Hamileyim korkuyorum moralinize ihtiyacim var..

pembeportakalizmir

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
340
148
18
Arkadaşlar merhaba öncelikle ben ocakta kimyasal gebelik geçirdim değerim 17ydi zaten cok düşüktü dusuk yaptim. Bu ay da bata 4 gün kala yani çarşamba günü hamile oldugumu öğrendim değerim 61 ertesi gün op. Dr. Bulduk gittik ultrasonla baktı rahîm duvarım herşeyim çok güzelmiş sağ tarafta kist yapmış bebek. Doktor pazartesi gel degerine bakalim katlanmasi lazim dedi bana folic asit ve progestan yazdi onlem almak amacli. Hep bi korku icimde var sizce değerim nasıl veya nasıl sakinlesebilirim endişeliyim litfen bana yardımcı olun

Birde bilmediğim için soruyorum gebelik çeşitleri var ya Allah korusun düşük olduğu zaman hepsinde lekeleme kanama gözüküyor demi benimki öyle olmuştu şimdi psikolojikman hep peceteye bakıyorum 2 gün biraz mide yanmam oldu bugün daha iyiyim

Canim degerin gayet iyi sakin ol ben 33 ileogrendim onemli olan zaten guzel katlamasi

Değerin gayet güzel :) her düşükte malesef lekelenme olmuyo. Her lekelenme de düşük belirtisi değil. Kendi sakin tut. Herşey çok güzel olacak! Rabbim, sağ selamet kucağına almayı nasip etsin.

Değerin gayet güzel :) her düşükte malesef lekelenme olmuyo. Her lekelenme de düşük belirtisi değil. Kendi sakin tut. Herşey çok güzel olacak! Rabbim, sağ selamet kucağına almayı nasip etsin.
Ah canim benim Allah razı olsun bugün kendimi halsiz hissediyorum nedense alnima bakıyorum ateşim var gibi normal sanırım beta yükseldiği için heralde

Canim biliyorum ama hep bi korku var içimde ilk bebegimi kaybedince. Her adimimda bismillah çekiyorum bebegime bisey olmasın diye kafamı dağıtmak için biseylerle uğraşıyorum ama hep aklimda
Doktorum

hatta dediki cuma günü baktır istersen dedi ama gerek yok pzt gel dedi riskli olduğunu anlasaydı bence hemen isterdi kendimi bile avutmaya calisiyorum
Canim elini kasiklarina koy ayetel kursi oku rahatlarsın sakin ol pazartesi cok guzel haberler ile gelceksin merak etme sadece dua et melegin seninledir allahin izniyle saglicakla kavusurz insalllaaah

Ah canim benim Allah razı olsun bugün kendimi halsiz hissediyorum nedense alnima bakıyorum ateşim var gibi normal sanırım beta yükseldiği için heralde
Ateş değil sıcaklık yüksek ihtimalle bahsetttiğin :) ben de yaşadım aynı şeyi. Kendimi bitkin ve aşırı sıcak hissediyodum.

Inşallah canim benim çok sağol benim
Canim elini kasiklarina koy ayetel kursi oku rahatlarsın sakin ol pazartesi cok guzel haberler ile gelceksin merak etme sadece dua et melegin seninledir allahin izniyle saglicakla kavusurz insalllaaah
için dualarınızı eksik etmeyin şimdiden Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…