Hamileyım lekelenmem varrr

Glcn03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
35
6
1
36
Merhaba kızlar .. beş haftalık hamileyim üç gündür lekelenmem var doktora gıttık lekelenmemın sebebını anlayamadı düşük riskimin olduğunu soyledı çok endişelıyım çünkü geçen ayda hamıle kaldım ve dusuk yaptım bu seferde öyle olmasından korkuyorum sizın önerılerınızı ve bılgınısı beklıyorum

Yatcaksin canm. Aslnda dusugu engelleyen ilaclar var keske verseydi. Yorma kendini bol bol su ic ve dinlen

Kandaki değerine baktı mı doktor yeniden her ihtimale karşı allah korusun değerin düşmüş olabilir mi felan diye

Bi şey olmaz korkma bende de oldu 5. haftada progestan verdiler eski kanama alanı varmış önemli değilmiş. 9. haftada da bi kere kanamam oldu gittim ne kanama alanı var ne bi şey büyüme zamanlarında olabilir normal dedi doktor. İlaç vermiş olması lazım onu kullan biraz dinlen çok yorma kendini geçer çok önemli bi sıkıntı yoksa. Lekelenmen kahverengi mi kırmızı mı?

Kese ve kalp atışı göründü mü? Görünmediyse ilaç vermemiş olabilir. Ama bi yandan boşa stres yapmayın. 10 haftaya kadar lekelenme yaşadım. 1 ped dolmuyorsa sorun yok. Şu an 19 haftalık gebeyim rahat olun. Hakkınızda hayırlısı iyi düşünün iyi olsun

lekelenme nasıldı s
lekelenme nasıldı sizde doktor ilaç verdimi peki?bendede oluyor gun içinde nokta gibi tehlikeli deyildir demi?daha yeni hamiıeyim

Lekelenmem ılk güne bakarak az birden gelmıyor gün içinde cok az az gelıyor bıldıgınız kahverengı Protestan kullanıyorum dünden Beri oda acayıp basımı döndürüyor ve uyku yapıyor bende saolsun annem benden çok ilgili üç gündür beni yataktan kaldırmıyor böyle işte kızlar hiç arımda Yok

Evet bebekle keseyi gördü canım

Kandaki değerine baktı mı doktor yeniden her ihtimale karşı allah korusun değerin düşmüş olabilir mi felan diye
Yok canım kanıma bakmadı tam bir hafta sonra bır daha gel dedı bebek ve kekesı Normal gözüküyor dedı eger bırsey olmazsa kalp atışlarını dınlerız dedı

6. Haftadan beri lekelenmem oldu ama kan değil kahve rengiydi kesede bebekte sorun yok şükür ki günde 2 kere progeston alıyorum şuan bişey Yok doktorun sana vermedi mi ?

Evet canım bende progestan kullanıyorum dunddn Berk günde bır defa 200 'lik

Baş dönmesi uyku falan normal bende de oluyo özellikle baş dönmesi.

lekelenme nasıldı s

lekelenme nasıldı sizde doktor ilaç verdimi peki?bendede oluyor gun içinde nokta gibi tehlikeli deyildir demi?daha yeni hamiıeyim
Ben kalp atışı duymak için gittim ilk kez doktora. Daha önceden düşük tehlikem olduğu işin ilaca da başlamıştık. Ama kalp atışını aldıktan sonra. Kahverengi 1 lira büyüklüğünde olurdu bir günde. Hatta ilk bikaç seferde kırmızımsı bile olmuştu. Bebeğin eşi yerleşene kadar devam etmesi normal dedi doktorum. 10 haftaya kadar sürünce bende sıkılmıştım hem de endişelenmiştim. Doktor normal dedi. Anahtar kelime kalp atışını almış olmanız aldıysanız o zaman ilaç verilebilir gerekli durumda bir yakınıma vermediler mesela kendiliğinden kesildi onunki. Kendinizi çok yormayın yeterli olacaktır ve çok streste yapmayın

Yan etki yaptıysa doktorunuzla konuşup vajinal olarak kullanabilirsiniz ilacı. Daha rahat edersiniz. Endişe etmeyin çok normal

çook teşekkür ederim gerçekten çok destek oldun bana canım bendede çok yok sizdeki gibiydi Allah yardımcınız olsun

Kızlar genelde bu lekelenme ne kadar sürüyor kı
Benim ilk kahve lekelenmem bikaç gün sürmüştü. En sonki lekelenmem de 3 gün falan sürdü her zaman degil ara ara geliyodu geçti

Benim ilk kahve lekelenmem bikaç gün sürmüştü. En sonki lekelenmem de 3 gün falan sürdü her zaman degil ara ara geliyodu geçti
Benımde 4. günüm canım bugün gün gün azalıyor insallah böyle devam eder öyleden berıde lekelenmem olmadı rengıde aynı hıc kırmızıya donuk olmadı . Sanada tesekkur ederim canım cevap veren herkesede

Yok canım kanıma bakmadı tam bir hafta sonra bır daha gel dedı bebek ve kekesı Normal gözüküyor dedı eger bırsey olmazsa kalp atışlarını dınlerız dedı
Anladım canım kese varsa öyle birşey olmaz zaten hayırlısıyla inşallah bebeğinin kalp atışlarını duyarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…