Ne için hamileyim diyeceksiniz anlamadm nasıl bir bağ kuramadnzFlörtüm vardı en son dün görüştük yüzeysel temas ettik hatta vajinama temas oldu diye hamile olayı bizi korkutabilir diye düşündük ama bi türlü bağ kuramıyoruz ona hamileyim mi desem ne yapsam bilmiyorum
ne diyon kızFlörtüm vardı en son dün görüştük yüzeysel temas ettik hatta vajinama temas oldu diye hamile olayı bizi korkutabilir diye düşündük ama bi türlü bağ kuramıyoruz ona hamileyim mi desem ne yapsam bilmiyorum
Ne anlatmaya çalıştın acaba ve aciliyet nerede tam olarak? Nöbetçi gebelik testiyle mi gelelim ne yapalım?Flörtüm vardı en son dün görüştük yüzeysel temas ettik hatta vajinama temas oldu diye hamile olayı bizi korkutabilir diye düşündük ama bi türlü bağ kuramıyoruz ona hamileyim mi desem ne yapsam bilmiyorum
Flörtüm vardı en son dün görüştük yüzeysel temas ettik hatta vajinama temas oldu diye hamile olayı bizi korkutabilir diye düşündük ama bi türlü bağ kuramıyoruz ona hamileyim mi desem ne yapsam bilmiyorum
Nasıl bir aciliyet bu dayı gece gece aksiyon mu istiyorsunFlörtüm vardı en son dün görüştük yüzeysel temas ettik hatta vajinama temas oldu diye hamile olayı bizi korkutabilir diye düşündük ama bi türlü bağ kuramıyoruz ona hamileyim mi desem ne yapsam bilmiyorum
kuşa taksak ters uçar yeminle bu kafayıFlörtüm vardı en son dün görüştük yüzeysel temas ettik hatta vajinama temas oldu diye hamile olayı bizi korkutabilir diye düşündük ama bi türlü bağ kuramıyoruz ona hamileyim mi desem ne yapsam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?