• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim, makatta kanama var

yagmur1291

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
17
1
36
24
8 haftalik gebeligimi var
4 gundur makatta kan geliyor dun aksam asiri derece kanamam oldu bugun hastaneye gittim basur falan yok dedi gebe oldugum icin ilac falan veremediğini soyledi doktora soyledim kolon kanseri olma olasigi vardimi kizdi her başi agran kansermi oluyor falan diye ama endişeliyim benim gibi olay yaşayan varmi lutfen yardımci olurmusunuz

4 gundur makatta kan geliyor dun aksam asiri derece kanamam oldu bugun hastaneye gittim basur falan yok dedi gebe oldugum icin ilac falan veremediğini soyledi doktora soyledim kolon kanseri olma olasigi vardimi kizdi her başi agran kansermi oluyor falan diye ama endişeliyim benim gibi olay yaşayan varmi lutfen yardımci olurmusunuz
Bağırsaklardan da gelebilir detaylı muayene olun. Ama internete bakmayın lütfen. Acil şifalar diliyorum

Kan tuvalet anında mi geliyor sadece

Merhaba benim görümceminde böyle bisey geldi basına meğer yumurtalıklarında kist varmıs. Cikolata kisti mi neydi tam hatırlamıyorum. Doğum doktorunuza sordunuz mu bunu.

Merhaba benim görümceminde böyle bisey geldi basına meğer yumurtalıklarında kist varmıs. Cikolata kisti mi neydi tam hatırlamıyorum. Doğum doktorunuza sordunuz mu g
Genel cerrahine randevu aldigimi soyledim iyi yaptin muane ol dedi sadece.
Görümceniz hamileligi nasildi agri falan varmiydi

Back
X