İnsallah canım dualarınıza ihtiyacim var çok teşekkür ederım canım ....Anladım canım kese varsa öyle birşey olmaz zaten hayırlısıyla inşallah bebeğinin kalp atışlarını duyarsın canım
Rica ederim. Geçer merak etme rahat ol stres yapma boş yereBenımde 4. günüm canım bugün gün gün azalıyor insallah böyle devam eder öyleden berıde lekelenmem olmadı rengıde aynı hıc kırmızıya donuk olmadı . Sanada tesekkur ederim canım cevap veren herkesede
Tabi ki ederim bitanem allahım korusun senide bebeğinide :)İnsallah canım dualarınıza ihtiyacim var çok teşekkür ederım canım ....
insallah canımTabi ki ederim bitanem allahım korusun senide bebeğinide :)
Normal normal daha küçük. Benim 6+2de hem kese hem kalp atışı görüldü. 7+4te gittiğimde atış sesini duydum.Kızlar doktorum bebegıme 1 cm dedı ve 5 haftalıkken kalbını dınleyemeyız dedı sızce normal mı
Hm tamam canımNormal normal daha küçük. Benim 6+2de hem kese hem kalp atışı görüldü. 7+4te gittiğimde atış sesini duydum.
Bebek 1 cm dedigine emin misin? 7+4 te 1.25 cm di bebegim 6+2 de gittigimde 8 mm filandi.Normal normal daha küçük. Benim 6+2de hem kese hem kalp atışı görüldü. 7+4te gittiğimde atış sesini duydum.
Canım pekı kanamanın rengı nasıldı . Bende de doktorum anlayamadı kanamanin nedeni ondan endişeliyim ben tam 6 gün sonra randevu verdı bakalım ne olcakBenimde olmustu kanamalarim ama cok sukur atlattim 5. Haftada cok yogun kanamam oldu kesemin ici kan dolmustu doktor bebek gorunmuyor hic dedi ama cok sukur hepsi bitti 13. Haftadayiz simdi lekelenmelerim 8. Haftaya kadar devam etti
Evet canım bebegı gördü bır 1cm dedı kesesınıde gördüm dedı birşey olmazsa haftaya kalp atışını duyabılırız dedıBebek 1 cm dedigine emin misin? 7+4 te 1.25 cm di bebegim 6+2 de gittigimde 8 mm filandi.
Abla bu cevabı yazan benim yav konu sahibi dedi 1 cm diye. Ben kalp atışını duyamamış olmasına yazdım bu mesajı 1 cmle ilgili bi şey demedim şimdi sen diyince farkettim dogru 1 cm olur mu daha yok bile 5.haftada:)Bebek 1 cm dedigine emin misin? 7+4 te 1.25 cm di bebegim 6+2 de gittigimde 8 mm filandi.
Bende ona takildim kese boyu 1 cm felandir muhtelemen okadarken ama.... bilemedimAbla bu cevabı yazan benim yav konu sahibi dedi 1 cm diye. Ben kalp atışını duyamamış olmasına yazdım bu mesajı 1 cmle ilgili bi şey demedim şimdi sen diyince farkettim dogru 1 cm olur mu daha yok bile 5.haftada:)
Canım benım doktorumun bana söylendiğini söylüyorum yanı kendım kafama göre söylenmiyorum doktorum bana böyle dedıAbla bu cevabı yazan benim yav konu sahibi dedi 1 cm diye. Ben kalp atışını duyamamış olmasına yazdım bu mesajı 1 cmle ilgili bi şey demedim şimdi sen diyince farkettim dogru 1 cm olur mu daha yok bile 5.haftada:)
Kızlar sızın ıcın dosyamı açtım ve baktım 1 cm dıyor kagıttada
nasil bir lekelenme kahverengimi?Merhaba kızlar .. beş haftalık hamileyim üç gündür lekelenmem var doktora gıttık lekelenmemın sebebını anlayamadı düşük riskimin olduğunu soyledı çok endişelıyım çünkü geçen ayda hamıle kaldım ve dusuk yaptım bu seferde öyle olmasından korkuyorum sizın önerılerınızı ve bılgınısı beklıyorum
Evet canım koyu kahverengi ve rengı hiç degişmedınasil bir lekelenme kahverengimi?
o 1 mm dir 1 cm asla olmaz kese 1 cmdirAbla bu cevabı yazan benim yav konu sahibi dedi 1 cm diye. Ben kalp atışını duyamamış olmasına yazdım bu mesajı 1 cmle ilgili bi şey demedim şimdi sen diyince farkettim dogru 1 cm olur mu daha yok bile 5.haftada:)
sürekli geliyormu? ped dolacak sekilde miEvet canım koyu kahverengi ve rengı hiç degişmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?