hamileyim kurtaj olmak zorundamiyim yardim edin ???!

konu sahibini yanlış anladınız. o aldıralım gitsin derken içinden öyle demiyor. üzüldüğünü söylüyor. sadece erkek arkadaşına o şekilde yansıtmış. gerçek düşüncesi aldıralım gitsin değil ..

aynen oyle birden butun tepkileri aldim icim icimi yiyorda kimse bilmiyor..yazilanlari gordukce aglamktan kahroldum zaten ogrendgmden beri periaan haldeyimmm

hayatta hic biriniz hataa yapmadinizmi illa boyle seyler degil sonucunda pismanlik duyucaginiz elbet vardir benim anlatmak istedgim ben bu cocugu isteyerek yaptim kendimi hazirr hissetmedgm halde sirf erkekarkdsmi cok sevyrm ve su hayatta tek istedgm sey ondan b cocugmn olmasidr benm anlatmak istedgm aldirmaktab yana degilim ama tek basima bunun ustesinden nasil gelirim erkek arkdsm daha once evlenmis ve ayrilmis b insandr onceden bu hatayi b kere yasamis simdi benm ona ayni seyleri yasattgmi soyluyor 2aylik hamileyim neredeyse 9hafta oldu ben 3gun once ogrendim ama hasta olmadgm ilk gunden anladm bu zmna kadar hc gecikmem olmuyodu bile bile bekledim aslinda amacim b cana kiymak degil sdece istdgm evlenop b yuvam olsun cocugumu buyutmek istyrm ama bu durumda erkek arkdsmla konusmaya dahi korkuyrm bendenbonce ddoktrdan randevu aldi ben bana yardimci olun diye burdyim hakaret edilmesi icin degil cok pismanim cooook

Eğer gerçekten pişmansan söyle sevgiline ailelerle konuşsun ve en kısa zamanda evlenin. Çocuğu aldırma onun ne suçu var, ayrıca günah. Ailelerin tavrını düşüneceğinize o minik meleğe nasıl huzurlu bir ortam hazırlarız derdine düşmenizi tavsiye ederim. Aileler unutur herşeyi zamanla ama o bebeği aldırırsanız hem bu dünyada hem öbür dünyada huzur bulacağınıza inanmıyorum.

soyle anlatim ben istanbulda o ve onun ailesyle birlikte kaliyorum annesi babasi butun herkez bunu biliyor benm annemde biliyor ailelermz tanisiyr boyle bi durum basima geldi evet ama sevdigine eminim inanin sadece ayni evde yasarken bunu kimsye belli etmioruz tamam turk oldgmuz icin belkii siE ters geleblr bu birlikte yasama ama bizim icin bi sakinca teskil etmedi kbl edildi yasadik basimiza geldi aileler bilirken cikipta karsilarina onlara o guveni sagladiktan sonra nasil derim hamileyim offff cok karisik aslinda ...

e daha ne aileler oldukça müsait söyleyin gitsin

soyle anlatim ben istanbulda o ve onun ailesyle birlikte kaliyorum annesi babasi butun herkez bunu biliyor benm annemde biliyor ailelermz tanisiyr boyle bi durum basima geldi evet ama sevdigine eminim inanin sadece ayni evde yasarken bunu kimsye belli etmioruz tamam turk oldgmuz icin belkii sie ters geleblr bu birlikte yasama ama bizim icin bi sakinca teskil etmedi kbl edildi yasadik basimiza geldi aileler bilirken cikipta karsilarina onlara o guveni sagladiktan sonra nasil derim hamileyim offff cok karisik aslinda ...
senin hatan baştaaaan sona be güzelim. Her adımın bir hata imiş senin. Bundan sonra da hatalara devam edecem dersen hiç bir zaman gülemeyeceğini hatırlatmak isterim

erkek arkadaşın olacak o şahısa söyle minicik bir bebeğinkine değil kendi canına kıysın ne demek bu yaa aldıralım gitsinmiş uckurunu düşünürken iyiydi ama yeni moda bu aldıralım gitsin doğuralım çöpe atalım balkondan pencereden atalım farkındamısınız bilmem ama kendi canınızdan olan bir candan bahsediyorsunuz biz yüzüne bakmaya kıyamıyoruz evlatlarımızın beee.

soyle anlatim ben istanbulda o ve onun ailesyle birlikte kaliyorum annesi babasi butun herkez bunu biliyor benm annemde biliyor ailelermz tanisiyr boyle bi durum basima geldi evet ama sevdigine eminim inanin sadece ayni evde yasarken bunu kimsye belli etmioruz tamam turk oldgmuz icin belkii siE ters geleblr bu birlikte yasama ama bizim icin bi sakinca teskil etmedi kbl edildi yasadik basimiza geldi aileler bilirken cikipta karsilarina onlara o guveni sagladiktan sonra nasil derim hamileyim offff cok karisik aslinda ...

Neden o ve onun ailesiyle yaşıyorsun ki? Üstelik annen de biliyor,aileleriniz de tanışıyor. Eee korkunuz kimden, neden ? Yani aileler sizin ilişkiye girdiğinizi bilmiyorduysa bile(bu kısmı anlayamadım tam olarak da ondan böyle söylüyorum), şimdi çıkıp biz evlenmeye karar verdik deseniz kimse garipsemez, sonuçta aynı evde yaşıyormuşsunuz, yani ciddi bir ilişki olmalı bu.Şu aşamada sevgilin evlenmek istemeyip de çocuğu aldıralım diyorsa seni sevmiyordur zaten.

Zina yapmışsın günah. Bebeğini öldürüp birde katil mi olacaksın.
Zaten en büyük günahlardan ikisini işlemişsin.
Geriye , Allah'a ortak koşma ve kul hakkı kaldı.

Sen ki ailenden korkuyorsun , Allah'ü Teala'dan korkmuyorsun.

HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN.

madem aileler biliyor anneleriniz bir araya gelsin. sevgilinide alsınlar karşılarına ikna etsinler evliliğe.

ayrıca,aynı evde yaşıyorsunuz,ne güveni arkadaşım. aynı evde yaşayıpta sevgilinizin anne babası ve sizin anneniz kardeş kardeş mi kaldığınızı düşünüyorlar. hiç sanmam.onlarda beraber olduğunuzu biliyorlardır..
şu andada aynı evdemisiniz. öyleyse çekin anneyi anlatın olayı.

Son düzenleme:
ben anlamadim
ayleler birlikde olun ama çocuk yapmayin mi dedi size
ortada bi ili$ki varsa çocuk olma ihtimali var bunu aylelerde biliyordur , tupleri baglatmadiysan hiç bi koruma yontemi 100% korumaz ..
karnindaki seni hamile birakan dan daha degerli olmaliki onu koruyabilesin ..

güzelim aynı yastayız seninle ve ben o bebek için neler yapıyorum suanda biliyomusun.. bu yasımda tüp bebek denemesi yasıyorum sırf bebeğim olsun diye...baslığını görünce girdim konuna ama kan beynime sıçradı.. konuna girdim çünkü tüp bebek denememden sonra hamile oldum fakat bazı nedenlerden dolayı bebeğimin kalp atımı olmadığı için kürtaj oldum seninkide belki böyle bi durumdur diye girmiştim ama yanılmısımmm.....ayrıca demişsin ya ailelerimiz bi evde yasamamızı kabul etti diye o zaman bu bebeğide eninde sonunda kabul ederler canım emin ol.....ama sakın o bebeği aldırma ben zorunluyken aldırdığım halde aklımdan çıkmıyor sahip çık bebeğine.....

Böyle konularda insanın aklına türlü türlü sorular geliyor.
Neden korunmadınız ?
Madem oldu bebek neden bunun sorumluluğunu ortak almıyorsunuz?
O rahatlasın diye tamam üzülme aldırırız.
Peki o günahsız bebeğin suçu ne ona yazık değil mi ?
Yapmayın Alla aşkına kendinizce hata anlık gaflet mi dersiniz bilmem ama bunu o küçük doğmamış çocuğa ödetmeyin.Yazıktır.

Neden o ve onun ailesiyle yaşıyorsun ki? Üstelik annen de biliyor,aileleriniz de tanışıyor. Eee korkunuz kimden, neden ? Yani aileler sizin ilişkiye girdiğinizi bilmiyorduysa bile(bu kısmı anlayamadım tam olarak da ondan böyle söylüyorum), şimdi çıkıp biz evlenmeye karar verdik deseniz kimse garipsemez, sonuçta aynı evde yaşıyormuşsunuz, yani ciddi bir ilişki olmalı bu.Şu aşamada sevgilin evlenmek istemeyip de çocuğu aldıralım diyorsa seni sevmiyordur zaten.
onlarin yaninda ayni zmnda uni okuyrmm son siniftaym ztn evlenmek aklimizda var olnayan bsy deil benim aptallgmdan oldu ben artik birlikte yasamanin verdgi rahatlik surekli beraber yasama istegnden dolati hzlandrmak istedm ama ailelere biz birlikte olduk diye kasilarina nasil cikarz annn baban seni gelin olarak aldgmi gormeden bu sekilde utancla olmaz demi doru aslinda ama apar topr dugun olunca herkez anlicak sncta durumu alicgmzbtepkilerde malum

sevglmle 2 senedir beraberz 3gun once hamile oldgumu ogrendim bunu onunla paylastim aileleri dusundugumuz icin aldirmaya karar versik gorunuste yarin doktora gdicez ama ben hic aldirmak istemiyorum napicagimi bilemiyorum hem korkuyorum hemde istemiyorum ama onu rahatlatmak icin aldiralim gitsib sen uzulme dusunme bu kadar diyorum onada uzuluyorum cok caresisiz...

böyle konuları okuyunca çook sinir:47::47::47: oluyorum...
önce zevkinizi düşünüyosunuz da madem herşeyi biliyosunuz korunmayıda bilseydiniz....
biliyomusun o bebeğe sahip oabilmek için yıllarca doktor doktor gezen para döken insanlar var ...
her adet olduğunda saatlerce ağlayanlar var....
inan bana şu an senin yerinde olmayı hamile olmayı öyle isterdim ki :50:
siz se zevk için beraber oluyosunuz sonrada aldırsammı diye konuşuyosunuz....
madem ki sevgilinizle birlilte olmaktan ve sonuçlarından korkmamışsın bunu ailelerinize açıklamaktanda korkmazsınız bence

Aman allahıııııım insanlarda hiç ahlak kalmamış. Kıyamet çok yaklaştı anlaşılan

Zina yapmışsın günah. Bebeğini öldürüp birde katil mi olacaksın.
Zaten en büyük günahlardan ikisini işlemişsin.
Geriye , Allah'a ortak koşma ve kul hakkı kaldı.

Sen ki ailenden korkuyorsun , Allah'ü Teala'dan korkmuyorsun.

HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN.

tebrik ederim bukadar güzel anlatılabilirdi...
ailelerden akrabalardan korkusundan bebeği aldırmak istiyor, hem bebeği aldıracak cinayet işleyecek hemde allahtan değil kulundan korktuğu için yapacak...resmen şirk bu... zina meselesine girmiyorum bile....

onlarin yaninda ayni zmnda uni okuyrmm son siniftaym ztn evlenmek aklimizda var olnayan bsy deil benim aptallgmdan oldu ben artik birlikte yasamanin verdgi rahatlik surekli beraber yasama istegnden dolati hzlandrmak istedm ama ailelere biz birlikte olduk diye kasilarina nasil cikarz annn baban seni gelin olarak aldgmi gormeden bu sekilde utancla olmaz demi doru aslinda ama apar topr dugun olunca herkez anlicak sncta durumu alicgmzbtepkilerde malum

keşke hiç okumasaydın. Keşke okuyup da böyle cahil kalacağına hiç okumasaydın da bunları yapmasaydın

aynen oyle birden butun tepkileri aldim icim icimi yiyorda kimse bilmiyor..yazilanlari gordukce aglamktan kahroldum zaten ogrendgmden beri periaan haldeyimmm
. bu tarz konu açıldığı an bu tepkileri mutlaka alırsınız. ben zaten kürtaj yazısını okudummu bakalım kaç kişi girecek konu sahibine eyvah yandı diyorum kendi kendime..
zaten moraliniz bozuk. negatif mesajları görmemezliğe gelin. kimsenin burada sizi ağlatmaya hakkı yok.zaten kötü durumdasınız
bu mesajlarda yapılan hatayı geri almanızı sağlamıyor zaten.
hatanız korunmamanız.. keşke korunsaydınız. bu hata sadece sizin değil tabii. erkek arkadaşınızın da.
dediğim gibi onu ikna edin. madem bebeği istiyorsunuz,aileride devreye sokun ve o bebeği doğurmaktan yanaysanız savaşın

Back
X