hamileyim kurtaj olmak zorundamiyim yardim edin ???!

gulse88

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
37
0
16
İstanbul
sevglmle 2 senedir beraberz 3gun once hamile oldgumu ogrendim bunu onunla paylastim aileleri dusundugumuz icin aldirmaya karar versik gorunuste yarin doktora gdicez ama ben hic aldirmak istemiyorum napicagimi bilemiyorum hem korkuyorum hemde istemiyorum ama onu rahatlatmak icin aldiralim gitsib sen uzulme dusunme bu kadar diyorum onada uzuluyorum cok caresisiz...

Haklısın "aldırın gitsin" . Eminim bebek de, sizin gibi annesi olsun istemez zaten.
Cesaretli olana, ne istediğini bilene çare çok.

Son düzenleme:
Bi aldır da gör hayatının sonuna kadar nasıl bir azap çekeceksin bi yaşa istersen. Hayattan soğuyacaksın hep o çocuğun ızdırabını duyacak kulakların. Ve bir de öbür dünyada ki azabı var tabi.

şu an hamileyim ve bunu okuyunca dellendim resmen..! madem yaşayacaksın bir ilişki korun be kardeşim! yazık değil mi doğmamış bebeeğe! o kadar millet dua eder anne olabilmek için ve siz "aldıralım gitsin" diyecek kişiliğe sahipsiniz! yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bebek de istemez sanırım sizin gibi bir anne! çok yazık çook..

Aldıralım gitsin derken ?
Sanki cansız bir varlıktan bahsediyorsunuz.

kaçıncı konu bu yahu

ülkemiz batılılar gibi evlilik dışı seksi yaşamayı öğrendi ama onlar gibi bebeklerine sahip çıkmayı öğrenemedi.

toplumumuzun bu kadar yozlaşmış olmasına yanıyorum, bireysel değil.

henuz 22 yasindayim anne olmaya hazir degilim ama bu cocugu istyrm inanin sdce buna b cozum yolu aryrm nasil b cozum getrileblr sevgilimi ikna etmem gerek inanin napicgmi bilmiyorum yarin oraya gtcegmi biliyrm daha aldrmadan geceleri uyuyamaz duruma geldim dusunmekten

arkadaş korunma kelimesini hiç mi duymadınız yahu, çocuk oyuncağı mı ne demek aldıralım gitsin sen anne olma zaten

ben bu bebegi istiyorummm aldirmak degil amacim buna mecbur birakiliyorum aldiralim gitsin derken hepiniz yanlis anladiniz ben onu rahtlatmakbicin ona oyle soyluyrm yoksa icim yaniyo bilemezsiniz cokbuzgunum

henuz 22 yasindayim anne olmaya hazir degilim ama bu cocugu istyrm inanin sdce buna b cozum yolu aryrm nasil b cozum getrileblr sevgilimi ikna etmem gerek inanin napicgmi bilmiyorum yarin oraya gtcegmi biliyrm daha aldrmadan geceleri uyuyamaz duruma geldim dusunmekten

başka şeylere hazırmışsın ama :46::46::46::46:

ben bu bebegi istiyorummm aldirmak degil amacim buna mecbur birakiliyorum aldiralim gitsin derken hepiniz yanlis anladiniz ben onu rahtlatmakbicin ona oyle soyluyrm yoksa icim yaniyo bilemezsiniz cokbuzgunum

Sevgilini ikna edemeyiz.
Kurtaj yapamayiz.
Vicdanini rahatlatamayiz.

Bu konuyu niye actin ????

Son düzenleme:

Adam gibi adam, böyle bir durumda bırakmaz sevdiğini. Onu bu azapla yaşamak zorunda bırakmaz. Gider konuşur gerekirse senden önce ailenle ve alır seni .
Sonra da bebeğinizi doğurursun.
Ama siz kolay yola sığınmışsınız.
Anne olmaya hazır değildin ama 22 yaşındayken ilişkiye girmeye hazırdın.
Korunmadınız mı ?

arkadaşım bence sen en kısa zamanda bu portaldan 'çık gitsin' çünkü burda herkes şimdi dişini sıkıyor. Biri tutamayıp sana söylemediği kalmayacak bence edebinle kendin çık git

Hadi birlikte oluyorsunuz ona birşey diyemem de hiç mi korkmuyorsunuz yahu şu vaziyete gelmeyelim diye?

Anlamıyorum, cidden anlamıyorum. Korunmadan bu kadar rahatsınız da yumurta totoya dayanınca mı geliyor aklınız başınıza...

öfff herkes namus bekçisi olmuş
canım aldırma bence, doğur.

Namus bekçiliği mi diyorlar, bir cana kıymaya kalkana tepki gösterenlere ?
Niye ilişkiye girdin demiyor kimse.
Ama ortada bir bebek var.

siz o bebeği zaten aldıracaksınız
neden bize soruyorsunuz ki?

hayatta hic biriniz hataa yapmadinizmi illa boyle seyler degil sonucunda pismanlik duyucaginiz elbet vardir benim anlatmak istedgim ben bu cocugu isteyerek yaptim kendimi hazirr hissetmedgm halde sirf erkekarkdsmi cok sevyrm ve su hayatta tek istedgm sey ondan b cocugmn olmasidr benm anlatmak istedgm aldirmaktab yana degilim ama tek basima bunun ustesinden nasil gelirim erkek arkdsm daha once evlenmis ve ayrilmis b insandr onceden bu hatayi b kere yasamis simdi benm ona ayni seyleri yasattgmi soyluyor 2aylik hamileyim neredeyse 9hafta oldu ben 3gun once ogrendim ama hasta olmadgm ilk gunden anladm bu zmna kadar hc gecikmem olmuyodu bile bile bekledim aslinda amacim b cana kiymak degil sdece istdgm evlenop b yuvam olsun cocugumu buyutmek istyrm ama bu durumda erkek arkdsmla konusmaya dahi korkuyrm bendenbonce ddoktrdan randevu aldi ben bana yardimci olun diye burdyim hakaret edilmesi icin degil cok pismanim cooook

Back
X