, disari cikmak zoruda degildiniz. Yaptiginiz sey kendinizi koruma psikolojisi filan degil.

Ya yanlislikla birinin gogsune, boynuna gelseydi? Basbaya katil olacaktiniz.
Silahla bicakla blöf olmaz, kendinizin de canı yanabilir bir gun.

Herkese hayırlı bayramlar şimdiden kızlar ben evliyim annemlere 1 dolmuş uzakta oturuyorum annemler 9 senedir aynı binada oturuyor bende anneme çok sık gelen biriyim kayınvalidem vefat ettiği için şimdide hamile olduğum için annemlere kalıyorum çünkü önceden düşüklerim oldu vs neyse konu su komşumuz kotta oturuyodu kiraya bizim bir üst katımıza çıktı annem dediki bak çok güzel olur tabi gel üstümüze ama lütfen çırpma olmasın dedi tamam dedi neyse gecen sene kurban bayramında bildiğiniz inek bacağı kemik yani bizim balkona düştü kardeşim sigara içerken kafasına ekmek ufağı olan sofra bezi çırptılar annem yemin ediyorum güzelce bak oturtamıyoruz çamaşır seremiyprux dedi ben çırpmıyorum dedi ki gözlerimizle de gördük bu Arada ses te oluyo tabi 3 çocuğu var üstekinin hepsi reşit biri 7 yaşında Neyse komşu anneme oturmaya geldi ses oldugunda esin bize çıksın da çocuklar korksun dedi aradan zaman geçti bildiğiniz evde saklambaç oynuyo reşit olanlar çünkü küçük asagıdaydı babamda vardiyalı çalıştığı için annem sen yuları çık söyle güzelce dedi babam çıktı o ara bi bağrısma oldu banalım suratına komşumun görümcesi kapıyı örtmüş babam indi Allah’a havale edin dedi ertesi gün bunlar binada 2 görümcesi kaynanası vs oturuyo ben kapıya çıktım o ara görümcesi bana evine s..git O...dedi ortada yemi ederim bişey yokken bende sensin o .. dedim kapıyı örttüm bizi dövmeye gelmişler 5-6 kadın bende konuşmaya sandım açtım kapıyı üstüme biri yürüdü kapıyı örttüm mutfaktan bıçak alıp çıktım kendimi annemi korumak için birinin kolunu diğerinin parmağını kesmişim öyle diyolsr neyse dövemeden gittiler aradan 1 sene geçti bugün yine kemik düştü bu kemiği nerden buluyorlar anlamadım annem kaynanasını çağırdı komsunun o ara komsunun görümcesi falan çıktı bu burda bitmedi ağzınıza s.. falan dedi kaynanasına dedimki bak teyze benim lafım yok sözüm yok hamileyim dedim 70 yasındaki kadın bana karnına vururuz demesin mi cinlerm tepeme geldi ağzımı açmadım çünkü babam bizi tutmaz ya uzun oldu ama ben ne yapayım annem çok üzgün ablamda öyle korkumuz yok Allah’a şükür ama bişey olsa babam siz yaptınız der sizce nasıl yol izleyelim
Benim kafa kemiklerde kaldi🙄Şikayetçi olun bıçaklar çekilmiş kemikler havalarda uçuşuyor ee tehditler cabası...

Bir inek ayagi icin katil mi olacaksin giz?
Valla polisi cagirarak aksiyon al derim ben. Daha gencsin bacim. Yapma, etme.
Yok be güzelim
Kapiyi kapatmişken bicak alip tekrar geri cikmazdim ben, disari cikmak zoruda degildiniz. Yaptiginiz sey kendinizi koruma psikolojisi filan degil.

Ya yanlislikla birinin gogsune, boynuna gelseydi? Basbaya katil olacaktiniz.
Silahla bicakla blöf olmaz, kendinizin de canı yanabilir bir gun.
Bakın ben güzel bişey yaptım hadi beni alkışlayın demedim tabimi hata benim orda ama sizde aşağılayıcı gibi konuştunuz ben kavgacı bir insan gerçekten değilim ya he he diypsunuzdur belki ama gerçekten derdim bana yetiyo ama her gördüklerinde bana küfür etmeleri vs beni çok üzüyo ben anneme gelmemezlik nasıl yapıyım şimdide karnına vururuz diye tehdit ediyorlar eğer bıçağı bilinçli alsaydım bugünde alır bıçak cekerdim

olaylar batı şeria'da , israille filistin arasındaki alanda falan mı geçiyo ne okudum ben ya normal bi taraf yok konuda :işsiz: :işsiz: şikayetçi olun kayıt alın her şeyi , ev sahibine baskı yapın çıkartsın, aparmanda imza toplayıp attırın, ya da oturun kendi evinizde ablanız ya da anneniz de sizde kalsın kendi evinizde yaşayın.
Eltiyi ziyarete gitmiştim çocuklarda oynasın diye komşusu geldi dışarı çıkalım dedi,gezerken parka uğradık biz sohbet ederken çocuklar oynadı,parka çıkalım diyen komşunun çocukları parkta bir iki çocukla kavga etmiş çocuk evine gitmiş ailesi ile geldi parka üç dört kadın ellerinde sopalar var birde,inanın kadını zor aldık ellerinden karakolluk mahkemelik oldular onları ayiracagim derken bı iki brnde nasibimi aldim kavgaya dahil ifade verdim,biz bunları yaşadık ufak çocuk kavgasında bunlar komşularına neler yapar siz düşünün.

Yok be güzelim
Bakın ben güzel bişey yaptım hadi beni alkışlayın demedim tabimi hata benim orda ama sizde aşağılayıcı gibi konuştunuz ben kavgacı bir insan gerçekten değilim ya he he diypsunuzdur belki ama gerçekten derdim bana yetiyo ama her gördüklerinde bana küfür etmeleri vs beni çok üzüyo ben anneme gelmemezlik nasıl yapıyım şimdide karnına vururuz diye tehdit ediyorlar eğer bıçağı bilinçli alsaydım bugünde alır bıçak cekerdim

Ben gayet agresif bir insanim ama birileri kapimi kirip canimi almaya gelmiyorsa kimseye bicakla saldirmak aklima gelmez.
İnek ayağindan daha çok daha ciddi meseleler içerisinde de kaldim ama kimseye elimde bicakla koşmadim. Normal degilsiniz ve nefsi mudafaa oldugunu filan idda ediyorsunuz burda, sizin durum nefsi mudafaa fialn degil oyle birsey YOK.
Başka da yorumum yok size.

Back
X