Hamileyim, lenf bezlerim şiş, internette okuduklarımdan tedirgin oldum.

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.750
516
73
26
Hanımlar 32 haftalık hamileyim. Lenf bezlerim şiş. Doktorlar enfeksiyon kaynaklı diyorlar. İnternette araştırma yaparken lenfoma çıktı terleme vs de oluyormuş diye o yazıyı okuduğumdan beri geceleri sadece boynumun terlediğini farkediyorum evde sıcak . Allah aşkına psikolojik mi yoksa hamilelik kaynaklı mıdır acaba

Cüretkar bir iddia olur lenfoma denmesi ustelik doktorlar da soylemis degil diye,ev sicakmis enfeksiyon ates yapar ustelik hormonal degisiklik vs derken doktorlar hakli yani buradan bile oyle duruyor ....

Gezmezsr kan vs artik hangi test isterlerde yaptirisiniz ama kendinjze teshis koymayin bebege yazik size yazik

Hanımlar 32 haftalık hamileyim. Lenf bezlerim şiş. Doktorlar enfeksiyon kaynaklı diyorlar. İnternette araştırma yaparken lenfoma çıktı terleme vs de oluyormuş diye o yazıyı okuduğumdan beri geceleri sadece boynumun terlediğini farkediyorum evde sıcak . Allah aşkına psikolojik mi yoksa hamilelik kaynaklı mıdır acaba
Geneli enfeksiyon kaynaklı oluyor lenf bezi sismelerinin. Doktorlar enfeksiyon kaynaklı dedikten sonra, neden araştırma yapıp, lenfomaya bağladinız ki? Doktorlar, kesin bir tanı koymuş zaten. Kendinize eziyet etmeyin boşuna.

başımız ağrısa baksak beyin kanaması diyo 😊 bendede hormonal boyun terlemesi oluyo stres yapıp bebeğe ve kendinize zarar vermeyin gidin kontrollerinizi olun sağlıkla doğsun inşAllah 🤲🏼🌸💐

yakın zamanda nezle grip olmuşsnuzdur.
nete bakarsanız yarın öleceğinizi zannedersiniz.

Geneli enfeksiyon kaynaklı oluyor lenf bezi sismelerinin. Doktorlar enfeksiyon kaynaklı dedikten sonra, neden araştırma yapıp, lenfomaya bağladinız ki? Doktorlar, kesin bir tanı koymuş zaten. Kendinize eziyet etmeyin boşuna.
Çok haklsınız. İstemeden kendimi kahrediyorym araştırma yaparak.

Ultroson da reaktif lenf bezi çıktı enfeksiyon kaynaklı. Bende googleye yazınca biyopsı gerekir, lenfoma da büyür şeyleri görünce hemen panik oldum
Reaktifler enfeksiyon kaynaklı ve iyi huydur. Ancak aylarca küçülmezse, inatçılarsa o zaman biyopsi düşünülür. Şu anda endişe edecek bir şey yok. Bademciklerimizde lenf bezlerimiz onlar şişince panikliyor muyuz? Hayır.
Ultroson da reaktif lenf bezi çıktı enfeksiyon kaynaklı. Bende googleye yazınca biyopsı gerekir, lenfoma da büyür şeyleri görünce hemen panik oldum

Back
X