Hamileyim krler olsun

Canbaharcım tsk ederım canım ara ara aglıyorum ama yapcak fazlada bısey yok yanı gıden gerı gelmıyor ne yazıkkı ben eylul de deneyelım dıyodum ama esım tutturdu burcu aslan olacak dıye.:))))))))) kasımda deneeyecekmısız allahım yarabbım ya dıyorum bole seyler planlamaya gelmez anlamıyorrrr kendı aslanya ıllakı cocukda aslan burcu olacak cocukdan beter yaaaaa

Bence kocanı ikna et,böyle şeylere takılmasın.Çünkü böyle şeyler düşündükçe Yaradan hiç nasip etmiyor.Şartlamak doğru değil.Ben de yengeç olsun istemiştim hep, geçen sene ekim ayında hamile kaldım tam yengeç oluyordu ama maalesef boş gebelik sonucu kürtaj oldum.Herşeyi oluruna bırakın bence.Yaradan hayırlısını nasip etsin.
Sakın beni yanlış anlama canım içimden gelenleri yazdım.Bilmişlik taslamak değil niyetim.

Bence kocanı ikna et,böyle şeylere takılmasın.Çünkü böyle şeyler düşündükçe Yaradan hiç nasip etmiyor.Şartlamak doğru değil.Ben de yengeç olsun istemiştim hep, geçen sene ekim ayında hamile kaldım tam yengeç oluyordu ama maalesef boş gebelik sonucu kürtaj oldum.Herşeyi oluruna bırakın bence.Yaradan hayırlısını nasip etsin.
Sakın beni yanlış anlama canım içimden gelenleri yazdım.Bilmişlik taslamak değil niyetim.

estafurullah bıtanem bende senın gbı dusunuyorum zaten....ki konustuk bu konuyu oda ne zaman olursa dıyor oluruna bıraktım acıkcası Rabbım ne zaman kısmet ederse o zaman gelsın melegım ben Allaha bıraktım artık

Back