• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum

Ya çok kötü bir durum gerçekten. Benim de en çok korktuğum şeylerden biri buydu kendimle ilgili.. aldırın demek haddim değil, ama bu adam normal ve sağlıklı bir kadını mutlu edebilecek biri değil. Cozum ya bebeğinize daha fazla bağ kurmadan aldirmak, yapamayacaksiniz düğün tarihini öne çekmek eninde sonunda karnınız belirginlesmeden evlenmek.. ama sonrasında bu evlilik nasl yürür bunlari da dusunun . Boyle bir durumda size boule davranan bir erkek bu.
Bugün anneme açtım konuyu beklediğim gibi bir tepki vermedi nişanlın da gelsin de bi konuşalım yazık bebeğe dedi

Eğer bebeği aldırmayacaksam ve nişanı atmayacaksam gider anne babasına anlatırdım ben herşeyi.
Ama böyle yalan söyleyip kafasına göre hareket eden bi adamı da baba yapmak istemezdim, daha evlenmeden sorumluluk alamadığını kafasına göre gittiğini gördüm için. Bebeğin ne suçu var kelimesini ben pek kullanamıyorum çünkü dünyaya geldiğinde zorluk çekecekse, mutsuz bir hayata doğacaksa, zaten olan ona olacak.

Karpuz mu bu iki tane vurup içi nasıl anlayalım ortaokuldan beri sevgiliyiz tanıdığımı sanıyordum nişanlandım ve böyle bir olay oldu umarım siz düşmezsiniz hiçbir hataya
Düşmez kalkmaz bir Allah hepimiz elbet hata yapabiliriz ama iyi bir baba olacağını düşünmediğimiz biriyle neden nişanlandınız mevzu bu nişanın sonrası evlilik biliyorsunuz diye tahmin ediyorum?

Size herhangi bir şeyi kanıtlama gibi bir zorunluluğum yok hataya düşmüş birinin çaresizliğinden ego tatmini yapacak kadar acizsiniz
Neye düstün Pardon da amma acitasyon yaptin arkasinda duramayacagin seyleri yapma kimse itmedi istedin sevistin korunma nedir insan bir okur yaldir yaldir sevisirken bize mi sordun

Bugün anneme açtım konuyu beklediğim gibi bir tepki vermedi nişanlın da gelsin de bi konuşalım yazık bebeğe dedi
Aferin size ve annenize. Konuyu ona acmakla en dogrusunu yapmissiniz. O da cozum odakli yaklasmis. Artik isleri hizlandirir 1-2 aya evli bir cift olursunuz.

Soğuk yapıyor derseniz yanlış anlaşılır belli ki konuşmaya yüzü yok tepkinden.de korkuyor diyelim biz ona bebeği tabiki aldırmayın nikah kıyın düğünü de en kısa zamanda yaparsınız karın zaten bebek 4 aylıkken belli olmaya başlıyor

3 ay önce nişanlandım bunun rahatlığıyla nişanlımla beraber olduk. İçine boşalmadım merak etme dedi ben de bir şey hissetmedim zaten reglim gecikince korktum nişanlıma söyledim o da o gün panik yaptım sana söylemedim ama ben senin içine boşaldım dedi. Ağlamaktan içim çıktı sonra test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim düğünü yazın yapacaktık düğünle üstünü kapatalım desem o zamana benim karnım büyür. Nişanlıma napıcaz diyorum ağlıyorum çok soğuk davranıyor aldırmalı mıyım bilmiyorum nasıl zarar vericem bebeğe çok kötüyüm
Hiiiç ağlamayın. Nikahı ve düğünü erkene alın. Bişey olmaz.

Konu sahibi, bu dünyada kadınlara erkeklere sonsuz güven duymaları aşılanır. Fakat günümüz koşulları ve insan yaratılışı bunu imkansız kılıyor. Ayrıca, artık o eski erkekler yok, "1950lilerdeki ben yanındaki kadının koruyucusuyum", "erkek adamım ben" devri çoktan kapandı. Bunu niye yazıyorum? İster ortaokuldan sevgiliniz, ister kırk yıllık kocanız olsun, böyle doğum-korunma-para-iş meselelerinizi hiçbir erkeğe emanet etmeyin, yoksa ömrü billah çekersiniz. En iyi erkek bile iliklerine kadar bencildir, sen defalarca doğum yaparken zarar görmüşsün, hastalık kapmışsın filan umurlarında olmaz. Ne karar verirseniz verin, muhakkak korunma konusunda bir uzmandan yardım alın ve bu konuda kendinizde araştırın.

düğünü öne alın
baska seçenekleri değerlendirmek istemiyorsanız

Bi tarafınıza güvenmiyorsanız sevişmeyin.
Beceremiyorsanız sevişmeyin.
Sonuçların sorumluluklarını alamayacaksanız sevişmeyin .
Birde hadi adam yalan söyledi siz hiç mi anlamadınız Allah aşkına.

Bi tarafınıza güvenmiyorsanız sevişmeyin.
Beceremiyorsanız sevişmeyin.
Sonuçların sorumluluklarını alamayacaksanız sevişmeyin .
Birde hadi adam yalan söyledi siz hiç mi anlamadınız Allah aşkına.
Vakum gibi çekmiş herhalde little swimmerlari tövbe est

Vakum gibi çekmiş herhalde little swimmerlari tövbe est
Hayır ailen tarafından yargılanmazsın , toplumun bunu yargılamacak kesiminden çevreye sahipsindir , dini hassasiyetlerin yoktur.
Tamam derim.

Ama bunlar sevişirken oh ne ala fikfik sonra burda ağlıyorlar.

Back
X