HAMİLEYIM MUTSUZUM :(((

Hamilelik gercekten zor bir süreç... kisiden kisiye de ruhsal olarak degisiklik arz ediyor. Burada kimse sizi elestiremez sadece bir nebze yol gostetebilir. Ben cok isteyerek hamile kaldim.30 yasindayim 4,5 yillik evliyim.Rabbim tek seferde de evladimi bana verdi. Hamileligimin altinci haftasindan beri ara ara kanamalarim oluyor. Isim geregi yogun calisiyorum ve cok ayaktaysam kanama-cok saguktaysam kanama- az uyuduysam kanama-cok yuruduysem gene kanama yani suan evladimla inatlasma halindeyiz o bana anne evde otur diyor bense inatla alisacaksin bu duruma minik sipa diyorum doktor kontrollerimde bebegimle ilgili bir sikinti yok yusuk tehlikem de gozukmuyor cunku doktor rahim icinde kesede fln hicbir sekilde kanama gozukmedigini soyluyor her hafta doktora gidiyorum. Tabi iliski yasagi da cabasi benim gibi esine cok duskun biri icin gercekten cok sinir bozucu... bir yandan kanama var diye kayinvalidem de bize tasindi. Ayni evde olmasi suan bana batiyor normalde hic boyle olacagini dusunmemistim kayin validemle hicbir sorunum yoktu aslinda ama suan ayni evde olmak bana batiyor ayrica sanki esimle hicbir ozelimiz kalmadi gibi geliyor. Yani minik bir depresyon icindeyim ve bunun cig gibi buyumesinden endise duyuyorum bugunleri hic boyle hayal etmemistim yani eteklerim zil calmiyor. Kim ne derse desin hamilelikte depresyona girme orani yuzde yirmiymis. Aldirmayi hic dusunmedim ama sevemeyecek miyim korkusunu hep yasiyorum.

Kadere bak kimileri 1 tanede olsa evlat sahibi olmak ister kimiside istemiyorum diye isyan eder hic cocuk sahibi olamayanlarda var sen sanslisinki bunlardan degilsin aldirmayi fln düsünme allah korusun bebegini öldürürsün ki bu bana göre bi cinayet rabbim elindekinide alir günah ya lütfen birazda sükredin ya biz 1 tanede olsa istiyoruz sizler isyan ediyosunuz günah günah

Allah size de nasip etsin Ancak saldirgan uslubunuz hiç hos degil! bunu psikolojinize veriyorum. Kimsenin kimseyi eleştirmeye hakkı yok arkadaş durumunu paylaşmis beni hedef tahtasina koyun ateş edin dememis. Yardimci olamiyorsaniz bari birsey yazmayin.

Saldirgan degilim sadece hayatta neler olabilcegini söyledim can almak ne demek ya uslübumun yanlis oldugunu düsnmüyorum ben dediklerimin arkasindayim

Saldirgan degilim sadece hayatta neler olabilcegini söyledim can almak ne demek ya uslübumun yanlis oldugunu düsnmüyorum ben dediklerimin arkasindayim
Guzel arkadasim konu burada hamilelik depresyonu yani bu yasanabilen birsey eleştirilmesi cok sacma yani bir insana bu sekilde davraninca yararli olabileceginizi mi dusunuyorsunuz?uslubunuz konusunda fikrim aynı...

Guzel arkadasim konu burada hamilelik depresyonu yani bu yasanabilen birsey eleştirilmesi cok sacma yani bir insana bu sekilde davraninca yararli olabileceginizi mi dusunuyorsunuz?uslubunuz konusunda fikrim aynı...
Ben tartismak istemiyorum herkesin fikri ayri düsüncesi ayri sizlerede evlatlarinizla mutluluklar hayirli geceler

Yazdıkların beni mutlu etti.. Aynı dırumdayım şuan 7 haftalık hamileyim kızım 17 aylık vee çok kötüyüm bılantılarım çok fena ilk gebeliğimde çok zor geçmişti.. Ama geçicek sabır diyorum

Bende sizler gibiyim. Oğlum 13 aylık ve ben 7 aylık hamileyim ilk 5 ay bunalım ağlama ve depresyona geçti .ama aldırmadı jic düşünmedim. Sadece kendimi kapa kirilmis gibu hissediyorum havada oyleyim.ama 2 ayının kalması beni mutlu ediyo.umarim güzel günler bizi bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…