- 12 Mart 2020
- 340
- 148
- 18
- Konu Sahibi pembeportakalizmir
-
Canim biliyorum ama hep bi korku var içimde ilk bebegimi kaybedince. Her adimimda bismillah çekiyorum bebegime bisey olmasın diye kafamı dağıtmak için biseylerle uğraşıyorum ama hep aklimdaCanim degerin gayet iyi sakin ol ben 33 ileogrendim onemli olan zaten guzel katlamasi
hatta dediki cuma günü baktır istersen dedi ama gerek yok pzt gel dedi riskli olduğunu anlasaydı bence hemen isterdi kendimi bile avutmaya calisiyorumCanim degerin gayet iyi sakin ol ben 33 ileogrendim onemli olan zaten guzel katlamasi
Ah canim benim Allah razı olsun bugün kendimi halsiz hissediyorum nedense alnima bakıyorum ateşim var gibi normal sanırım beta yükseldiği için heraldeDeğerin gayet güzel :) her düşükte malesef lekelenme olmuyo. Her lekelenme de düşük belirtisi değil. Kendi sakin tut. Herşey çok güzel olacak! Rabbim, sağ selamet kucağına almayı nasip etsin.
Canim biliyorum ama hep bi korku var içimde ilk bebegimi kaybedince. Her adimimda bismillah çekiyorum bebegime bisey olmasın diye kafamı dağıtmak için biseylerle uğraşıyorum ama hep aklimda
Canim elini kasiklarina koy ayetel kursi oku rahatlarsın sakin ol pazartesi cok guzel haberler ile gelceksin merak etme sadece dua et melegin seninledir allahin izniyle saglicakla kavusurz insalllaaahDoktorum
hatta dediki cuma günü baktır istersen dedi ama gerek yok pzt gel dedi riskli olduğunu anlasaydı bence hemen isterdi kendimi bile avutmaya calisiyorum
Ateş değil sıcaklık yüksek ihtimalle bahsetttiğin :) ben de yaşadım aynı şeyi. Kendimi bitkin ve aşırı sıcak hissediyodum.Ah canim benim Allah razı olsun bugün kendimi halsiz hissediyorum nedense alnima bakıyorum ateşim var gibi normal sanırım beta yükseldiği için heralde
için dualarınızı eksik etmeyin şimdiden Allah razı olsunCanim elini kasiklarina koy ayetel kursi oku rahatlarsın sakin ol pazartesi cok guzel haberler ile gelceksin merak etme sadece dua et melegin seninledir allahin izniyle saglicakla kavusurz insalllaaah
Evet canim dediğin gibiAteş değil sıcaklık yüksek ihtimalle bahsetttiğin :) ben de yaşadım aynı şeyi. Kendimi bitkin ve aşırı sıcak hissediyodum.
Ağır kaldırmıyorum ama yinede kendimi yatağa vermedim canim günlük işlerimi yapıyorum çünkü kafamı dağıtmamlazimDeğerin gayet iyi kendine dikkat et sadece inşallah sağlıkla ilerler ☺
Bence çokta verme kendini bende oyle düşünmüştüm senden uzak olsun olmadı .. uzanmaya bak en azından belli olana kadar cnmAğır kaldırmıyorum ama yinede kendimi yatağa vermedim canim günlük işlerimi yapıyorum çünkü kafamı dağıtmamlazim
Tmm canim sağol kanama felan oldumu seninBence çokta verme kendini bende oyle düşünmüştüm senden uzak olsun olmadı .. uzanmaya bak en azından belli olana kadar cnm
Benim kimyasala döndüğü için kanama olmustuTmm canim sağol kanama felan oldumu senin
r gebeliklerde böyle oluyormu bilgin varmiBenim kimyasala döndüğü için kanama olmustu
Kimyasal da adet gibi kanaman oluyor ve kendisinden sonlanıyor .. ama dış gebelik ,düşük ve boş gebelik gibilerinde doktor müdahalesi gerekiyor cnmDige
r gebeliklerde böyle oluyormu bilgin varmi
Anladım canim sağolKimyasal da adet gibi kanaman oluyor ve kendisinden sonlanıyor .. ama dış gebelik ,düşük ve boş gebelik gibilerinde doktor müdahalesi gerekiyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?