Hamileyım lekelenmem varrr

Rica ederim. Geçer merak etme rahat ol stres yapma boş yere

Kızlar doktorum bebegıme 1 cm dedı ve 5 haftalıkken kalbını dınleyemeyız dedı sızce normal mı

Kızlar doktorum bebegıme 1 cm dedı ve 5 haftalıkken kalbını dınleyemeyız dedı sızce normal mı
Normal normal daha küçük. Benim 6+2de hem kese hem kalp atışı görüldü. 7+4te gittiğimde atış sesini duydum.

Benimde olmustu kanamalarim ama cok sukur atlattim 5. Haftada cok yogun kanamam oldu kesemin ici kan dolmustu doktor bebek gorunmuyor hic dedi ama cok sukur hepsi bitti 13. Haftadayiz simdi lekelenmelerim 8. Haftaya kadar devam etti

Benimde olmustu kanamalarim ama cok sukur atlattim 5. Haftada cok yogun kanamam oldu kesemin ici kan dolmustu doktor bebek gorunmuyor hic dedi ama cok sukur hepsi bitti 13. Haftadayiz simdi lekelenmelerim 8. Haftaya kadar devam etti
Canım pekı kanamanın rengı nasıldı . Bende de doktorum anlayamadı kanamanin nedeni ondan endişeliyim ben tam 6 gün sonra randevu verdı bakalım ne olcak

Bebek 1 cm dedigine emin misin? 7+4 te 1.25 cm di bebegim 6+2 de gittigimde 8 mm filandi.
Abla bu cevabı yazan benim yav konu sahibi dedi 1 cm diye. Ben kalp atışını duyamamış olmasına yazdım bu mesajı 1 cmle ilgili bi şey demedim şimdi sen diyince farkettim dogru 1 cm olur mu daha yok bile 5.haftada:)

Abla bu cevabı yazan benim yav konu sahibi dedi 1 cm diye. Ben kalp atışını duyamamış olmasına yazdım bu mesajı 1 cmle ilgili bi şey demedim şimdi sen diyince farkettim dogru 1 cm olur mu daha yok bile 5.haftada:)
Bende ona takildim kese boyu 1 cm felandir muhtelemen okadarken ama.... bilemedim

Canım benım doktorumun bana söylendiğini söylüyorum yanı kendım kafama göre söylenmiyorum doktorum bana böyle dedı

nasil bir lekelenme kahverengimi?

o 1 mm dir 1 cm asla olmaz kese 1 cmdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…