- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kürtaj kişinin tamamen kendi kararı ve kendi hakkıdır. Kürtajın yasaklanma tartışmalarında bütün kadınlar 'benim bedenim, benim kararım' derken, şimdi kürtaj olmayı aklından geçiren bir kadını da topa tutmaları bence büyük ikiyüzlülük. Kimseyi de kınamamak lazım, herkes günahını kendi inanışlarına göre belirler.
Konu sahibi, 'aldıralım gitsin' lafından daha kötü bir şey varsa, o da evliliği hızlandırmak için bile bile evlilik dışı hamile kalman. Çok büyük çaresizlik örneği. Üzüldüm açıkçası..
Umarım erkek arkadaşın da evlilik kararını benimser de, sonradan pişman olabileceğin şeyler yapmak zorunda kalmazsın.
suanda kendimi oldurebilirim dahada yazicagimo sanmioru. ben iatemioru. boyle b evlilik cocugudabyarin aldiriyrz dio kavga cikti hoscakalin hepinze tskkr ederm
suanda kendimi oldurebilirim dahada yazicagimo sanmioru. ben iatemioru. boyle b evlilik cocugudabyarin aldiriyrz dio kavga cikti hoscakalin hepinze tskkr ederm
Bunun sadece "muslumanlikla" alakasi yok. Eger en basindan herkez adam akilli yasasa ne kurtaj olunur nede sokaktaki o cocuklar dolanir. Dini gectim insanlik yani. Ben kendimi o cocugun yerine koyarak dusunuyorum ben annemin babami kendine baglamak icin yaptigi nikah oncesi cocuk olmak istemezdim. Hemde haberim bile olmadan benim yerime yasamama verilen kararlar. Hangimiz isterdik ? Bana gore evlilik oncesi sex ask degildir. O kadar asiksan alirsin basinin taci edersin karinda yaparsin yani. Hem bayan kafasini taslara vurmazdi hemde bu cocugun hayati dogmadan mahvolmazdi.yaaa bu bizim millet bukadar karsiysa cocuk aldirmaya illahi dogsun felan filan , yaaaaa böyle düsünen insanlar gercekten türkiyedemi yasiyorlar neden SOKAK COCUKLARI VAR NEDEN YETIMHANELER COCUK HAPISHANELERI DOLU NEDEN BUNLAR CAN DEGILMI BUNLAR ALLAH KULU DEGILMI BUNLARA YAZIK GÜNAH DEGILMI HIC ÖMRÜ HAYATINIZDA KAC DEFA YARDIM ETTINNIZ ?? YOKSAA IIII SOKAK COCUGU KAC KAC BURUN KIVIRMALARR YAAA GIDIN YAAA günah miss muss , VALLAHI BU DUSUNCELER HAYATTAKI COCUKLAR ICIN VAAR OLSA TÜRKIYE GIBI "MUSSSLUMAN " ÜLKEDE BUKADAR SOKAK COCOGU OLMAZZZZ
sevglmle 2 senedir beraberz 3gun once hamile oldgumu ogrendim bunu onunla paylastim aileleri dusundugumuz icin aldirmaya karar versik gorunuste yarin doktora gdicez ama ben hic aldirmak istemiyorum napicagimi bilemiyorum hem korkuyorum hemde istemiyorum ama onu rahatlatmak icin aldiralim gitsib sen uzulme dusunme bu kadar diyorum onada uzuluyorum cok caresisiz...
henuz 22 yasindayim anne olmaya hazir degilim ama bu cocugu istyrm inanin sdce buna b cozum yolu aryrm nasil b cozum getrileblr sevgilimi ikna etmem gerek inanin napicgmi bilmiyorum yarin oraya gtcegmi biliyrm daha aldrmadan geceleri uyuyamaz duruma geldim dusunmekten
vallahi benim kafam çok karıştı canım, ben mi yanlış anlıyorum konu sahibesi mi karmaşık anlatıyor anlamadım..
istiyorsa doğursun evet![]()
Yarın anne olmak isteyip de olamazsan görürsün o çocugun yoklugunu... İsteyen o kadar insan dururken işle bakalım o günahı. Çık ailenin karşısına hemen evlen bence. Sevgilini de ikna et. Dört ay dolana kadar karın çıkmıyor. Erken dogum filan uydurursunuz ama tabii yalan yalanı dogurur. Hiç olmazsa bebeğe kıymaktan iyidir...
zorlamı aldıracak.. istemediğin bir şeyi kimse yaptıramaz sana.suanda kendimi oldurebilirim dahada yazicagimo sanmioru. ben iatemioru. boyle b evlilik cocugudabyarin aldiriyrz dio kavga cikti hoscakalin hepinze tskkr ederm
Bunun sadece "muslumanlikla" alakasi yok. Eger en basindan herkez adam akilli yasasa ne kurtaj olunur nede sokaktaki o cocuklar dolanir. Dini gectim insanlik yani. Ben kendimi o cocugun yerine koyarak dusunuyorum ben annemin babami kendine baglamak icin yaptigi nikah oncesi cocuk olmak istemezdim. Hemde haberim bile olmadan benim yerime yasamama verilen kararlar. Hangimiz isterdik ? Bana gore evlilik oncesi sex ask degildir. O kadar asiksan alirsin basinin taci edersin karinda yaparsin yani. Hem bayan kafasini taslara vurmazdi hemde bu cocugun hayati dogmadan mahvolmazdi.