hamileyim kurtaj olmak zorundamiyim yardim edin ???!

Akliniza gelen ilk cozum bu olduguna gore zaten o bebegi hic hak etmiyorsunuz
ALDİRİN GİTSİN

dün gece de aynı konu vardı hey allahım sen bu kızlarımıza akıl fikir ver yarabbim..dünkü kız da 23 yaşındaydı sanırım...
kızlar allah şakına çocuk denilecek yaşı çoktan geçtiniz...
biraz müstehcen olacak ama artık tutamıyorum kendimi, o işi yapmayı bilecek yaşa gelmişsen eğer, bedelini düşünecek vasıftasın demektir....yaşım küçük hazır değilim korkuyorum vs gibi sözlerle kimi kandırıyorsunuz allah aşkına......kendinizi kandırmaktan başka nedir ki bu.....
o zaman yapma kızım o işi.... sevgiline de aman sen üzülme yeterki aldırrız gitsin demen de maşallah çok manidar....
ne ki canım sonuçta, alt tarafı bebek, aldırırz gider...
onu ikna etme derdine düştüğünü söylüyorsun ama maşallah kullandığın cümleye bak...
madem aldırmak istemiyorsun ne diye aldırırz gitsin diyosun...
o bebeğe acıyorum...size de acıyorum...ama duygusal bi acıma değil bilmem anlatabildimmi??

Aileleri düşündüğümüz için aldırmaya karar verdik derken? Erkek arkadaşın, "Ben sevdiğim kadının da, doğacak çocuğun da yanındayım" diye düşünse daha iyi değil mi? Sevgiliniz kaç yaşında acaba merak ettim.

yaşınız kac ?...........

bu nasıl bi çöküklük ya? 22 yaşında evlilik dışı ilişki yaşıyosun ve bi de hamile kalıyosun.
o kadar normal bişeymiş gibi anlatıyosun ki burdaki insanların da normal karşılamasını bekliyosun üstelik.
burası amerika avrupa falan değil cnm Türkiye.kendinize gelin biraz.

keşke sen ve senin gibi ahlak anlayışı yerle bir olmuş varlıkları zamanında anneleri "aldırsaydı da gitseydiniz".
şimdi sizin zırvalarınızla uğraşmak zorunda kalmazdık ve bu mide bulandırıcı hikayelerinizle iyi insanları da zehirliyo olmazdınız.

hayatta hic biriniz hataa yapmadinizmi illa boyle seyler degil sonucunda pismanlik duyucaginiz elbet vardir benim anlatmak istedgim ben bu cocugu isteyerek yaptim kendimi hazirr hissetmedgm halde sirf erkekarkdsmi cok sevyrm ve su hayatta tek istedgm sey ondan b cocugmn olmasidr benm anlatmak istedgm aldirmaktab yana degilim ama tek basima bunun ustesinden nasil gelirim erkek arkdsm daha once evlenmis ve ayrilmis b insandr onceden bu hatayi b kere yasamis simdi benm ona ayni seyleri yasattgmi soyluyor 2aylik hamileyim neredeyse 9hafta oldu ben 3gun once ogrendim ama hasta olmadgm ilk gunden anladm bu zmna kadar hc gecikmem olmuyodu bile bile bekledim aslinda amacim b cana kiymak degil sdece istdgm evlenop b yuvam olsun cocugumu buyutmek istyrm ama bu durumda erkek arkdsmla konusmaya dahi korkuyrm bendenbonce ddoktrdan randevu aldi ben bana yardimci olun diye burdyim hakaret edilmesi icin degil cok pismanim cooook

Bu adamin seni sevdigine inaniyormusun?

hayatta hic biriniz hataa yapmadinizmi illa boyle seyler degil sonucunda pismanlik duyucaginiz elbet vardir benim anlatmak istedgim ben bu cocugu isteyerek yaptim kendimi hazirr hissetmedgm halde sirf erkekarkdsmi cok sevyrm ve su hayatta tek istedgm sey ondan b cocugmn olmasidr benm anlatmak istedgm aldirmaktab yana degilim ama tek basima bunun ustesinden nasil gelirim erkek arkdsm daha once evlenmis ve ayrilmis b insandr onceden bu hatayi b kere yasamis simdi benm ona ayni seyleri yasattgmi soyluyor 2aylik hamileyim neredeyse 9hafta oldu ben 3gun once ogrendim ama hasta olmadgm ilk gunden anladm bu zmna kadar hc gecikmem olmuyodu bile bile bekledim aslinda amacim b cana kiymak degil sdece istdgm evlenop b yuvam olsun cocugumu buyutmek istyrm ama bu durumda erkek arkdsmla konusmaya dahi korkuyrm bendenbonce ddoktrdan randevu aldi ben bana yardimci olun diye burdyim hakaret edilmesi icin degil cok pismanim cooook

Sen onu seviyorsun o seni sevmiyor, sevse çocuğu aldır demezdi, seni basit görmüş ve yatağa atmış bu kadar basit canım şimdi bir cana kıycaksınız

anladım ama o çocuk şantaj çocuğu olacak bu şekilde yaparsan.onun ne günahı var.zaten evlenmeye niyeti yok belliki sevgilinin niyeti olsa sen zaten bu yola başvurmazdın.ve seninle mecbur kaldığı için evlense bile ne kadar mutlu olacaksın ki.iyi düşün derim.hayırlısı olsun hakkınızda.

Sevgilini ikna edemeyiz.
Kurtaj yapamayiz.
Vicdanini rahatlatamayiz.

Bu konuyu niye actin ????

niyemi actim soyliim bu durumu tek basina sen atlatblrmisin birine soylemedn icini dokemeden yapicagnin hata oldgunu bile bile gidebilirmsn onemli olan burda kimseyle paylasamadgm derdimi size doktum belki konusblcegm biri olur diye...napiim aciiim anneme babama mi soyliim sizin basiniza gelsr naprdiniz soylermisinz

kaçıncı konu bu yahu

ülkemiz batılılar gibi evlilik dışı seksi yaşamayı öğrendi ama onlar gibi bebeklerine sahip çıkmayı öğrenemedi.

toplumumuzun bu kadar yozlaşmış olmasına yanıyorum, bireysel değil.

Türk milleti ne zaman batıdan ilim bilim almış ki. sadece rezilliklerini örnek alır.

evlilik dışı ilişkiler, babası bilinmeyen çocuklar, sperm bankaları, toplumun ahlak yapısını bozan çarpık ilişkiler

ve malesef bütün bunların sonucu hiçbir zaman doğma hakkını kazanamamış günahsız çocuklar.

o sevdiğin adam seni kullanmış be güzelim . Bildiğin kullanmış bi vakit sonrada buruşturup atacak. Anlaşılan sizin çok ağlayacak günününz var daha çooooook

Nekadar da kolay olmuş ' ALDIRALIM' lafı yahu. Ekiden böylemiydi..

Herşey çok kolay tükeniyor..

Senin seçimin senin hayatın, keşkee kürtaj'ı akıl ettiğin gibi korunmayıda akıl etseydin akılsız yavrum...........

niyemi actim soyliim bu durumu tek basina sen atlatblrmisin birine soylemedn icini dokemeden yapicagnin hata oldgunu bile bile gidebilirmsn onemli olan burda kimseyle paylasamadgm derdimi size doktum belki konusblcegm biri olur diye...napiim aciiim anneme babama mi soyliim sizin basiniza gelsr naprdiniz soylermisinz

Sana yeni bir haber vereyim. Erkek arkadasin seni , senin onu sevdigin gibi sevmemis. Zorlamasiyla kurtaj mi olacaksin. Ya ailenin yanina gideceksin ya da bir akrabanin yanina siginacaksin. Hem calisip, hem cocuguna bakacaksin. Bunlar onceden gorulmesi gereken seyler. Biraz akilli olun artik.

Benim basima gelse (-ki gelmez oldu da geldi) inan ne pahasina olursa olsun bebegime sahip cikardim.

Son düzenleme:

deneme yanılma yöntemiyle evlenmeye çalışmak da moda oldu....
herşeyin bi usulü var...evlenmeden çocuk hayali de nedemek...
önce sevgilini ikna et evlen sonra ister doğur ister doğurma kimse de sana laf etmez....
ama bu nedemektir yaa....önce çocuğum bi olsun kesin oda ikna olur zaten evleniriz kesin...baktık olmadı aldırırz gider...
sana diyecek lafım yok.. aldırırsan da sakın gelip burda aldırdım çok pişmanım bi akıl verin napmalıyım diye ağlama...

benim başıma gelmezdi çünkü ben işimi bilirim, 9 sene sevgiliydik eşimle 17 yaş gibi tehlikeli bi yaşta başladık 26 yaşında evlendik, ne birlikte oldum ki buna karşı değilim olsam korunmayı akıl ederdim, benimle evlensin diye hamile kalmak gibi bi şantaj işine girmezdim,erkektir kadının peşinden giden sen ona evlen diye baskı yapmazsın, bu işleri yapmaya utanmadıysan bilerek hamile kaldıysan git annene babanada bize anlattığın gibi anlat
ayrıca aldıracaksanda yasal süre 10 hafta,ama bazı hastaneler 6 haftadan sonra almıyolar yasa falan dinleyen yok haberin olsun

konu sahibini yanlış anladınız. o aldıralım gitsin derken içinden öyle demiyor. üzüldüğünü söylüyor. sadece erkek arkadaşına o şekilde yansıtmış. gerçek düşüncesi aldıralım gitsin değil ..

o sevdiğin adam seni kullanmış be güzelim . Bildiğin kullanmış bi vakit sonrada buruşturup atacak. Anlaşılan sizin çok ağlayacak günününz var daha çooooook

soyle anlatim ben istanbulda o ve onun ailesyle birlikte kaliyorum annesi babasi butun herkez bunu biliyor benm annemde biliyor ailelermz tanisiyr boyle bi durum basima geldi evet ama sevdigine eminim inanin sadece ayni evde yasarken bunu kimsye belli etmioruz tamam turk oldgmuz icin belkii siE ters geleblr bu birlikte yasama ama bizim icin bi sakinca teskil etmedi kbl edildi yasadik basimiza geldi aileler bilirken cikipta karsilarina onlara o guveni sagladiktan sonra nasil derim hamileyim offff cok karisik aslinda ...

Çocuğu erkek arkadaşını evliliğe ikna etmek için mi yaptın? (Bana aynı şeyleri yaşatıyorsun diyormuş bir de.) Eğer durum buysa baştan hatalısın. Bak neden ilişkiye giriyorsun, neden kürtaj kararı alıyorsun demiyorum şu anda, neden erkek arkadaşınla evlenebilmek için hamile kaldın diyorum.

Back
X